Şimdi Ara

Gece yatarken modem ve telefon kapatmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: veni60

off ne değişiksiniz ya modemi kapatarak radyasyonu engelleyeceğini sanan pırıl pırıl kafalar ohh mis gibii

100 engeleyemeyiz belki ama küçükte olsa hiç yokyan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: odun_veren

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Modemi kesinlikle kapatırım. Açık kalmasının bi anlamı yok zaten hem elektrik israfı hem radyasyon. Telefona alarm kurduğum için uçak moduna alıp yatıyorum. Alarm kurmasam onu da kapatırım.

Bi de odan kapkaranlık olacak yattığın zaman çok sağlıklı.

Hocam odam zaten evin ortasında kalıyor gece ışık 0 hocam peki bu 2 sini kapatmamak nakarat zararlı

nakarat neden zararlı olsun onu anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

quote:

Orijinalden alıntı: odun_veren

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Modemi kesinlikle kapatırım. Açık kalmasının bi anlamı yok zaten hem elektrik israfı hem radyasyon. Telefona alarm kurduğum için uçak moduna alıp yatıyorum. Alarm kurmasam onu da kapatırım.

Bi de odan kapkaranlık olacak yattığın zaman çok sağlıklı.

Hocam odam zaten evin ortasında kalıyor gece ışık 0 hocam peki bu 2 sini kapatmamak nakarat zararlı

nakarat neden zararlı olsun onu anlamadım

Mobil otomatik düzeltme nekadar dı o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende merak ediyorum.tablet telefon modem acık.hatta bazı zamanlar bilgisayar bile acık kalıyor :D.bilgili biri bizi bilgilendirsin.
  • Bende modemi kapatıyorum
    Gece açık kalmasına gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Telefon kapalıyken de alarm çalar

Bazılarında çalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kapatmak gerek arkadaşlar. Elektrik elektronik müh. okuyorum. Manyetik teori dersini veren yetkin bir profesör hocamız var. İnanılmaz zararlı olduğundan bahsetti. Evinde wi-fi ve mikrodalga fırın yokmuş hatta şaşırmıştık. Hatta bu portatif jammerlar var ya işte bakanların yanında çantada taşıyorlar ya da askerler sırtlarında taşıyor, onların ilerde asla çocuk sahibi olamayacağını söylüyor hocamız. Elinizden geldiği kadar dikkat edin dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

Kesinlikle kapatmak gerek arkadaşlar. Elektrik elektronik müh. okuyorum. Manyetik teori dersini veren yetkin bir profesör hocamız var. İnanılmaz zararlı olduğundan bahsetti. Evinde wi-fi ve mikrodalga fırın yokmuş hatta şaşırmıştık. Hatta bu portatif jammerlar var ya işte bakanların yanında çantada taşıyorlar ya da askerler sırtlarında taşıyor, onların ilerde asla çocuk sahibi olamayacağını söylüyor hocamız. Elinizden geldiği kadar dikkat edin dostlar

Neyi kapamak gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

Kesinlikle kapatmak gerek arkadaşlar. Elektrik elektronik müh. okuyorum. Manyetik teori dersini veren yetkin bir profesör hocamız var. İnanılmaz zararlı olduğundan bahsetti. Evinde wi-fi ve mikrodalga fırın yokmuş hatta şaşırmıştık. Hatta bu portatif jammerlar var ya işte bakanların yanında çantada taşıyorlar ya da askerler sırtlarında taşıyor, onların ilerde asla çocuk sahibi olamayacağını söylüyor hocamız. Elinizden geldiği kadar dikkat edin dostlar

Neyi kapamak gerek?

Wifi modemi ve telefonu hocam ikisini de kapatmak gerekiyormuş. En tehlikelisi ama mikrodalga fırın diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Telefon kapalıyken de alarm çalar

Her telefonda çalmıyor hocam.

• İlk videoda kullandığı alet kısaca bizim görüp/duyamadığınız wifi dalgasını (2.4 ghz) insan kulağının duyabileceği seviyeye çekiyor. Aletten çıkan ses wifi radyasyonu. Üzerindeki ışıklar da şiddetini gösteriyor.

• Genelde komşumun yaptığı olaydır Gece modemi kapatmayın sabahlayamıyoruz!!!
  • Modem salonda, ben odada uyuyorum arada 10 metre civari var acaba hangi mesafeden zararli bu mesafeden bir zarari dokunur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.