Şimdi Ara

Gece Sinirden Uyuyamadım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım ,geçmiş olsun ve Allah daha büyük olanlardan korusun hepimizi
    başınıza gelen olayı tabiiki tasvip etmiyorum,ancak şiddete karşı nasıl da tetikte bekliyoruz,beyzboal sopaları,levyeler,kafa atmalar,sağdan soldan dalmalar vs.vs....bisürü taktikler
    yaw bunlara gerek varmı ki,ondan sonra al başına belayı,ayıkla pirincin taşını.sen adam yerine koymazsın ama adam senden şikayetçi olursa,onu adam yerine koyarak şikayetini dikkate alırlar.
    hiç gerek yok ve böyle şeylere alışmak gerekiyor.
    ev ve işyerim arası 7,5 km filan.her sabah ve akşam en az 10 kişi ile kavga edebilirim,ama bunun sonu yok ve önemli olan dediğim gibi bublarla yaşamayı öğrenmektir bence
    sevgilerimlee
  • arkadaşlar buna benzer çok anlaşılmaz şeyler oluyor toplum gittikçe dejenere oluyor bu topluma ne oluyor yok mu fikri olan?
  • olan olmuş geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

Vallaha bakarım adamın arka bölüm ne kadar yamulmuş.Adamıda aynen öyle yamulturum, değil 300 ytl'lik 5 milyarlık hastahane masrafı çıksada ağzını burnunu kırardım herifin.Hele bide bu olay sabah sabah olacak off off beni kimse tutamaz yok böyle bişey yaw.Okurken sinirler tawan oldu zaten.Nasıl sabrettin dayandın vallaha helal olsun.Vallaha adamıda arabayıda pert ederdim orda.Töbee töbeee gece gece tawan oldum yine.

Çerçeveyi yaptırırsın olur biter.300ytl'lik de dayak attın mı dadından yenmez.Kolay gelsin.

var işte böyle hain adamlar

• Simdi bir cok arkadas yok etik degil yok kabalik vs..vs.. Ahkam kesecek belki ama

Soylecegim tek bisey var. Bu adamin hakki temiz bir dayakmis. Yememis yazik olmus.
  • HARAM PARAYA NE MERAKLI MİLLETİMİZ VAR ARKADAŞ, BİDE BÖYLELERİ GİDER NEYSE DEVAM ETMİYEYİM YERİ DEĞİL AĞZIMIZI BOZMAYALIM
  • Keşke, tamam arabayı şuraya çekeyim diye arabaya binip basıp kaçsaydın dicem ama, bi laf vardır, iş işten geçtikten sonra yol gösteren çok olur diye.İnsanın başına böyle işler geldimi niyeyse kafası duruveriyor, sonra karakola seni çağırsalar bile, senin aracında kaza izine benzer bişey bulamayacakları için kanıtlayamazlardıda.
  • Geçmiş olsun, çok kalleş herifmiş!!!
    Hepimizin başına gelebilir bu olay.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.