Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir ha bugün, ha yarın diye oyaladılar. Sürekli birileri arayıp sorunun çözüleceğini söyledi. Böyle böyle ay sonu geldi. Nihayet bugün BTK'ya gönderdiğim şikayet kaydına binayen arayan SO müşteri temsilcisi, ağızından baklayı çıkardı: "Bu ay yaşanan sorunlar gelecek ay yaşanmayacak"

Madem öyle neden en baştan dürüstçe bunu söylemediniz? Üstelik arayan müşteri temsilcileri "sorununuz çözülmüş olmalı" veya "bizim sistemimizde sorun çözülmüş görünüyor, bir kontrol edin" gibi cümleler sarf edip durdular.

Süperonilne değil SüperYalancı bunlar!
  • Bende kota sorunu halen devam ediyor. Yine BTK üzerinden şikayet açtım.

26.02.2015 00:25:11 - 26.02.2015 10:17:06 4,647.31 78.31
    26.02.2015 00:17:08 - 26.02.2015 00:25:10 2,887.53 43.74
  • @apaci0834 detaylı kota bilgilerine hangi sayfadan bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

@apaci0834 detaylı kota bilgilerine hangi sayfadan bakıyoruz?

Hocam Süperonline'nin online işlem merkezine giriş yapıyorsun. Abonelik ve Servislerim / Abonelikler / Kullanım Bilgileri kısmından detaylı kullanım bilgisini tıklayıp orada istediğin tarih aralığına bakabilirsin.
  • Bende de hala sorun devam ediyor. Ulan insan en azından özür mahiyetinde Turbo Buton hizmetini ücretsiz verir. Ekstra hız alanı hediye eder, bir şey yapar? Bunlar anca yalan yalan yalan... Lanet olsun böyle firmaya!

Teşekkürler @apaci0834

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 27 Şubat 2015; 23:38:40 >
  • Bendeki sorun düzelmiş gibi görünüyor , eski sistem hatalarından dolayı 100 gb akk kotası dolmuş gözükmesine rağmen şu anda hız 50 mbps , ayın 8 inden beri hatadan dolayı 3 mbps kullanıyordum , sanırım bir telafi olarak 50 mbps yaptılar tekrar hızımı bugün, yalnız benim kadar arayan soran yoktur heralde , günde en az 5 defa aradım , şikayet yazmadığım yer kalmadı ..
  • quote:

Bende de hala sorun devam ediyor. Ulan insan en azından özür mahiyetinde Turbo Buton hizmetini ücretsiz verir. Ekstra hız alanı hediye eder, bir şey yapar? Bunlar anca yalan yalan yalan... Lanet olsun böyle firmaya!

Teşekkürler @apaci0834

Rica ederim ne demek. Aslında bu ay herkese bir hediye sunması lazım. Çünkü sorun yaşattı bize ayın 9 - 10'undan beri 3 mbps emekledik resmen kıyak yapmalı hatta faturada indirim yapmalı artık Şubat'ta bitti. İnşallah daha sorun yaşanmaz ilk ve son olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

Bendeki sorun düzelmiş gibi görünüyor , eski sistem hatalarından dolayı 100 gb akk kotası dolmuş gözükmesine rağmen şu anda hız 50 mbps , ayın 8 inden beri hatadan dolayı 3 mbps kullanıyordum , sanırım bir telafi olarak 50 mbps yaptılar tekrar hızımı bugün, yalnız benim kadar arayan soran yoktur heralde , günde en az 5 defa aradım , şikayet yazmadığım yer kalmadı ..

Benim 2 3 denememde kota sorunu yaşamadım ama hızım halen 3mbps sadece sana özel yapmışlar galiba Zaten şu saatten sonra pek önemi yok ay bitti

• Ayın 1'i oldu, saat 01.48 ama hızım hala yükselmedi. Kotam sıfırlanmış, fakat hızım 3 mb... Müşteri hizmetlerini aradım, eleman müdehale etti, yine olmadı. Günün "ilerleyen saatlerinde" hızım yükselirmiş.

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

TTnet kullanırken her aybaşında, gece saat 12.00'yi geçtiği anda hız yükselirdi. Bazen modemi aç/kapa yapmaya bile gerek kalmazdı. Nerden düştük bunların eline arkadaş!

@apaci0834 ben öyle bir jest yapacaklarını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 1 Mart 2015; 1:51:58 >

• quote:

Ayın 1'i oldu, saat 01.48 ama hızım hala yükselmedi. Kotam sıfırlanmış, fakat hızım 3 mb... Müşteri hizmetlerini aradım, eleman müdehale etti, yine olmadı. Günün "ilerleyen saatlerinde" hızım yükselirmiş.

TTnet kullanırken her aybaşında, gece saat 12.00'yi geçtiği anda hız yükselirdi. Bazen modemi aç/kapa yapmaya bile gerek kalmazdı. Nerden düştük bunların eline arkadaş!

@apaci0834 ben öyle bir jest yapacaklarını sanmıyorum.

Valla kardeş bende şimdi baktım dediğin gibi kota sıfırlanmış ama halen 3 mbps'yi geçemiyorum. Gün içerisinde düzeleceğini umut ediyorum. Birde bunlar ayı 30 gün üzerinden hesapladılarsa gel burdan yak

• Bu ay bende kotayı aştım ve benimde hızım 1 Mart'ı 2 saat geçmiş olmasına karşın 3 mbit. Yani ne kadar zor olabilir ki 1 mart olduğu an hızların resetlenmesi. Neredeyse 6-7 yıldır fiber hizmet veriyorlar hala sistem tırt. Diğer ISP'ler bunlardan da beter. Sırf internette değil ülkede ki her türlü hizmette tonla bokluk var. Yaptıkları en iyi şey hatta tek şey para tahsili. Para istemede, borç hatırlatmada , gecikme olduğu an hizmet kesmede falan dünyada rakipsiz olarak 1.yiz
  • Arkadaşlar hızım halen düzelmemiş var mı aynı sorunu yaşayan İlla müşteri hizmetlerini mi arayalım ?
  • @apaci0834 Bu saat oldu, hala tam anlamıyla düzelmedi.

• Hala düzelmedi ben birazdan aricam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Mart 2015; 14:08:27 >
  • quote:

@apaci0834 Bu saat oldu, hala tam anlamıyla düzelmedi.

Kardeş senin gene iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaci0834 -- 1 Mart 2015; 16:18:47 >

• @apaci0834 @ekostros

Müşteri hizmetlerini aradınız mı?
  • modeme reset attım hız düzeldi ama download 43 mbit çıkıyor. Daha önce 50'nin altına hiç inmemişti.
  • Az önce MH ile görüştüm. Arıza kaydı açtılar. Bakalım bu defa ne çıkacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

modeme reset attım hız düzeldi ama download 43 mbit çıkıyor. Daha önce 50'nin altına hiç inmemişti.

@rtsbora

Hocam @ekostros un dediği gibi modemi aç kapat yaptım sonuç aşağıdaki gibi.

• Ben de modemi aç kapa yaptım ama sonuç aynı... @apaci0834
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.