Şimdi Ara

Gece Sinirden Uyuyamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr gece vakti sinirden uyuyamadım sizlere içimi dökmek istedim biraz güzin ablalık olacak ama neyse mazur görün.

Olayı anlatayım bari...

20.01.2007 sabah 8.00 evden arabayla çıkmışım işe gidicem baktım yerler buz yavaş yavaş yolmalmaya başladım ilerideki kavşaktaki kırmızı ışıkta durdum sonra yeşil yandı kalktık bidaki kırmızı ısıkta frenlere bastım arac biraz kaydı ve öndeki clio marka arabaya dokundum allah dedim kaza yaptık neyse indik arabaya bakıyoruz benim arabada hiç birşey yok çizik bile öndeki clio nunda plakaların takılı olduğu plastik çerçeve kırılmış neyse adama dedim sabah sabah polis karıştırmayalım bide ceza yemiyeyim gidelim senin plastiği değiştirelim adam tutturdu polis çaralım ya diyorum bişi yok ben karşılıcam hasarı hasarda değil plastik değişecek. olmaz diyor polis çarıcaz bana dürüstlük dersleri vermeye başladı malum yaşımız genç ya adamdan ii dedim çaralım polis sonra adam dedi bende kontor yok sen ara tamam dedim arayayım; neyse polisi aradık polis geldi baktı dedi beni bunun içinmi çağırdınız valla karşı şöför öğle istedi tamam kazada ben %100 sucluyum araca arkadan vurdum pardon dokundum oradan 52 YTL ceza yedim sonra aracı servise götürdük adam orada açtı bagajı bir tane hasar gösterdi içerde altta kaporta yamulmuş ustalar baktı dediler 300 YTL ya olur benim arabada orada dedim benim arabaya bi bakın bişi varmı bakıyolar bişi yok dediler ee dedim benim araçta bişiyok bu kaporta nasıl yamuldu peki bişi diyemiyolar. işte sonradan anlaşıldıki adam daha önceden hasarlı olan yeri bu kazaya sardı yani adam biri gelsede arkadan dokunsa diye bakıyormuş bende adama baktım baktım ne yaptım sizce (yaş meşe buldum aradan eşşek sudan gelesiye kadar dövdüm ) yok yok elini sıktım özür dilerim dedim sizide işinizden aldım sabah sabah ,adam öle baktı ama sinirden duramıyorum ya arkadaşlar böğle insanlar ile ne yapıcaz biz. şunu kabul ediyorum suclu benim cezayı öderim bana koyan o değil ama adamın yaptı terbiyesizlikten akşam uyuyamadım bu mesajı yazdım sizlere okuyanlar şimdiden teşekkür ederim hasarı trafik policesi karşılıcak (bu aradaarabada megane2)

bişi danışayım sizlere bu adama bu eski hasarı ödedetmeme gibi bi şansım varmı yoksa olan oldumu

• kazanın olduğu noktada yerdeki fren mesefesi hesaplansa ve o hızda böyle bir darbe alamayacağı bulunsa belki yani düşünün 20 km hızla giderken vurduysanız içine çöksün fln ama 5 km hızla giderseniz nasıl çöksün gibi

örnekteki hızlar biraz saçma oldu galiba ama
  • Fren izi yokki :) fren yaptım araba durdu buzda az kaydı dokundu
  • Vallaha bakarım adamın arka bölüm ne kadar yamulmuş.Adamıda aynen öyle yamulturum, değil 300 ytl'lik 5 milyarlık hastahane masrafı çıksada ağzını burnunu kırardım herifin.Hele bide bu olay sabah sabah olacak off off beni kimse tutamaz yok böyle bişey yaw.Okurken sinirler tawan oldu zaten.Nasıl sabrettin dayandın vallaha helal olsun.Vallaha adamıda arabayıda pert ederdim orda.Töbee töbeee gece gece tawan oldum yine.

Çerçeveyi yaptırırsın olur biter.300ytl'lik de dayak attın mı dadından yenmez.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 23 Ocak 2007; 2:00:38 >
  • geçmiş olsun
    bu saatten sonra hiçbirşeyi kanıtlayamazsın arkadan vurdun polis yavaş vurduguna inansada birşey yapamaz
    terbiyesizliğe böyle boyun eğmek zorundasın ya da boynunu kırarsın sana kalmış
  • Mett arakadaşım gece gece güldürdün beni allahdaseni güldürsün yarıldım valla burada ne yapalım ya oldu artık içimi döktüm ya yeter o bana
  • dayak manyagı yapmak lazım öyle çakalları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece kalbimi evde bıraktım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayat tecrübesi bu olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: W-O-L-F

Mett arakadaşım gece gece güldürdün beni Allahdaseni güldürsün yarıldım valla burada ne yapalım ya oldu artık içimi döktüm ya yeter o bana

Vallaha durum bu.Tam kafa yemelik bi olay olmuş sanada.Gülermisin ağlarmısın.Ama hala savunuyorum ağız burun kafa göz girmek lazım sonra pişman olursun söylemedi deme.O değilde bana sinir bastı burda Allahım yaa.Adam göbek atmıştır arkadan vurdular diye bide.Valla bana böyle bişey olacak gösterirdim ona arkadan vurmayı
  • Hiç kasmam dovmek veya baska bısı ıçın.Bu dunyada çıkar,çıkmadı dıer tarafta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

quote:

Orjinalden alıntı: W-O-L-F

Mett arakadaşım gece gece güldürdün beni Allahdaseni güldürsün yarıldım valla burada ne yapalım ya oldu artık içimi döktüm ya yeter o bana

Vallaha durum bu.Tam kafa yemelik bi olay olmuş sanada.Gülermisin ağlarmısın.Ama hala savunuyorum ağız burun kafa göz girmek lazım sonra pişman olursun söylemedi deme.O değilde bana sinir bastı burda Allahım yaa.Adam göbek atmıştır arkadan vurdular diye bide.Valla bana böyle bişey olacak gösterirdim ona arkadan vurmayı

• bencede ıyı olmuş ugraşmadıgın boşver gıtsın degmez zaden.vursan ne olacak yanı salla gıtsın
  • sonucta elinde raporun var sanirim trafik sigortan ödeyecek bosver kendini üzmene değmez onun şerefsizliği bir tarafindan cikar nasil olsa o para.... gecmis olsun
  • Geçen sene yokuş aşağı benim aracın el frenini tam çekmeden bırakmışım. Yarım metre ötemdeki Nissan Almera'nın tampona kayıp yaslanmış.
    Nissan Almera'nın sahibide bizim bir velimizdi.
    Arabamı geri çektim ve hemen parası neyse ödiyim diye açıklama yaparken adam "dur dur" dedi. Sonrada benim bakışlarım arasında Almera'nın içine göçen tamponu kendisini dışarıya dığru geri çıkardı. Esnekmiş ve kendi kendine geri düzeliyormuş.
    Tampon denilen şeylerin belli hıza kadar darbeyi absorbe etme özelliği var.
    Hemen dokunmayla göçük olsa neler olur araçlarda.
  • İşin özü Fransız fransızamı çarptı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy mcclure -- 23 Ocak 2007; 9:00:44 >
  • geçmiş olsun ama o para ondan çıkar ondan çıkmazsa çocuklarından çıkar yazık haram mal kimseye hayır etmez
  • çok sabırlıymışşın
  • adam tam sopalıkmış olmaz böyle şey

geçmiş olsun...
  • he yaw bu fransızlarda kötü araba yapıyor baksana çarpışmışlar
    quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

İşin özü Fransız fransızamı çarptı ?
  • Maalesef yapacak bişey yok gibi. Öyle adam dövmek felan da çözüm değil durduk yere bi de karakol polis felan uğraştırır. O adamın yaptığı şerefsizlik o ayrı bir konu, ama neticede parayı sigortadan alacak. Ama bence sigortaya sağlam bir mektupla olayı bildir derim, adamların experleri müfettişleri felan var bir sürü gitsinler olayı gerçek anlamda incelesinler, maaşlarını haketsinler. Belki onlar bu adamın düpedüz sigorta dolandırıcılığı yaptığını ispatlar.......................
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.