Şimdi Ara

Geçen sene lise 1 e başlayanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burayı geçen sene takip edenler bilir liseye başladım ay nasıl olacak ay ya arkadaş edinemezsem gibi habire konular açılıyordu bizde onları teselli ediyorduk şimdi onlar büyüdüler artık onlar lise 2iler tabi sınıfta kalmamışlarsa :)

Şimdi onlara sormak lazım noldu çok zorlandılarmı lise 1 de kurdukları gibi şeymi çıktı lise 1 onları burda görmek istiyorumm :)

2010 yılında bu konular yüzündne toplu msj açmıştım İşde o konu :)

• Berbat bir yıl sonuç geçtim direk zorlanmadım anadoluda okuyorum ortam kuramadım 2-3 erkek sıfır kız asosyal oldum dalga geçmeyin ama ilkokulda
    8 sınıf ta hoca odaya çekip bak çoban seni çok severim başarılısında ( o dönem basketbol 2.liği ve münazara1.liği kazandım) maşallah okulda meşhursun sapıtma demişti mezun olurken niye çoban dediniz diye sordum koridorda sen nereye kızlar oraya demişti dalga geçmeyin anlattım işte açtım içimi dertlendim hiç ortamım arkadaşım kalmadı
  • olur öyle şeyler yabancılık çekme yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahtxx_ -- 14 Temmuz 2011; 21:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlon08

Berbat bir yıl sonuç geçtim direk zorlanmadım anadoluda okuyorum ortam kuramadım 2-3 erkek sıfır kız asosyal oldum dalga geçmeyin ama ilkokulda
    8 sınıf ta hoca odaya çekip bak çoban seni çok severim başarılısında ( o dönem basketbol 2.liği ve münazara1.liği kazandım) maşallah okulda meşhursun sapıtma demişti mezun olurken niye çoban dediniz diye sordum koridorda sen nereye kızlar oraya demişti dalga geçmeyin anlattım işte açtım içimi dertlendim hiç ortamım arkadaşım kalmadı

biz bu arkadaşla aynı sınıftaydık Beni bilir birden sosyalleştim ama şunu unutma kimse seni yemez rahat ol serbest davran ortamlara gir asosyal olmazsın

• Ben 1 ay başka yerde okudum ve sonra bi başka Anadolu Lisesine geçtim... İkisindede ortam,arkadaş,çevre edinmekte zorlanmıştım.Sadece kendin ol yeter !
  • .....ama çevre önemlidir. mesela ben hiçbir şekilde çevre edinmekde zorlanmam lisede 1 haftada bütün okulu tanıyacağıma eminim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahtxx_

.....ama çevre önemlidir. mesela ben hiçbir şekilde çevre edinmekde zorlanmam lisede 1 haftada bütün okulu tanıyacağıma eminim :)

+1
    1 hafta geçti bütün okul beni tanıyodu,selam veriyodu herkes Yani uyum sağlayabiliyorsan kendin ol yeter
  • Oturduğum yerde yanyana Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O ve Hacı Hatice Bayraktar Lisesi var. MEV'den mezun olan Hacı Hatice'ye geçiyor. Bütün mahalle birbirini tanıyor, ortam popülerlik hat safhada. Serserilik ve şiddette aynı seviyede tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magallanes -- 13 Temmuz 2011; 23:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magallanes

Oturduğum yerde yanyana Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O ve Hacı Hatice Bayraktar Lisesi var. MEV'den mezun olan Hacı Hatice'ye geçiyor. Bütün mahalle birbirini tanıyor, ortam popülerlik hat safhada. Serserilik ve şiddette aynı seviyede tabi

Ve tam bir apaçi ortamı yeahhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: Magallanes

Oturduğum yerde yanyana Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O ve Hacı Hatice Bayraktar Lisesi var. MEV'den mezun olan Hacı Hatice'ye geçiyor. Bütün mahalle birbirini tanıyor, ortam popülerlik hat safhada. Serserilik ve şiddette aynı seviyede tabi

Ve tam bir apaçi ortamı yeahhh

Kardeş ben o sisteme dahil olmamaya çalışıyorum ama ayak uydurmayanın ne çevresi oluyor ne yolda selam vereni oluyor nede arkası oluyor, he he diyip geçeceksin. hafif popüler olup kızlar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magallanes -- 13 Temmuz 2011; 23:30:41 >

• BluePage sanada haber vermiş olayım okul değiştirdim 3 okul oldu bundada dikiş tutturamazsak mıçtık bu sefer kararlıyım ortamın azına mıçıcam :D
  • Bir diğer adıyla lise2'ye geçenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

quote:

Orijinalden alıntı: vahtxx_

.....ama çevre önemlidir. mesela ben hiçbir şekilde çevre edinmekde zorlanmam lisede 1 haftada bütün okulu tanıyacağıma eminim :)

+1
    1 hafta geçti bütün okul beni tanıyodu,selam veriyodu herkes Yani uyum sağlayabiliyorsan kendin ol yeter

Öyle olmak gerekli yoksa öyle biyere oturup kalmakla olmuyor çevre :) çevrede heryerde şart makara olsun kavga olsun işe yarıyor

• karnemde sorun olmadan iki dönemi de teşekkür ile geçtim.anadolu öğretmendeyim.arkadaş sıkıntısı yok fakat hiçbiri benim kafamdan değil.mecburen onlarla takıldığımdan sıkıcıydı baya.çok fazla boş vakit oldu hiçbirini değerlendiremedim.güneş doğarkengidip batarken gelmekte hiç hoş değil.ayrıca okulun %95 i dalga geçtiğimiz seviyesiz liselilerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

karnemde sorun olmadan iki dönemi de teşekkür ile geçtim.anadolu öğretmendeyim.arkadaş sıkıntısı yok fakat hiçbiri benim kafamdan değil.mecburen onlarla takıldığımdan sıkıcıydı baya.çok fazla boş vakit oldu hiçbirini değerlendiremedim.güneş doğarkengidip batarken gelmekte hiç hoş değil.ayrıca okulun %95 i dalga geçtiğimiz seviyesiz liselilerden

Onlarla birlikteysen işin zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.