Şimdi Ara

Gece yatarken modem ve telefon kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda sağlık açısından elimden geldiğince birşeyler Yapmaya çalışıyor um sabahları baş ağrısı ile uyanıyordum arada ve bütün gun zehir eden ağrı ile gecirmak işkence gibiydi odam zaten 10 m kare odamda modem var tv var cep telefonu var bunlar etkiliyor diye dusundum yaydığı radyasyonlar dusunmeye başladım siz yatarken modem cep telefonu v.s kapatıyormunuz kapatmamak nakarat zararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemi kesinlikle kapatırım. Açık kalmasının bi anlamı yok zaten hem elektrik israfı hem radyasyon. Telefona alarm kurduğum için uçak moduna alıp yatıyorum. Alarm kurmasam onu da kapatırım.

Bi de odan kapkaranlık olacak yattığın zaman çok sağlıklı.

• Telefonumu kapatma gibi bir lüksüm yok. Her an her şey olabilir. Bu yüzden insanların her zaman bana ulaşabilmesi lazım. Bu olayı kötü bir durum olarak algılayın bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir gibi düşünün. Modem konusunda o da sürekli açık gece kapatmak en güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Modemi kesinlikle kapatırım. Açık kalmasının bi anlamı yok zaten hem elektrik israfı hem radyasyon. Telefona alarm kurduğum için uçak moduna alıp yatıyorum. Alarm kurmasam onu da kapatırım.

Hocam odam zaten evin ortasında kalıyor gece ışık 0 hocam peki bu 2 sini kapatmamak nakarat zararlı

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Telefonumu kapatma gibi bir lüksüm yok. Her an her şey olabilir. Bu yüzden insanların her zaman bana ulaşabilmesi lazım. Bu olayı kötü bir durum olarak algılayın bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir gibi düşünün. Modem konusunda o da sürekli açık gece kapatmak en güzeli.

Ya sağlık açısından hiç düşünmüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: odun_veren

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Modemi kesinlikle kapatırım. Açık kalmasının bi anlamı yok zaten hem elektrik israfı hem radyasyon. Telefona alarm kurduğum için uçak moduna alıp yatıyorum. Alarm kurmasam onu da kapatırım.

Hocam odam zaten evin ortasında kalıyor gece ışık 0 hocam peki bu 2 sini kapatmamak nakarat zararlı

Sonuçta radyasyon yayan cihazlar zararı illa ki var. Kapamak en güzeli

• Nakarat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Nakarat

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odun_veren

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Telefonumu kapatma gibi bir lüksüm yok. Her an her şey olabilir. Bu yüzden insanların her zaman bana ulaşabilmesi lazım. Bu olayı kötü bir durum olarak algılayın bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir gibi düşünün. Modem konusunda o da sürekli açık gece kapatmak en güzeli.

Ya sağlık açısından hiç düşünmüyorsunuz?

Hocam evde yattığım odanın bir ileriki odasında modem var kapatıp açmaya üşeniyor insan haliyle acaba ne zararı olur

• telefonu asla kapatmam her an acil bir çağrı olabilir. ayrıca sırf sağlığını düşünüyorsan dağın başında yaşamak gerekir çünkü hayatında kullandığın elektronik cihazların genelinde radyasyon vardır.

evde kullandığın elektrikli süpürge, tost makinası, ütü, saç kurutma makinesi, çamaşır makinesi, televizyon ve mutfak aletlerinin hepsinde radyasyon vardır.

yani böyle tek telefon kapatma gibi basit şeylerle sağlığına dikkat ettiğini sanıyorsan yanılıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celas Victoria

telefonu asla kapatmam her an acil bir çağrı olabilir. ayrıca sırf sağlığını düşünüyorsan dağın başında yaşamak gerekir çünkü hayatında kullandığın elektronik cihazların genelinde radyasyon vardır.

evde kullandığın elektrikli süpürge, tost makinası, ütü, saç kurutma makinesi, çamaşır makinesi, televizyon ve mutfak aletlerinin hepsinde radyasyon vardır.

yani böyle tek telefon kapatma gibi basit şeylerle sağlığına dikkat ettiğini sanıyorsan yanılıyorsun.

+1 Radyasyondan kaçınmak imkansız.
  • Dünyanın kendisinin bile radyasyonu var

• Ben evin elektrik şalterini komple indirip yatıyorum

Telefonuda arabada bırakıyorum

• Konunun sonu bu karikatür gibi olacak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 8 Nisan 2017; 18:52:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Ben evin elektrik şalterini komple indirip yatıyorum

Telefonuda arabada bırakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Konunun sonu bu karikatür gibi olacak herhalde.

Ban ban çiki ban ban

• Chaussure kullanıcısına yanıt
    Telefon kapalıyken de alarm çalar

• off ne değişiksiniz ya modemi kapatarak radyasyonu engelleyeceğini sanan pırıl pırıl kafalar ohh mis gibii
  • genelde telefonu ve modemi kapıyorum uyurken

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Telefon kapalıyken de alarm çalar

evet çalar hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.