Şimdi Ara

Geçen sene edebiyat standart sapma 10.18 bu ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama 21.80 net yapılmış.Bu sınavda full yapan 21.80 net yapandan ekstra olarak 10.18 puan fazla alıyor anlamına mı geliyor ?

• matematign daha fazla gecen sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da 10.18i 56 soruya bölüyoruz.Çıkan sonuç da her bir sorunun katsayısına ekleniyor.Böyle de olabilir.Örnek olarak verdim matın daha çok evet
  • Edebiyatı fullemek için ne tavsiye edersiniz?
  • ben olayı anlamadım birisi basitçe anlatabilir mi?
  • Dersler arasında standart sapma alınıyor. Geçen sene.edebiyat netleri çok düşük, matematik kismen iyi olduğu için ekstra puanlar düşmesin diye edebiyat sapması matematikten azdı. Yani geçen sene bir matematik neti bir edebiyat netinden daha değerliydi. Bu sene lys1 geçen seneye göre az daha zordu, ygs daha zordu, edebiyat geçen senekinden az daha kolay olabilir. Hem okul puani hem ygs hem lys1 den dolayı tmde suan icin puanlar ciddi düşüste. Hem de katsayıdan dolayı edebiyat sapması bu sene daha fazla olur kanaatindeyim. Yani gecen sene matematik daha belirleyiciyken bu sene edebiyat daha belirleyici olur.

• peki bu 10 neyi ifade ediyor?

• Ilk önce genel olarak puanlar alınıyor. Daha sonra tm1 tm2 falan hesaplaniyor. Bu 10 rakamı da genel olarak alınan puandaki katsayiyi gösteriyor.

• Bu sunu ifade ediyor edb 50 cog 20+ yapan standart sapmaninda etkisiyle farkini ortaya koyacak..gecen sene 402 ham beklerken 418 ham alan vardi .standart sapmanin etkisiyle.600 kusur bin kisinin girdigi cog edb sinavinda cog 20+yapan 5k kisi var edbiyati full yapan daha cikmadi 2 senedir 50+edeb yapan adam baklavayi yer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.