Şimdi Ara

gece uzun süre aynaya bakmak [DENENDI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
8
Favori
31.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece karanlıkta bilgisayar oynamayın. Kalk yat artık diye sesler geliyor salondan. Tırsıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. psikolojik
    2. ...
    2. yok psikolojik...
  • Sazan.mp4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yatarken avizeye odaklanip gorunmez yapabiliyorum, ayni şey mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece yatıp gözlerimi kapatınca uçabiliyorum.
    bkz: Uçan Adam Sabri
  • Ben onları kafam güzelken bile görmüyorum. Denendi, geçiniz...
  • Bloody mary (x3)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Çok sevdiğiniz dinlerin psikolojimiz üzerinde etkileri cinler,şeytanlar, böylesine kutsal saydığınız kitabın rahatlatıcı bir şey olması gerekirdi.

Yaa yok böyle bir şey İslamiyette kim uyduruyor bunları yav.Tamam cinler vardır ama Allah istemediği sürece bize asla zarar veremezler hatta zarar vermeye kalksalar bile bir insanın diğer bir insana verebileceği zararın binde birini bile veremezler belki,şeytan da vardır ama sana en büyük kötülüğü o değil kendi nefsin verir.Şu akıl yoksunu insanların uydurduğu saçma sapan hikayelerde dini arayacağınıza Kur'an da arayın dini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 7 Şubat 2014; 11:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşlı Coni

4 kardeş beraber mi baktınız

4 duvar ve kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Çok sevdiğiniz dinlerin psikolojimiz üzerinde etkileri cinler,şeytanlar, böylesine kutsal saydığınız kitabın rahatlatıcı bir şey olması gerekirdi.

Yaa yok böyle bir şey İslamiyette kim uyduruyor bunları yav.Tamam cinler vardır ama Allah istemediği sürece bize asla zarar veremezler hatta zarar vermeye kalksalar bile bir insanın diğer bir insana verebileceği zararın binde birini bile veremezler belki,şeytan da vardır ama sana en büyük kötülüğü o değil kendi nefsin verir.Şu akıl yoksunu insanların uydurduğu saçma sapan hikayelerde dini arayacağınıza Kur'an da arayın dini.

Kuranı okuduysan eğer büyük bir bölümü azaptan,cinlerin ne kadar zararlı olabileceğinden bahsediyor bunlarda filmlerden, dizilerden tüm müslüman aleme yayılıyor sonuç olarak yine aynı yere varıyoruz

• Güldürdün
  • Tam bunu yaparken babanıza yakalanmak dahada korkutucu olur. Sizin hakkınızda normal düşünmeyebilir
  • quote:

quote:

quote:

Kuranı okuduysan eğer büyük bir bölümü azaptan,cinlerin ne kadar zararlı olabileceğinden bahsediyor bunlarda filmlerden, dizilerden tüm müslüman aleme yayılıyor sonuç olarak yine aynı yere varıyoruz

yemin ederim ki cımbızla seçip alıyorsun evet azaptan bahsediliyor tabii ki doğru ama neden azap var insanın kendi yaptığı yanlışları hatalar günahlar için var bu azap bu azap gösteriliyor ki insan doğru yola gelebilsin.Bu arada şimdi baktım Kur'anda cinlerle ilgili sadece ayet var.Kur^'an da 666 ayet var ve sen bana bu çoğunluğu olşturuyor mu diyorsun. http://meal.ihya.org/kurandan-ayetler/kuranda-gecen-cinler-ile-ilgili-ayetler.htmlAyrıca bak bakalım bu linkte acaba cinler insanları yakar yıkar öldürür saldırır parçalar rüyasına girer korkun cinlerden yazan kaç ayet var hadi bak bakalım ne görüceksin Tamamını tefsiriyle beraber okumadığınız bir şey hakkında yorum yapmayın lütfen.

• quote:

quote:

"Tamam cinler vardır ama Allah istemediği sürece bize asla zarar veremezler", yanlış bir cümle bu, cinler iradeli varlıklardır, melek değillerdir yani, bu yüzden iradeleriyle hareket edip sana zarar da verebilir.
    Konuyu açan arkadaş da ne gereksiz bir insan, ne olacak aynaya baksan? 4 kişi arkasındaymış da bilmem neymiş. Azcık akıllı olun yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucasu

beyler gece uzun sure aynaya karanlikta bakma olayi var. an itibariyle denedim sonuc pozitif. akliniz varsa denemeyin. ne gordugumu sorarsaniz 3 4 tane insan gibi bisey hareketsiz duruyolardi.

mevzuyu bilmeyen arkadaslar google amcaya aratin gece aynaya bakma diye okuyun oralari.

Zevk aldın mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyPno55

no ss ne güven

napsaydim kardes arkadakilere durun bi foto aliyim kimildamayin deyip fotomu cekeydim.

bak sen benim musacuma espride yapar mış

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NO SS NO GÜVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminunsal

quote:

beyler gece uzun sure aynaya karanlikta bakma olayi var. an itibariyle denedim sonuc pozitif. akliniz varsa denemeyin. ne gordugumu sorarsaniz 3 4 tane insan gibi bisey hareketsiz duruyolardi.

mevzuyu bilmeyen arkadaslar google amcaya aratin gece aynaya bakma diye okuyun oralari.

Zevk aldın mı ?

acayip bisey korku hat safada denemeniz tavsiye edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.