Şimdi Ara

gece uzun süre aynaya bakmak [DENENDI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
174
Cevap
8
Favori
32.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Çok sevdiğiniz dinlerin psikolojimiz üzerinde etkileri cinler,şeytanlar, böylesine kutsal saydığınız kitabın rahatlatıcı bir şey olması gerekirdi.

Yaa yok böyle bir şey İslamiyette kim uyduruyor bunları yav.Tamam cinler vardır ama Allah istemediği sürece bize asla zarar veremezler hatta zarar vermeye kalksalar bile bir insanın diğer bir insana verebileceği zararın binde birini bile veremezler belki,şeytan da vardır ama sana en büyük kötülüğü o değil kendi nefsin verir.Şu akıl yoksunu insanların uydurduğu saçma sapan hikayelerde dini arayacağınıza Kur'an da arayın dini.

"Tamam cinler vardır ama Allah istemediği sürece bize asla zarar veremezler", yanlış bir cümle bu, cinler iradeli varlıklardır, melek değillerdir yani, bu yüzden iradeleriyle hareket edip sana zarar da verebilir.
    Konuyu açan arkadaş da ne gereksiz bir insan, ne olacak aynaya baksan? 4 kişi arkasındaymış da bilmem neymiş. Azcık akıllı olun yahu.

Biraz kapalı bir ifade kullanmışım.Allah bizi tüm tehlikelerden koruyabilir eğer sapkın bir insan cin farketmez bize zarar vermem isterse ve Allah da bunu istemezse bu varlık hangi güçle bize bir şey yapabilir.Bunu anlatmaya çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar gereksiz bi hareket bunlar. Vaktinizi daha kıymetli şeylere harcadanız emin olun çok daha mutlu olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: herbie

Ne kadar gereksiz bi hareket bunlar. Vaktinizi daha kıymetli şeylere harcadanız emin olun çok daha mutlu olursunuz

amac mutlu olmak degilki amac korkmak

• Uyuduğum odada boydan boya bir ayna var. Bahsettiğiniz şeye hiç rastlamadım. Pek çok gece evde yalnız kalıyorum ve sadece masamı aydınlatan küçük masa lambam açık oluyor, yatarken onu da kapatıyorum.

Bu saçmalıklara inanarak hayatınızı sınırlandırmayın, korkacak tek bir şey varsa o da cahil insanların hurafeleridir
  • Snickers ye

• öteki boyuttaki canlıları kolayca görebilmek için ermiş olmak gerek , ERgen değil :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mucasu

quote:

Sağol kardeş evde yalnizim sayende çok iyi uyuyacağım

karanlikta yarim saate yakin bakmazsan bisiy olmuyo korkma.

Bi de korkma diyon düşüncesi bile kötü zaten panik atak var paranoya var ne kadar mutlu oldum bilemezsin.

kardeş korkma yani burda bişey okuyup korkmana gerek yok biri seni uykunda bıçaklayacaksa bıçaklar bu yaptığın olaylarla yada okuduğun düşündüğün şeylerle ilgili değil bugün olmaz yarın olur kader bu..

Korkum insandan değil ki

gece 3'te karanlıkta bak ve 3kez bloody marry de

• Onlarda seni gördü mü?
  • Karanlıkta bir yere baktığında beyin bazı görüntüler oluşturabilir. Karanlık ortamlarda olur bu. Askerde nöbette sıkça söylerlerdi karanlığa doğru uzun uzun bakmayın yanılırsınız diye. Sadece ayna için değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

gece aynanın önüne sandalye çekip oturupta kafayı sıyıran insan çoktur. Bu olay gerçektir fazla aynaya bakmayın rüyanıza cin musallat olabilir sonuçta onların evleride aynalar. geceleri de küçük deliklere kaynar su dökmeyin

Gece aynanın karşısına sandalye çekip oturan adam zaten kafayı sıyırmıştır,cinlere falan gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne beklersen onu gorursun aynada duygu yogunluguda onemli tabii.

bu aksam los isikta dene birduyguya odaklanip onu gormek icin bak. iyi odaklandiysan gorursun .

• İşsiz misin sen arkadaşım ? Uzun süre bakarsan bir yere gözlerin yorulur , beynin yorulur vb. halüsilasyonlar da son derece normal.Amerikalılar da uzaylı görüyor , avrupalılar da vampir görüyor zaten.

Yav He He
  • aynaya baktım kendımı gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

gece uzun süre aynaya bakmak [DENENDI]

Akrepyusufun yazdığını da görünce aklımdan geçirdiğim söz...

Klişe ve cafcaflı sözlerle gerçek olmayan şeyleri gerçek gibi gösteriyorsunuz, düşünmek için kendi beyninizi kullanın, başkalarının söylediklerini kanun kabul etmeyin.

Kardes hakli karanlikda bende yatıyorum bakiyorum allahim neler neler ama bir tek bu barbaraya dokunduğunu gercekden hissetme olayi sacma geldi bana vucut dokunmadan her hangi bir seyi algilayamaz yada hissedemez temas olmadan sinyal olmaz sinyal yoksa hisde olmaz

• Arkadaşlar gece bu konuyu gördüğümde deniyim dedim yaklasik 30 dakika aynaya baktim bi sure sonra 2 adam belirdi gozleri oyuk kellerdi butun gece uyuyamadim televizyon ve isiklar acik kaldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bikeresinde sabah saat 7 de kalkmıştım işe gitmek için kalkarkalkmaz odamdam çıkıp mutfağa gittim salonda da ayna var aynaya bakınca odam görünüyor artık uyku sersemliğiylemi bilmiyorum ama,aynadan odamın kapısını gördüm ve ufak boylu bi karartı hızlıca odamdan çıkıp tuvalet tarafına doğru gitti,ben hiç oralı olmadım uyu sersemliğime verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

gece uzun süre aynaya bakmak [DENENDI]

Akrepyusufun yazdığını da görünce aklımdan geçirdiğim söz...

Klişe ve cafcaflı sözlerle gerçek olmayan şeyleri gerçek gibi gösteriyorsunuz, düşünmek için kendi beyninizi kullanın, başkalarının söylediklerini kanun kabul etmeyin.

Kardes hakli karanlikda bende yatıyorum bakiyorum allahim neler neler ama bir tek bu barbaraya dokunduğunu gercekden hissetme olayi sacma geldi bana vucut dokunmadan her hangi bir seyi algilayamaz yada hissedemez temas olmadan sinyal olmaz sinyal yoksa hisde olmaz

Rüyanda seviştiğini bile hissedersin, rüya beynin delta hali, araştır dostum işte, mümkün.

• beyler deneyim dedim şimdi zebani zindanlarındayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mucasu

quote:

Eğer bütün duyularınızı kapatrsanız beyniniz size bilinç altınızdaki şeyleri gösterir. Örneğin; Rüya sırasında bütün duyularınız kapanır, bu olayı en iyi rüyayla açıklayabiliriz, zirâ tam da o zaman bilinç altınızdakileri görürsünüz. Diğer bir örnek ise halisülasyon olabilir, tabi bu demek değil ki siz uyuyorsunuz yada halisülesiniz, sadece beyninizin özelliği bunlar demek istiyorum. Karanlık bir ortamda aynada realiteden farklı şeyler göreceğinizi umarsanız görmenizde muhtemeldir.

Tabi beyni açıklayamayıp bunu maneviyatla, metafizikle açıklamaya kalkarsanız, bu bilgisizliğinizi cahilliğinizle örtmek olur. Bu forumda sürekli kaç yılında olduğumuzu hatırlatmaktan bıkmaya başladım.

ateyiz detected.

Teşekkürler.

Barbara örneğine gelirsek, fiziksel temas, hatta tam bir görüntü için duyularının karanlık bir ortamda olduğundan daha kapalı olması lazım. Mesela beynini yeterince uyuşturacak kadar alkol al ve kendini çok soğuk bir suyla dolu kutuya sok, kutunun ayak kısmında bir kapak olsun, sadece havasızlıktan ölmeyeceğin kadar. Her yer karanlık olsun, vücudun soğuktan uyuşsun, kafan da alkol nedeniyle iyi olucak, o sırada aynaya bak, barbaraya odaklan, başarman muhtemel, tabi sudan çıkınca belli yan etkileri olucak.
    Bkz; Beyni teta seviyesine indirmek için algı eksikliğini kullanmak.

Ya da Barbarayı düşünerek uyu, daha kısa süreli de olsa görürsün.

@Softing
    Eğer ironi değilse ve buna inanıyorsan cahilliğin o kadar üst seviyedeki çevreni sadece bulunarak cahilleştirebilirsin.

Önerilere gel

• bize büyüklerimiz gece gece aynaya bakılmaz derlerdi hep varmış bir bildikleri demek ki.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.