Şimdi Ara

geçen sene tm den boun a yerleşen kardeşinizden 2019 yorumu(tm ler baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkçe being türkçe değişik bir şey yok bizim senede de çok uzun ve şıklar birbirine yakındı.

tyt sosyalde coğrafya bizim seneden 1 tık daha kolaydı, dinde yoruma dönmüşler şükür. bizim sınavda 2-3 tane tamamen din bilgisi soru vardı. burada hardcore bir din sorusu görmedim heyecanlanılmazsa full bile yapılabilirdi sosyal

tyt matematik bizim seneden biraz daha zor olmuş. 2-3 net oynar olarak alabilirsiniz ama çok da fark yok yine yorum yine uzun

ayt edebiyat bizim seneyle aynı gibi geldi bana. bizde de kolaydı bunda da kolay olmuş. cumh edb. bakarken 4 saniyede 5 soru yaptım sınavda da öyle yapmıştım geçen sene tarih ve coğrafyayı tahmin etmek zor değildi 2018 ayt çözmüş olanlar bilgi olacağını biliyordu.

ayt matematik aynı gibi geldi bana ama geometriye bakmadım kötü olduğum için.

çok oynama olacağını sanmıyorum tyt matematik farkıyla 2019 yks>2018 yks ama o büyüktür işareti çok bile aslında çok yakın olmuş birbirine. 2-3 net daha iyimser yapın ama çok da büyük hayallere dalmayın herkes kötü yaptım dedi diye.

• hocam türkçenin daha zor olduğunu düşünüyorum ben ama kalanına aynen katılıyorum.
  • TYT 

Turkce 29

Sosyal 14

Mat 16

Fen 14

AYT

Mat 27

Edebiyat-sosyal 24

OBP 82 

EA da kac k gelir ? Ilk 40k olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 40k sı hocam 15k-20k arası o netler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tyt 29k ayt 50net 30mat 20edb kirik obp 82 kac k gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.