Şimdi Ara

gece uzun süre aynaya bakmak [DENENDI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
8
Favori
31.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri beni PM den teselli edebilir mi beyler olmadi adres veririm ambulans yollarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucasu

quote:

Orijinalden alıntı: djodesa

quote:

quote:

yüksek konsantrasyonda bir şey olacağını bekleyerek ve kendini kasarak bakarsan tabi olur normal sıradan bekle kalp sabit ritminde tutarak hadi bakalım olacak mı?

ateyiz misin kardes ??

değilim ama olay bu yani farklı bir durum yok sandığınız mesele ile alakası yok psikolojik bir şey beyninde ilk önce aynaya bakmayı algılıyorsun sonra aynaya bakarken bir şey olmasını bekliyorsun beyin bunu yorumluyor ve beklediğini geri bildiriyor zihinsel süreç gibi düşün bunun gerçekleşmesi için tabi ki konsantrasyon gerekli aslında farketmeden beynini yönlendiriyorsun bu normal bir şey

o zaman ben barbara palvini dusunuyum aynaya bakam bana barbarayi verir mi ?

Alıntıları Göster
    Size hiç kimsenin bilmedii bazı şeyler anlatıcam. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktıımızda karşısına geçip kendinizi izlediiniz, süslediiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası deil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdii loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduunu biliyormuydunuz? Ya da gece uzun bir süre aynaya baktıınızla gözlerinizle göremediiniz varlıkları yada dier bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz?

Anlattıklarım size ürkütücü gelmio mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediiniz küçük ve saçma bir lambanın içinde yaşayan varlıklar olarak mı biliosunuz? Peki onlarla iç içe yaşadıımızın farkında değilmisiniz? Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediimiz bir dünyada yaşadıımız gerçeini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
    -alıntıdır-

• quote:

Orijinalden alıntı: Softing

Size hiç kimsenin bilmedii bazı şeyler anlatıcam. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktıımızda karşısına geçip kendinizi izlediiniz, süslediiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası deil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdii loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduunu biliyormuydunuz? Ya da gece uzun bir süre aynaya baktıınızla gözlerinizle göremediiniz varlıkları yada dier bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz?

Anlattıklarım size ürkütücü gelmio mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediiniz küçük ve saçma bir lambanın içinde yaşayan varlıklar olarak mı biliosunuz? Peki onlarla iç içe yaşadıımızın farkında değilmisiniz? Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediimiz bir dünyada yaşadıımız gerçeini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
    -alıntıdır-

ahanda dedigim bu iste

• quote:

quote:

quote:

quote:

yüksek konsantrasyonda bir şey olacağını bekleyerek ve kendini kasarak bakarsan tabi olur normal sıradan bekle kalp sabit ritminde tutarak hadi bakalım olacak mı?

ateyiz misin kardes ??

değilim ama olay bu yani farklı bir durum yok sandığınız mesele ile alakası yok psikolojik bir şey beyninde ilk önce aynaya bakmayı algılıyorsun sonra aynaya bakarken bir şey olmasını bekliyorsun beyin bunu yorumluyor ve beklediğini geri bildiriyor zihinsel süreç gibi düşün bunun gerçekleşmesi için tabi ki konsantrasyon gerekli aslında farketmeden beynini yönlendiriyorsun bu normal bir şey

olayı nerden nereye getirmeye çalışıyorsun onu açıklayacağım ama demek istediğim bunun kanıtı aniden arkana bak varlığını farkedebilecek misin veya gözünü kapat aç anında gidecek çünkü konsantrasyonun kayboluyor

barbara oluşturmak için de çok yüksek konsantre gerekli şimdi şöyle anlatayım korkuya ulaşmak kolay gece vakti karanlık + aynaya bakıyorsun + bilincini yönlendiriyorsun + korkuya bağlı kalp ritmin yükseliyor kolaylıkla canlandırabiliyorsun.. eğer barbarayı oluşturmak istiyorsan bir aynada oluşturamazsın çünkü uç noktada değil ama gerektiğinde zihninde zaten gözlerini kapattığında hayal etmeye çalıştığında oda oluşuyor senin aynada gördüğün sadece yanına iyi faktörler geliyor aynada görüyorsun bu yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

Eğer bütün duyularınızı kapatrsanız beyniniz size bilinç altınızdaki şeyleri gösterir. Örneğin; Rüya sırasında bütün duyularınız kapanır, bu olayı en iyi rüyayla açıklayabiliriz, zirâ tam da o zaman bilinç altınızdakileri görürsünüz. Diğer bir örnek ise halisülasyon olabilir, tabi bu demek değil ki siz uyuyorsunuz yada halisülesiniz, sadece beyninizin özelliği bunlar demek istiyorum. Karanlık bir ortamda aynada realiteden farklı şeyler göreceğinizi umarsanız görmenizde muhtemeldir.

Tabi beyni açıklayamayıp bunu maneviyatla, metafizikle açıklamaya kalkarsanız, bu bilgisizliğinizi cahilliğinizle örtmek olur. Bu forumda sürekli kaç yılında olduğumuzu hatırlatmaktan bıkmaya başladım.

ateyiz detected.

Teşekkürler.

Barbara örneğine gelirsek, fiziksel temas, hatta tam bir görüntü için duyularının karanlık bir ortamda olduğundan daha kapalı olması lazım. Mesela beynini yeterince uyuşturacak kadar alkol al ve kendini çok soğuk bir suyla dolu kutuya sok, kutunun ayak kısmında bir kapak olsun, sadece havasızlıktan ölmeyeceğin kadar. Her yer karanlık olsun, vücudun soğuktan uyuşsun, kafan da alkol nedeniyle iyi olucak, o sırada aynaya bak, barbaraya odaklan, başarman muhtemel, tabi sudan çıkınca belli yan etkileri olucak.
    Bkz; Beyni teta seviyesine indirmek için algı eksikliğini kullanmak.

Ya da Barbarayı düşünerek uyu, daha kısa süreli de olsa görürsün.

@Softing
    Eğer ironi değilse ve buna inanıyorsan cahilliğin o kadar üst seviyedeki çevreni sadece bulunarak cahilleştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 7 Şubat 2014; 5:02:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaşlı Coni

4 kardeş beraber mi baktınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

quote:

quote:

Sağol kardeş evde yalnizim sayende çok iyi uyuyacağım

karanlikta yarim saate yakin bakmazsan bisiy olmuyo korkma.

Bi de korkma diyon düşüncesi bile kötü zaten panik atak var paranoya var ne kadar mutlu oldum bilemezsin.

kardeş korkma yani burda bişey okuyup korkmana gerek yok biri seni uykunda bıçaklayacaksa bıçaklar bu yaptığın olaylarla yada okuduğun düşündüğün şeylerle ilgili değil bugün olmaz yarın olur kader bu..

Korkum insandan değil ki

insandan bahseden olmadı ki ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi de korkma diyon düşüncesi bile kötü zaten panik atak var paranoya var ne kadar mutlu oldum bilemezsin.

kardeş korkma yani burda bişey okuyup korkmana gerek yok biri seni uykunda bıçaklayacaksa bıçaklar bu yaptığın olaylarla yada okuduğun düşündüğün şeylerle ilgili değil bugün olmaz yarın olur kader bu..

Korkum insandan değil ki

insandan bahseden olmadı ki ?

Alıntıları Göster
    Biride çıkıp dememiş ki ben karanlık da bir şey göremem diye. Arkadaş diyelimki aynada gözüküo ulan karanlık nasıl görüceksin bu gördüğün şey parlıomu.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIITheExorcismIII

Biride çıkıp dememiş ki ben karanlık da bir şey göremem diye. Arkadaş diyelimki aynada gözüküo ulan karanlık nasıl görüceksin bu gördüğün şey parlıomu.

Alıntıları Göster
    denedim ve hiçbirşey göremedim. sanırım sizden biraz daha zekiyim. bu yüzden olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ateyiz misin kardes ??

yuuhhhh bi onceki sayfada yaziyi okudum ve barbarayi dusuneyim dedim

bu olayi kucukken cok yapardim gece bide ama bizimkiler kizarlardi gece aynaya cok bakilmaz dilan ben takmazdim ve gozle b yere odaklanmayi ve farkli sekiller olusturmayi severin ve aynaya baktigimda bi keresinde asiri fazla surede baktim hani ilizyon resimler olur ya aslinda goz yanilasidir yani ortada bi nokta vardir kebarlardaki hafif siyah kisimlar orta noktaya odaklanarak baktikca kaybolur e gozlerimede baya baktim tipim falan srtik kayboldu sadece gozler kaldi ve artik pes ettim cunku yalnizdim acayip korktum birdahada yapmadim zatenama guzel bisey be kadar altima edecek kadar korksam da ruyalarida gorsende 3 harflilerden bahsediyirum onarla alakali cocuklugudan beri cok bilgim var ve hikayeler bilsemde yinede adrenalin bambaska bisey bnce herkes denemeli

• Gece Gece yarım saat aynaya sırf bu yüzden mi baktin
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Gece Gece yarım saat aynaya sırf bu yüzden mi baktin
    Biggie Smalls, Biggie Smalls, Biggie Smalls
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Korkum insandan değil ki

gece 3'te karanlıkta bak ve 3kez bloody marry de

• Deneyen varsa yazsin bugun olmaz yarin denerim artik
  • Ulan sabahın köründe okudum gene de korktum ya
  • Good night son
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

Ulan sabahın köründe okudum gene de korktum ya
    Daha önce gece bu olayı bende merak edip yapmıştım ilk başlarda böyle gülme tutdu napıyorum ben moduna gırdım , sonra aradan 5- 10 dk gecınce dalmışım aynaya bir anda kendımden korktum yüz ifadem cok farklı gelmeye basladı yanaklarım mor gıbıydı yüzüm harıcınde hersey karanlıktı

DENEMEYİN YANİ Zihin o an odaklanıyor ani bir korku yaşatıyor onun dışında paranormal bırsey olduguna ınanmıyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 7 Şubat 2014; 7:52:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PI Exon

Daha önce gece bu olayı bende merak edip yapmıştım ilk başlarda böyle gülme tutdu napıyorum ben moduna gırdım , sonra aradan 5- 10 dk gecınce dalmışım aynaya bir anda kendımden korktum yüz ifadem cok farklı gelmeye basladı yanaklarım mor gıbıydı yüzüm harıcınde hersey karanlıktı

DENEMEYİN YANİ Zihin o an odaklanıyor ani bir korku yaşatıyor onun dışında paranormal bırsey olduguna ınanmıyorum tabi

Alıntıları Göster
    Fail beya, kafanız mı iyi ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avese

Fail beya, kafanız mı iyi ? :D

Alıntıları Göster
    Çok sevdiğiniz dinlerin psikolojimiz üzerinde etkileri cinler,şeytanlar, böylesine kutsal saydığınız kitabın rahatlatıcı bir şey olması gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Çok sevdiğiniz dinlerin psikolojimiz üzerinde etkileri cinler,şeytanlar, böylesine kutsal saydığınız kitabın rahatlatıcı bir şey olması gerekirdi.

Alıntıları Göster
    insanoğlunun bu alemdeki görmemesi gerekenleri bir görseniz ölmek için yalvarırsınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.