Şimdi Ara

GECEN SENE 85 E KADAR ATANİRKEN NEDEN BU SENE 91 ATANAMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deniyor ben bunu anlamıyorum açıklar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Tamam puanlar yüksek geldi ama
    Çok açık var
    Devlet ne kadar. Tasarrufs gitsede o açığı kapatması lazım ve alım çok olacak
    Ve inanın bu sene boşa beleşe
    Giren insan sayısı çok fazla
    Yani girenlerin çoğu tercih yapmıcak

• Up

• kardeşim öyle diyenlere bakma düz lise isen zor olabilir ama meslek lisesi isen atanırsın
  • 7Lord kullanıcısına yanıt
    Düz lise dostum baktım hizmetli falan 85le atanmış daha bu yıl 91 benim puanım 2508.yim bunu yapan atanamiyrsa kim atanacak 10binden fazla kadro açılıyor

• Upup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    2 kere ygs ye giren
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upupupj
  • Merkezi atama ile düz mezun 85 puanla filan atanamaz. Açıktan alımlara başvuru yaparsan mülakatları geçersen 80 puanlada girersin.
  • Ayyaş Pilot kullanıcısına yanıt
    Hizmetli kacla atanmış kardeşim ac bak 85 87 88 ben mı yanlış bakiyorum

• Son 2 senede yapılan merkezi atamalarda en düşük atanan ortaöğretim mezunu hizmetli puanu 95,66
    Nerden bakiyon kardeşim ALLAH aşkına ankarayami atanıyoruz link atar misin benim baktigim sitelerde niye 85 sende 95 abi

• Meslek liseliler bile 85 puanla zor atanırken düz mezunlar nasıl o puanla atanabilsin ?

http://www.alfa.com.tr/kpss_tercih_robotu.asp
  • hacı hemşirelik mezunuyum gecen sene 81 ile 1100 lerde olan sıralama bu sene 80 puanla 11715. 5 e yanlışlıklamı bastı bunu yazanlar anlamadım ki ?
    Alfada yokki atamalarin hepsi 90 kişi gözüküyor bxbxbxb ya abi belkide haklisn gorecez klavuz aciklansin

• Sen hangi siteden bakıyorsan verde bizde görelim şu senin dediğin 85 puanlık kadroları.
    Yaz taban puanlar diye gelir ayrıca 89la bursaya itfaiye eri atanmış 15 tane

• O alımda C sınıfı ehliyet istediği için puan o kadar düşük kaldı. Bu arada hadi diğer siteleri bırak. Direk Osym'nin kendi sitesinden atanma puanları işte. Son atama olmasına rağmen atnan en düşük hizmetli puanı 95. Zaten başka hizmetli kadrosuda açılmamış.
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/KPSS/TERCIH1/MAXMINPuanlar_OrtaOgretim14072016.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 14 Aralık 2016; 11:57:32 >
    Evet haklisiniz o zaman açıktan alan yerler için uğraşmak gerekecek torpil şart mı ? Düz atama için 2018 de atanma olasılığı nedir sizce?

• Kadrolar açıklandı. Görmüşsündür. Sadece 20 kişilik doğu kadrosu var. Bu şartlarda puan nasıl düşsün 95 altına.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.