Merhaba, yaklaşık 3 ay önce SOL bağlantıma ek olarak oyunlarda sorun yaşamamak adına KabloNet abonesi de olmuştum. 3 aydır iyi kötü idare ediyordum, genel olarak oyunlarda kullanacağım için pek sorun yaşamıyordum. Speedtestte Download Latency'nin 100-200 ms aralığında çıkması dışında öyle kayda değer bir sorun yoktu. Ancak son 2 haftadır, her gece 12-5 arasında internet kopuyor. Bir anda çok yüksek ping oluşuyor, discord iletişiminde arkadaşlarımı duyabiliyorum ancak benim sesim gitmiyor ilginç bir şekilde, 30 saniye kadar sonra da tüm internet kopmuş oluyor. 3 tane kayıt açtırdım, ilkinde yaptık ettik dediler. 10 gün sonra tekrar başladı. Son 2 kaydıma "çözüldü" diyip, geçiştiriyorlar. MH'ye geceleri santrallerde güncelleme falan mı yapılıyor diye sordum, yapılmadığını söylediler. Benzer sorunu yaşayan ya da konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? SNR'ler 38-40 arası, nadiren 41-42 oluyor. Düzeltilebilir tablolar ise çok fazla değil. Yardımcı olabilecek varsa en azından teknik destekleri doğru yönlendireyim isterim. Aksi halde devam ederse sorun sözleşmeyi fesih edeceğim. |
Bildirim