Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

Sorun priz veya uygulama kullanıp kullanmakta değil. Sorun Superonline'da. Normal şartlarda modeme hiçbir müdahalede bulunulmasa bile 00-06 saatleri arasındaki kullanımın kotaya yansımaması lazım. Kaldı ki bunu geçtik, modemi saat 00'dan önce fiziki olarak kapatıp sonrasında açsak bile yine de kotaya yansıyor.

Ben bu durumu ayrıca şikayetvar'a da yazdım. Bakalım ne zaman çözülecek.

Bizzat bende denedim ne yaptıysam olmadı gece gene kullanımlar kotama yansımış. Bariz belli adamların sistemi tırt beş para etmez. Düzeltseler gece süper kullanımlar yaparız da işine gelmiyor pis heriflerin.

• valla ben geçen gün bir gecede 150gb indirdim bana hiç yansımamış , ama tabi sol'un buna hmen çözüm bulması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

valla ben geçen gün bir gecede 150gb indirdim bana hiç yansımamış , ama tabi sol'un buna hmen çözüm bulması lazım

Aman hocam fazla dillendirme İnşallah düzeltirler yoksa geçmez böyle hayat.
  • quote:

Beyler Auto-shutdown programları kullansanıza ne diye uğraşıyorsunuz prizle mrizle bi ton pragram var bu tarz

https://www.google.com.tr/search?q=autoshutdown&espv=2&biw=1440&bih=783&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=27jlVJCRJ-bZywOJqoGAAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1

Bilgisayarın kapanmasıyla alakası yok ki problemin? Modemin oturum açtığı ve kapattığı saatler önemli. Ayrıca bilgisayarı otomatik kapatmak için bir program kurmanıza da gerek yok, basit bir komutla istediğiniz saatte kapanmasını sağlayabilirsiniz Windows'un.

• quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

quote:

Beyler Auto-shutdown programları kullansanıza ne diye uğraşıyorsunuz prizle mrizle bi ton pragram var bu tarz

https://www.google.com.tr/search?q=autoshutdown&espv=2&biw=1440&bih=783&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=27jlVJCRJ-bZywOJqoGAAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1

Bilgisayarın kapanmasıyla alakası yok ki problemin? Modemin oturum açtığı ve kapattığı saatler önemli. Ayrıca bilgisayarı otomatik kapatmak için bir program kurmanıza da gerek yok, basit bir komutla istediğiniz saatte kapanmasını sağlayabilirsiniz Windows'un.

Yukarda bazı arkadaşlar zaman ayarlı piz filan almış da onun için dedim .. yoksa problemin ne olduğunu biliyorum

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Ben de dedim zaman ayarlı priz alın diye :)

Kota sorununu aşmak için modemi kapatıp açmak gerekiyor, bu yüzden de zaman ayarlı priz önermiştik. Bilgisayarın kapanması bir şey ifade etmiyor yani. Modemin saat kaçta oturum açtığı, ne zaman oturumun sonlandığı önemli. Gerçi bazı kişilerde modemi kapatmak da fayda etmemiş. Ben de deneyeceğim haftasonu...

Hepsini bir kenara koyarsak, aslında müşterinin bunlarla uğraşmıyor olması lazım. 00-06 saatleri arasında kota yok diyorlarsa, bu taahhüde uymaları gerekiyor. Ben modemimi 5 sene boyunca hiç kapatmayabilirim yani tek bir oturum açılmış olabilir. Müşteriyi ilgilendirmemesi lazım bunun ama kazın ayağı öyle olmuyor maalesef.
  • quote:

Ben de dedim zaman ayarlı priz alın diye :)

Kota sorununu aşmak için modemi kapatıp açmak gerekiyor, bu yüzden de zaman ayarlı priz önermiştik. Bilgisayarın kapanması bir şey ifade etmiyor yani. Modemin saat kaçta oturum açtığı, ne zaman oturumun sonlandığı önemli. Gerçi bazı kişilerde modemi kapatmak da fayda etmemiş. Ben de deneyeceğim haftasonu...

Hepsini bir kenara koyarsak, aslında müşterinin bunlarla uğraşmıyor olması lazım. 00-06 saatleri arasında kota yok diyorlarsa, bu taahhüde uymaları gerekiyor. Ben modemimi 5 sene boyunca hiç kapatmayabilirim yani tek bir oturum açılmış olabilir. Müşteriyi ilgilendirmemesi lazım bunun ama kazın ayağı öyle olmuyor maalesef.

Valla hocam bende işe yarasaydı akıllı priz alacaktım ama kendim modemi aç kapat yaptım zamanında ve download yaptım ama sabah kontrol edince gene kotama işlemişti. Normalde sıfır yazması lazım ama yazmıyor. Bu nedenle bende priz falan almadım alsam gene aynısı olacak diye düşünüyorum. Birde sistem zaten kendisi otomatik olarak sistem kapat aç yapıyor ama işe gene yaramıyor.
     GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaci0834 -- 19 Şubat 2015; 20:31:15 >

• Arkadaşlar buda taze olan kota. Bu sistemin düzeleceği yok Normalde günde 1 kaç GB kullanım ancak oluyor, bunların yaptığı vallahi vicdansızlık ya ayıp denilen birşey var.
     GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

• apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Evet bariz bir problem var. Vallahi bunları kanıt olarak gösterip tuketici hakem heyetine gitseniz, şikayetiniz haklı görülür.

Ben de deneyeceğim bakalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz beklim belki çözülür dedim ama maalesef hala çözülmedi bu sorun..Yarın son kez , birde genel müdürlüğü arayıp görüşmeye çalışıcam , müşteri hizmetlerinden çözülücek gibi değil çünkü , bakalım görüşecebiliekmiyim..sonra artık kota sayfanın çıktısını alıp mahkemeye başvurucaz , başka çare kalmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretntnc -- 20 Şubat 2015; 0:53:24 >
  • quote:

Evet bariz bir problem var. Vallahi bunları kanıt olarak gösterip tuketici hakem heyetine gitseniz, şikayetiniz haklı görülür.

Ben de deneyeceğim bakalım...

Sonu ne olacak benim sebebimden adamlar sistemi mi düzeltecek. Bir sonraki ay gene aynı olacak. Bu firmalar böyle, arkadaşın biri 7 kez mi ne aramış adamları sistemlerinde sorun varmış kabullenmişler ama daha çözüm yok. Zor bir şey değil sene olmuş 2015 ama halen kota diyoruz sistem problemi diyoruz çok komiğiz çok. Adamlara mail attım kaç defa daha geri boş mail bile atmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

biraz beklim belki çözülür dedim ama maalesef hala çözülmedi bu sorun..Yarın son kez , birde genel müdürlüğü arayıp görüşmeye çalışıcam , müşteri hizmetlerinden çözülücek gibi değil çünkü , bakalım görüşecebiliekmiyim..sonra artık kota sayfanın çıktısını alıp mahkemeye başvurucaz , başka çare kalmıyor..

Aslında uğraşılmaması gereken bir konu da bile gene uğraşan son kullanıcı. O kadar para alan onlar sıkıntıyı çeken biz. Ne kadar kolay para kazanmak onlar için. Aldığın paranın hakkını ver bari. Bende yakın bir dönemde gene arayacağım ama hep içimde bir sonraki dönem belki düzelir bu ay böyle olmuştur diyorum.
  • Btk üstünden şikayet etmek lazım eğer problem yaşanıyorsa.

Yalniz şöyle bir şey var, gecen gün deneme yaptım. Saat 00'dan önce indirmeye başladım, sonrasında sabah 7ye kadar devam ettim. Sabah da modemi resetledim.

Simdi baktığımda sadece 00'dan önceki indirmeler kotaya yansımış görünüyor. Hem de modemi kapatıp acmamama rağmen. Yani her şey olması gerektiği gibi.

18.02.2015 19:33:56 - 19.02.2015 07:28:07 indirilen 1,189.98 MB / gönderilen 2,051.25 MB / ücret sıfır.

Bu zaman diliminde 40 gb kadar indirme, 4 gb kadar gönderme var normalde. Ama olması gerektiği gibi sadece 19:33/00:00 ve 06:00/07:28 arasındaki kullanımı kotadan düşmüş.

Haftasonu daha detaylı bir test daha yapacağım. Yukarıda yaptığım gibi 00'dan önce başlayıp 06'dan sonra oturumu sonlandıracağım öncelikle ama tüm indirme ve gönderme miktarını not edeceğim. Bir de 00-06 saatleri arasında tam gaz indirme deneyeceğim. İlk denemede sadece 00'a kadar ve 06'dan sonraki veriyi dikkate alması lazım sistemin. Diğer denemede ise kota bilgisine hiçbir şey yansımaması lazım.

Düzeltme: Online işlem merkezindeki kota bilgisini ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igorparker -- 20 Şubat 2015; 9:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Btk üstünden şikayet etmek lazım eğer problem yaşanıyorsa.

Yalniz şöyle bir şey var, gecen gün deneme yaptım. Saat 00'dan önce indirmeye başladım, sonrasında sabah 7ye kadar devam ettim. Sabah da modemi resetledim.

Simdi baktığımda sadece 00'dan önceki indirmeler kotaya yansımış görünüyor. Hem de modemi kapatıp acmamama rağmen. Yani her şey olması gerektiği gibi.

18.02.2015 19:33:56 - 19.02.2015 07:28:07 indirilen 1,189.98 MB / gönderilen 2,051.25 MB / ücret sıfır.

Bu zaman diliminde 40 gb kadar indirme, 4 gb kadar gönderme var normalde. Ama olması gerektiği gibi sadece 19:33/00:00 ve 06:00/07:28 arasındaki kullanımı kotadan düşmüş.

Haftasonu daha detaylı bir test daha yapacağım. Yukarıda yaptığım gibi 00'dan önce başlayıp 06'dan sonra oturumu sonlandıracağım öncelikle ama tüm indirme ve gönderme miktarını not edeceğim. Bir de 00-06 saatleri arasında tam gaz indirme deneyeceğim. İlk denemede sadece 00'a kadar ve 06'dan sonraki veriyi dikkate alması lazım sistemin. Diğer denemede ise kota bilgisine hiçbir şey yansımaması lazım.

Düzeltme: Online işlem merkezindeki kota bilgisini ekledim.

Vallahi hocam şanslı kesimdensin Bende yukarıdaki kullanım resimlerimi attım normalde sıfır yazması gerekirken yazmamış işte. Yani sistemleri nasıl bir sistem anlamadım gitti

• Merhaba
    Arkadaşlar pakette geçici bir arıza var.Uzun süredir gece kuşu kullanılan bir paket TSOL'de ve çok problem yaşanmadı istisna zamanlar ve bu son durum hariç olarak, tarifede şuan için devam ediyor.
    Problem farkedildi düzeltme için çalışma başladı Bilginize:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Merhaba
    Arkadaşlar pakette geçici bir arıza var.Uzun süredir gece kuşu kullanılan bir paket TSOL'de ve çok problem yaşanmadı istisna zamanlar ve bu son durum hariç olarak, tarifede şuan için devam ediyor.
    Problem farkedildi düzeltme için çalışma başladı Bilginize:)

Nerden aldın hocam bilgiyi ? Müşteri hizmetleri mi dedi ? Bir an önce düzeltirler inşallah çünkü indirmemiz gereken çok dosya olduğu kanaatindeyim
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    hala var mı sorun
  • pakete üye olmak istiyordum ama buradaki sorunlardan sonra vazgeçmek üzereyim.
    Kota sorunu devam ediyor mu? @apaci0834
  • Bende 3-4 aydır kullanıyorum gece kuşu henüz hiç bir sorun ile karşılaşmadım kota konusunda. Devamlı kontrol ediyorum 1 gün bile gece saydığı olmadı henüz. Bu geceleri kotaya sayma problemi genel bir problem değil demek ki artık sistemleri nasıl ve neye göre çalışıyor bilmiyorum ama bölgesel veya farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir ve bu sorunu yaşayanlar hep böyle kalmaz düzeltirler mutlaka. Bana kalırsa gece kuşu paketi ülkede ki berbat internet hizmeti içinde alabilceğiniz en işe yarar paket. Kötünün iyisi gibi birşey. Normal kotalı paketlerde 100-200 gb ile sınırlı oluyorsunuz ama gece kuşunda minimum 5 mb/sn ile indirme yaptığınızı var sayarsak ayda 2.5 - 3 TB civarında download yapabilmeniz mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realpapa

pakete üye olmak istiyordum ama buradaki sorunlardan sonra vazgeçmek üzereyim.
    Kota sorunu devam ediyor mu? @apaci0834

Doğruyu söylemek gerekirse hızım 3 mbps'ye düşünce pek üzerine düşmedim bu gece son deneme daha yapacağım bakalım gene sorun devam ediyor mu belli olur. İçimden bir ses düzelmedi diyor ama genede bakacağım durum ne diye. Yüklü bir liste yapıp abanmam lazım ki bariz belli olsun. Özelden bir arkadaş firmada çalışan olduğunu söyledi bana düzeltme yapacaklarmış sistemlerinde. Bu sorunu her insan yaşamıyor ama bilmiyorum bakalım gece deneyeceğim olmadı kota sıfırlanınca tekrar denerim olmuyorsa başka çözümler bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.