gecen hafta pazar her dk bası restart atılıyo du bugün ıse daha restart atılıp atılmadıgını bılmıyom ama buyuk ıhtımalle atılmamıs cunku atılsaydı serwerlar bos olurdu onuda bırakın forum da yazarlardı yıne restart dıye ....
HADİ ATIN RESTART DA OYUNA GIRELIM YA [;)
sabah 9 dan beri 1 ekre bile dc yemedm
ben saat 11 cıvarıydı bı dc yedım sımdıde gıremıyom SENDE PRE VARMI ????
quote:
Orjinalden alıntı: HaSaN
allah kahretsın be..bugun benım pre bitti ya ondan dolayı hıc res atmazlar bugun.
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
quote:
allah kahretsın be..bugun benım pre bitti ya ondan dolayı hıc res atmazlar bugun.
senin için res yok
aamauahaha bende dc yedim bidaha qiremedim restart çok güzel yaw bi keresinde loqosda sadece 3 kişi kalmıştık mauahaha 3 türk kaldık mauahahaha rüyamda qörsem inanmazdım
sorma kardes ya nıye atmıyolar su resı atında bızde gırelım gecen hafta nerdeyse bıktım artık oyundan saatlerce basındaydım nezaman cıkıp gırmeye kalksam serwerlar bom bos tu ama bu haftaa
evet gm ler yazı geçti senin pre bitmis res i 1 hafta sonraya ertelediler
quote:
quote:
yenı pacht falan gelıyo dıyolardı bugun saat 2 de ınsallah bızde pacht ten sora gırıcez
manes 2 faıled dıyo manes 3 oda faıled dıyo manesı bırakın baska carların oldugu serwerde oynıyım dıyom onlarda dolu kardesım bugun kımsenın ısı yok mu yaa herkez KNİGHT mı oynuyoo
YAW RES ATSALARDA BIZDE GIRSEK
Res Res REs hadi gel be
Al ulem ah sabırsızlıkla bekliyoruz
valla oyundaki arkadaslar kusura bakmayın ama bende restart istiom
GeLmesin Res falan ardreamda scleri tam basıyorum Res yazık günah ya..
ya bu oyun belli olmuyor bazen 24 saat oynarsın dc vermez bazen 1 dakika oynarsın dc verir acayip bişey işte
kardes boswersen sc falan bak bız bu kadar kısı beklıyoz resı ama gelmedı gıttı ınat yaptı bugun bızee
Reset Buraya Yumruk havaya
quote:
Orjinalden alıntı: CzHunterCz
evet gm ler yazı geçti senin pre bitmis res i 1 hafta sonraya ertelediler
quote:
quote:
agac olduk resı bekleye bekleye yakında meyve verıcez gelıceksen gel artık