Şimdi Ara

Geceleri uyuyamıyorum gündüz sersem gibiyim varmı bir çözümü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
64.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun diyelim öglen 12 kalktınız dişinizi sıkın bir sonraki günün akşam 9-10 gibi uyuyun ister istemez sabaha karşı kalkarsınız zaten anca bu şekilde düzene girer dayanın yahu nedir 2-3 gün uykusuz kalamazmısınız
    1 hafta uyumayan adamlar var şartlandırın kendinizi 1 gün zorluk çekin başka bildiğim yolu yok.
  • Ayran iç. Uykun gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

sırf bunun için bu gün Psikiyatriye 150 tl bayıldım..2 tane ilaç verdi doktor onları deniyeceğim

edit: ben de aynen gece 4-5 e kadar uyuyamıyorum öğle 3 gibi kalkıyorum berbat birşey

İşte arkadaşların anlamaıdğı da bu spro vs. hiçbirşey işe yaramıyor.En azından sen uykunu alıyormuşsu bende oda yok 11-12 de uyanmış oluyorum İlaçların adı ile fiyatını öğrenebilirmiyim mümkünse?

Zetstat 15 mg 3 gün boyu akşam 11 de eğer devam ederse 4. günden sonra 11 de 2 kere

Paxera 20 mg sabahları 1 tane

• quote:

quote:

sırf bunun için bu gün Psikiyatriye 150 tl bayıldım..2 tane ilaç verdi doktor onları deniyeceğim

edit: ben de aynen gece 4-5 e kadar uyuyamıyorum öğle 3 gibi kalkıyorum berbat birşey

İşte arkadaşların anlamaıdğı da bu spro vs. hiçbirşey işe yaramıyor.En azından sen uykunu alıyormuşsu bende oda yok 11-12 de uyanmış oluyorum İlaçların adı ile fiyatını öğrenebilirmiyim mümkünse?

Adam o ilaçların ismini öğrenmek için 150 tl bayılmış. Bedavaya mı söyleyecek

edit: söylemiş bile. =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan güven -- 14 Temmuz 2010; 20:16:11 >

• aynı sorun bende de var ya 8 de kalkmaya zorlanıyorum okula gec kalıyorum hep
  • quote:

quote:

quote:

Zetstat 15 mg 3 gün boyu akşam 11 de eğer devam ederse 4. günden sonra 11 de 2 kere

Paxera 20 mg sabahları 1 tane

Çok çok teşekkür ederim klavyen/gönlün dert görmesin :)

• Yarın kalk, yor vücudu. Riskli yanı uyumak istediğin saate kadar ayakta kalmalısın yoksa işler iyice sarpa sarar.
  • sabaha kadar uyanık kal gün boyu uyuma zaten akşam erkenden uykun gelecek ondan sonra ertesi gün erken yatarsın...
  • Denediğim bi yöntem : 1 gece hiç uyuma. Özellikle zihni meşgul edici, yorucu şeyler yap (pc, kitap gibi). Ertesi gün akşam 10'da yataktasın.
  • 1gün uyuma ertesi gün erken yatarsın olayı hiç işe yaramıyor bence

bunu yapınca uyumadığım gün sonrası yattığımda 15 saat uyuyorum, haliyle geceleyin yine sabahlıyorum
  • uyku düzenleyici melatonin takviyesi kullanabilirsiniz.. birde günü dolu geçirmek lazım. bende günüm boş geçince veya istediklerimi yapamayınca güne doyamıyorum ve geç yatıyorum.. am en güzeli işe girmek adamı sabah namazıyla mum gibi dikiyor valla.. mecburen
  • 1 litre ayran iç.

yada süt yoğurt tüketebilirsin bol bol ciddiyim.

okuldayken öğleden sonraki derslerde uyumak istediğimde öğlen 2-3 tane ayran içerdim.
  • quote:

Arkadaşlar gece bir türlü uyuyamıyorum yeri geliyor 11de yatsamda 3,30 4ten önce uyuyamıyorum.Doğal olarak gündüzde 11den önce kalkamıyorum ki zaten tüm verimliliğim gitmiş oluyor.Bu uykumu nasıl düzene sokabilirim?Yada özellikle herhangi bir doğal yollu uyku getirici bir yiyecek vs. varmı?Yada ucuz yollu zarar vermiycek bir ilaç ta olur.Bu problemi yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum

Aynı sorun bende de var.2-3 değil de ben de 7-8 gibi anca uyuyorum.Bazen yorgun oluyorum 12'de falan yatıyorum en fazla 2 saat sonra uyanıyorum, sabah olmadan da tekrar uyuyamıyorum.Kaç kez denememe rağmen olmadı.Konuyu açan arkadaş sorununa çözüm bulabildi mi acaba merak ettim.
  • Enerjik olmak ve daha az uyumak için pharmaton adlı vitamın hapları çok etkili.Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

1gün uyuma ertesi gün erken yatarsın olayı hiç işe yaramıyor bence

bunu yapınca uyumadığım gün sonrası yattığımda 15 saat uyuyorum, haliyle geceleyin yine sabahlıyorum

Aynen
    Ya biktim gece uyumayi ozledim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholas Flamel

quote:

Arkadaşlar gece bir türlü uyuyamıyorum yeri geliyor 11de yatsamda 3,30 4ten önce uyuyamıyorum.Doğal olarak gündüzde 11den önce kalkamıyorum ki zaten tüm verimliliğim gitmiş oluyor.Bu uykumu nasıl düzene sokabilirim?Yada özellikle herhangi bir doğal yollu uyku getirici bir yiyecek vs. varmı?Yada ucuz yollu zarar vermiycek bir ilaç ta olur.Bu problemi yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum

Aynı sorun bende de var.2-3 değil de ben de 7-8 gibi anca uyuyorum.Bazen yorgun oluyorum 12'de falan yatıyorum en fazla 2 saat sonra uyanıyorum, sabah olmadan da tekrar uyuyamıyorum.Kaç kez denememe rağmen olmadı.Konuyu açan arkadaş sorununa çözüm bulabildi mi acaba merak ettim.

Sorun nedenmis buldunmu ? Tipa tip aynii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholas Flamel

quote:

Sorun nedenmis buldunmu ? Tipa tip aynii

Sorunu bulamadım ama çözümü buldum.İyice kötüye gitmeye başlamıştı uyku düzenim.Sabah 7 gibi giriyordum yatağa öğlen 12'de falan anca uyuyordum.En sonunda dedim madem hiç uyumayayım bugün, gece yatmayı deniyim.O günü öyle uykusuz geçirdikten sonra akşam 10-11 gibi girdim yatağa, uykum olduğundan hemen uyudum ama gece 2'de tekrar uyandım.Sabah 6'ya kadar oyalandım, ardından tekrar yattım en geç 9-10 gibi tekrar kalktım.Ertesi akşam gene 10-11 gibi yatıp, istemsiz olarak 2'de tekrar uyandım.Bir önceki günkü gibi 3-4 saat oyalanıp 6 civarında yeniden yattım ve sabah 9 gibi kalktım.Yalnız sabahları kasıtlı olarak erken kalkıyordum, uykumu tam alırsam gece uyuyamam diye.Bunu böyle 5-6 gün tekrarladım, sonra geceleri de uyanmaz oldum, akşam yatıp sabah kalkıyordum rahat bir şekilde.O gün bugündür de uyku sorunum yok çok şükür.Vaktinde çok çektiğim için bu uyku probleminden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umarım en kısa sürede sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholas Flamel -- 11 Nisan 2012; 11:28:34 >

• Melissa çay içmelisin insanı rahatlatyor uykusunu getiriyor,birde uyuycam kesin az sonra uyurum gibisinden kafana takarsan hiç uyuyamıyosun rahat ol ..
    bende de var uyku problemi bende hastayım yakında işe başlıycam yıllardır hiç gece uyumadm kompleks oldu artk ben saat 23-00 da nasıl uyurum düşüncesi hiç uyumadım ki o saatte :(
  • 2 yılım öyle geçti hala da devam -- walking dead --
  • ATARAX 25 mg gece yatmadan 1 saat önce al.Bende de aynı sorunlar vardı ikinci öğretim olmamdan dolayı.Sabahları işim olduğunda uyanamıyordum veya gece 12 gibi uyuduğum zaman en geç 5 de uyanıyordum bünyem öğlen uyuyormuşum gibi etki gösteriyordu.En sonunda bu ilacı doktor tavsiyesiyle aldım çok az da olsa kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.