Şimdi Ara

Geceleri uyuyamıyorum gündüz sersem gibiyim varmı bir çözümü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
64.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gece bir türlü uyuyamıyorum yeri geliyor 11de yatsamda 3,30 4ten önce uyuyamıyorum.Doğal olarak gündüzde 11den önce kalkamıyorum ki zaten tüm verimliliğim gitmiş oluyor.Bu uykumu nasıl düzene sokabilirim?Yada özellikle herhangi bir doğal yollu uyku getirici bir yiyecek vs. varmı?Yada ucuz yollu zarar vermiycek bir ilaç ta olur.Bu problemi yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan K. -- 15 Temmuz 2010; 13:55:48 >

• Just like me ha.
    Aynı sorun bende de var 2.30 - 3'ten önce uyuyamıyorum.
  • Bende kaçta yatarsam yatayım 10dan önce uyanıyorum arkadaş 4 de yatsam bile böyle
  • Uyku düzensizliği insanı manyak gibi yapıyor gerçekten. Peki 3te 4te yatıp da sabah 8e kurduunuz mu saati hiç? 8de kalkın uykunuz çok ağır olsa bile kalkın ve gnü yaşayın. Akşam zaten 11-12 gibi uykunuz gelecektir büyük ihtimal. En azından denenebilir.
  • sıkı bir mesainin ardından bak nasıl 10 deyince gözlerin kapanıyor

bende aynen sizin gibiydim askere gitmeden once hatta dert ediyordum orda nasıl yapacam felan diye, sonra bir baktım acemilik eğitiminde saat 7'de ben gitmişim bile nöbete kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Uyku düzensizliği insanı manyak gibi yapıyor gerçekten. Peki 3te 4te yatıp da sabah 8e kurduunuz mu saati hiç? 8de kalkın uykunuz çok ağır olsa bile kalkın ve gnü yaşayın. Akşam zaten 11-12 gibi uykunuz gelecektir büyük ihtimal. En azından denenebilir.

Evet erkendende kalktım ama sonuç yine aynı
  • Gece kaçta uyursanız uyuyun sabah erken bir saatte uyanın ve tüm gün uyumayın. Gece olunca artık dayanamıyacaksınız ve erkenden uyumuş olacaksınız.

Ayrıca gün doğumundan önce uyanmak da bir başka. İnsanı bütün gün zinde tutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gece uyuma sonraki akşam saat 10-11de yatarsın
  • @hardcrrs dediğini tabiki denedim ama nafile yine aynı

@mehmetuser zaten uykum var ama sorun uyuyamamam belirli bir saate kadar fakat 3 ila 4 arasındada tak diye gidiroyurm.İş iyice narratorun hikayesine dönmeye başladı
  • 11 gibi yatağa gir ve gözlerini asla açma. Uyanık da olsan açma. En geç 1 saat sonra ister istemez uyuyorsun. Alarmı da kurarsan erkene erken uyanmış olursun. 2-3 gün zorla kendini bu şekilde sonra alışıyorsun.
  • gece geç saatte uyuduğun günlerden birinde uyuma ertesi günü de geçir akşamında yorgun düşüp erken uyuyacaksın. anca böyle düzelir.

benim de uyku düzenim seninki gibiydi bu nedenle derslere yetişemiyordum. bikaç dersten kalınca aklım başıma geldi şu yaz okulu geçsin mükemmel düzenli bir hayata başlıyacağım inşallah

hatta yukarda bir arkadaşın belirttiği gibi gün ağarırken kalkma alışkanlığını kazanmak en büyük hedefim spor falan..

• quote:

Orijinalden alıntı: teşbihte hata

gece geç saatte uyuduğun günlerden birinde uyuma ertesi günü de geçir akşamında yorgun düşüp erken uyuyacaksın. anca böyle düzelir.

benim de uyku düzenim seninki gibiydi bu nedenle derslere yetişemiyordum. bikaç dersten kalınca aklım başıma geldi şu yaz okulu geçsin mükemmel düzenli bir hayata başlıyacağım inşallah

hatta yukarda bir arkadaşın belirttiği gibi gün ağarırken kalkma alışkanlığını kazanmak en büyük hedefim spor falan..

senın dedıgın gbı yapmıstım bende öyle duzene gırdı uykum..yoksa 4ten asagı uyuyamıyordum..bazen sabah 6-7 de uyudugumu bılıyorum..

bütün gun uyuyosun sonra aksamustu 4-5 gıbı kalkıodumm..ne ıgrenc bı histır..allha cok sukurler olsun geçtı o gunler..

• 12 de uyandım hala odadan dışarı çıkmadım yemin ederim
    ama çıkacak inşallah yarım saate
  • Teşekkürler güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz ama ben hepsini denedim.hiç uyumayıp sabah 8de 20. km. bisiklet te sürdüm.O günü uyumadanda geçirdim vs. herşeyi denedim ama nafile.Benim ricam beni uyutucak bir yiyecek veya ilaç önerisinde bulunmanız
  • halı saha maçı yap akşam üstleri 6-7 yada 7-8 olabilir. maç sonu duş aldıktan sonra yorgun ve güzel bir uyku

yatmadan 10-15 dk önce naneli şeyler yerseniz uykunuzu alabiliyormuşsunuz. böyle birşeyde duymuştum. denemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAh0 -- 14 Temmuz 2010; 18:08:45 >
  • Seninki gene iyi.
    Bende sabah 7-8 gibi uyuyorum. Akşam 5-6 gibi kalkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

halı saha maçı yap akşam üstleri 6-7 yada 7-8 olabilir. maç sonu duş aldıktan sonra yorgun ve güzel bir uyku

yatmadan 10-15 dk önce naneli şeyler yerseniz uykunuzu alabiliyormuşsunuz. böyle birşeyde duymuştum. denemeye değer.

eğer doğruysa çok işime yarıyacak
  • Bendede öyleydi hergün 2-3 saat bisikletle geziyorum , koşu filan yapıyorum eve gidince sonra uykum erkenden gelmeye başladı yani yorgun olursan uykun çabuk gelir sanada bu yöntemi tavsiye ederim hem sağlıklı
  • sırf bunun için bu gün Psikiyatriye 150 tl bayıldım..2 tane ilaç verdi doktor onları deniyeceğim

edit: ben de aynen gece 4-5 e kadar uyuyamıyorum öğle 3 gibi kalkıyorum berbat birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 14 Temmuz 2010; 19:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

sırf bunun için bu gün Psikiyatriye 150 tl bayıldım..2 tane ilaç verdi doktor onları deniyeceğim

edit: ben de aynen gece 4-5 e kadar uyuyamıyorum öğle 3 gibi kalkıyorum berbat birşey

İşte arkadaşların anlamaıdğı da bu spro vs. hiçbirşey işe yaramıyor.En azından sen uykunu alıyormuşsu bende oda yok 11-12 de uyanmış oluyorum İlaçların adı ile fiyatını öğrenebilirmiyim mümkünse?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.