Şimdi Ara

GECELERİ BAĞARARAK KALKIYORMUŞUM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem bazı geceleri ağlayarak uyandığımı,gelmeyin gelmeyin dediğimi ve beni sakinleştirip tekrar uyuttuğunu söylüyordu fakat ben hiçbirini hatırlamıyordum bu bayadır olmuyodu ama geçen gece annem bağararak uyandığımı yatağın üstüne çıkıp yürüdüğümü ve beni 2 saat zor sakinleştirdiğini söyledi ve işin ilginç kısmı ben bunların hiçbirini hatırlamıyorum bunun olmasını nasıl engelleyebilirim yardım

• Geçmiş olsun arkadaşım öncelikle
    Hani ben bazen uykumda sorular sorulara falan cevap verip sabah uyandıgımda hatırlamıyorum ama sadece bu kadar. Senin durumun bana göre çok ciddi gözüktü. Uyurgezerlik gibi birşey oldugunu düşünüyorum. Hastanelerde bulunan psikoloji kliniklerine en yakın zamanda başvurmanı öneririm umarım önemli ölçüde bir sıkıntın yoktur
    Tekrar geçmiş olsun bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüya görüyormusun ? Görüyorsan rüyanda ne görüyorsun detaylı bir şekilde yazarmısın ?
  • çoğu zaman gördüğüm rüyayı hatırlamıyorum ama genelde kabus görürüm zaten o gece görmüştüm ama şuan tam hatırlamıyorum
  • Günlük yaşamında sana çok dokunan şeyleri sineye çekiyorsan,unutamıyorsan olabilir.Misal yaşayan biri olarak orta okul dönemimde ailem uykumda kalkıp kapıyı zorla açmaya çalıştığımı,çıkıcak ni yere gidicem dediğimi söylerdi ki o dönem sinirli bir dönemimdi. @dotacı22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitar3 -- 2 Şubat 2015; 4:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.