Şimdi Ara

Geceleri uyuyamıyorum gündüz sersem gibiyim varmı bir çözümü? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
64.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholas Flamel

quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholas Flamel

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Arkadaşlar gece bir türlü uyuyamıyorum yeri geliyor 11de yatsamda 3,30 4ten önce uyuyamıyorum.Doğal olarak gündüzde 11den önce kalkamıyorum ki zaten tüm verimliliğim gitmiş oluyor.Bu uykumu nasıl düzene sokabilirim?Yada özellikle herhangi bir doğal yollu uyku getirici bir yiyecek vs. varmı?Yada ucuz yollu zarar vermiycek bir ilaç ta olur.Bu problemi yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum

Aynı sorun bende de var.2-3 değil de ben de 7-8 gibi anca uyuyorum.Bazen yorgun oluyorum 12'de falan yatıyorum en fazla 2 saat sonra uyanıyorum, sabah olmadan da tekrar uyuyamıyorum.Kaç kez denememe rağmen olmadı.Konuyu açan arkadaş sorununa çözüm bulabildi mi acaba merak ettim.

Sorun nedenmis buldunmu ? Tipa tip aynii

Sorunu bulamadım ama çözümü buldum.İyice kötüye gitmeye başlamıştı uyku düzenim.Sabah 7 gibi giriyordum yatağa öğlen 12'de falan anca uyuyordum.En sonunda dedim madem hiç uyumayayım bugün, gece yatmayı deniyim.O günü öyle uykusuz geçirdikten sonra akşam 10-11 gibi girdim yatağa, uykum olduğundan hemen uyudum ama gece 2'de tekrar uyandım.Sabah 6'ya kadar oyalandım, ardından tekrar yattım en geç 9-10 gibi tekrar kalktım.Ertesi akşam gene 10-11 gibi yatıp, istemsiz olarak 2'de tekrar uyandım.Bir önceki günkü gibi 3-4 saat oyalanıp 6 civarında yeniden yattım ve sabah 9 gibi kalktım.Yalnız sabahları kasıtlı olarak erken kalkıyordum, uykumu tam alırsam gece uyuyamam diye.Bunu böyle 5-6 gün tekrarladım, sonra geceleri de uyanmaz oldum, akşam yatıp sabah kalkıyordum rahat bir şekilde.O gün bugündür de uyku sorunum yok çok şükür.Vaktinde çok çektiğim için bu uyku probleminden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umarım en kısa sürede sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Tesekkur ederim deniyecegim

• bendede öyle bir sorun var gece zar zor yatıyorum ve 2 saat demeden kalkıyorum sonra zaten yine zor yatıyorum kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Arkadaşlar gece bir türlü uyuyamıyorum yeri geliyor 11de yatsamda 3,30 4ten önce uyuyamıyorum.Doğal olarak gündüzde 11den önce kalkamıyorum ki zaten tüm verimliliğim gitmiş oluyor.Bu uykumu nasıl düzene sokabilirim?Yada özellikle herhangi bir doğal yollu uyku getirici bir yiyecek vs. varmı?Yada ucuz yollu zarar vermiycek bir ilaç ta olur.Bu problemi yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum

hocam burada (reklam gibi olmasında) pazar günleri cnnde yayınlanan bi belgesel var "bilmemiz gereken 10 şey" birçok probleme çozüm getiriyor uykuyla ilgili bölümü var
    http://tvarsivi.com/bilmeniz-gereken-10-sey-uyku-02-09-2012-izle-i_2012090047622.html
    bilmemiz gereken 10 şey uyku
    resmin altındaizle var ona tıkla otomatik olarak dakika dakika yükleniyor iyi seyirler
    linkte problem olursa google a "bilmemiz gereken 10 şey uyku" yaz bul bişeyler izle kesin

forumda yeniyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 28 Eylül 2012; 17:51:59 >

• Arkadaşlar senelerdir gece saat 5-6 dan aşşağı yattığımı hatırlamıyorum hatta çalışıyorum sabah saat 7.30 da yatıp sabah 8 de kalkıp işe gittiğimi bile hatırlıyorumyani 30 dakikalk uykuyla bu senelerdr böyle ama artık takatim kalmadı sabah 7-8 de yatıyorum aşak 7.30 dan önce kalkamıyorum mal gibi oluyorum bi kalkıyorum bakıyorum annaaa akşam olmuş zaten bide mal gibi oluyorum yorgun oluyorum diyorum zaten yorgunum saatte kaç olmuş diyerek dşarıda çıkmıyorum fazla ondan sonra pc ye geçip sabaha kadar yatamıyorum normalde zamanımın çoğunu dışarıda geçiren brisiyim ama artık takat kalmadı bende yapmadığım şey kalmadı sabahtan akşama kadar maç yaptım bacaklarım tutmaz oldu eve geldim dedim şimdi uyurum çok yoruldum ama o halde ble uyuyamadm ne yapıcam yardım edin...
  • Geceleri oturuyorum sabah aydınlanınca bir türlü uyuyamıyorum.Bazen öğlen 11'e kadar uğraştığım oluyor bakıyorum uyuyamıyorum dışarı çıkıyorum ama çok halsiz oluyorum.Bir de merak ettiğim birşey var uykusuz kalınca psikolojim berbat oluyor karamsar düşünceler içinde oluyorum bu durum sizlerde de var mı?
  • kafanı boşalt uyursun
  • Bir Gün Dayan. Diğer Gün Rahat 8 De Falan Uyursun

Ki 2.30 4.00 Bana İyi Geliyor. Halada Böyle Uyuyorum. Eskiden 7.30 Da Uyuyup 8.30 Da Okula Gidiyordum
  • aynı dert bendede var yemin ediyorum bu pazar geceleri uğursuz gece
  • Ben spor yaparken ve bilgisayardan uzak yaşarken akşamları 9 11 arası yatıp sabah 6:30 ve 8 arası kalkıyordum. Şimdi nerdeeee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

11 gibi yatağa gir ve gözlerini asla açma. Uyanık da olsan açma. En geç 1 saat sonra ister istemez uyuyorsun. Alarmı da kurarsan erkene erken uyanmış olursun. 2-3 gün zorla kendini bu şekilde sonra alışıyorsun.

işe yaradı
    11 değil ama 12 de yatağa girdim gözlerimi hiç açmadım gerçi bende korku vardır şöyle bi etrafı kontrol ederim ama bu sefer değil gözleri kapadım beklemeye başlayamadan giiiiiitiiiiiiim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

quote:

11 gibi yatağa gir ve gözlerini asla açma. Uyanık da olsan açma. En geç 1 saat sonra ister istemez uyuyorsun. Alarmı da kurarsan erkene erken uyanmış olursun. 2-3 gün zorla kendini bu şekilde sonra alışıyorsun.

işe yaradı
    11 değil ama 12 de yatağa girdim gözlerimi hiç açmadım gerçi bende korku vardır şöyle bi etrafı kontrol ederim ama bu sefer değil gözleri kapadım beklemeye başlayamadan giiiiiitiiiiiiim

la yeter valla uyuyamıyorum saat 6 olacak tam 1 bucuk saat gözlerim kapalı durdum uykum gelmedi dalamıyorum kafaamda mal mal düşünceler geçiyor.açtım pc yi inşallah uykum gelir

• Beyler ayni sorun bende de var saat 9 oldu hala uyuyamadim ve 3 4 gundur boyle saat 18:00 da kalkiyorum simdi yatinca da nasi duzene sokucam bi yardim edin kafayi yemek uzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

quote:

işe yaradı

la yeter valla uyuyamıyorum saat 6 olacak tam 1 bucuk saat gözlerim kapalı durdum uykum gelmedi dalamıyorum kafaamda mal mal düşünceler geçiyor.açtım pc yi inşallah uykum gelir

senin iş büyük yaw sen doktora görün başka yol yok gibi
    @Einstein einstein gibi beynin var çok saol kurtardın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 22 Temmuz 2013; 10:35:29 >

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 18 Ekim 2020; 17:34:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

quote:

işe yaradı

senin iş büyük yaw sen doktora görün başka yol yok gibi
    @Einstein einstein gibi beynin var çok saol kurtardın beni

Önemli değil. Birkaç kere de kamp yapıp uyumayı deneyin, 5-6 denemeden sonra her türlü ortamda uyumaya hazırsın.

• arkadaslar icinizde herhangibir korku vardami uyuyamiyorsunuz yada bos dusunceler mi?

• Hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

Hort

Günaydın ben de aynı sorun var. Dün saat 8-9 gibi yattım akşam 6'da uyandım

Birazdan yatarım en erken 4'te kalkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

Hort

Günaydın ben de aynı sorun var. Dün saat 8-9 gibi yattım akşam 6'da uyandım

Birazdan yatarım en erken 4'te kalkarım.

Hocam ben hiç uyumadım şimdi yatacağım

• Biktim be yeter narkozu basip uyuyacagim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.