Bildirim
Geçen sene Amazon.de den alınan xboxlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eskiden çok çıkıyordu ama şuanda normal sanırım ürünün asıl fiyatını 2 ile çarpıp 10 a bölün o civardaysa doğrudur. -
aynen şuan normal gözüküyor da acaba vergi iadesi gerçekleşti mi geçen sene onu merak ediyorum. geçen seneki ps4 proların yüzde 90nında verginin tamamı iade edilmiş ama xboxlar hakkında bir şey bulamadım -
Edildi hocam. -
tamamı mı yoksa o fazla çıkan kısmı mı iade edildi sadece -
Devlete ödenen kısmı eksik olarak 62 gün sonra geldi.ben 2016 sonunda almıştım. -
Sağolun hocam. Ps4tekiler gibi tam iade olmuyo xboxta sanırım. Şans işi tabiki her türlü -
Xbox veya PS4 ile alakalı değil.Hepsi yatan arkadaşım da var.Ustune üstlük benim yatmadı arayıp söyledim Sırf o yüzden 60 gün bekledim.Hos euro arttığından dönen parada daha fazla oldu TL bazında. -
Nereyi aradınız hocam daha doğrusu ne için aradınız ?quote:
Orijinalden alıntı: Frank Sinatra
Xbox veya PS4 ile alakalı değil.Hepsi yatan arkadaşım da var.Ustune üstlük benim yatmadı arayıp söyledim Sırf o yüzden 60 gün bekledim.Hos euro arttığından dönen parada daha fazla oldu TL bazında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X