Şimdi Ara

GEÇEN SENENİN X5'İ GİBİ BİR TELEFON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda Androidli bi F/P telefonu almayı düşünüyorum. Mesela geçen seneki Huawei Ideos X5 gibi. Ne önerirsiniz

• fiyat araligini yazarsaniz daha kolay bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

fiyat araligini yazarsaniz daha kolay bulunur

600-700 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: NYseagull

quote:

fiyat araligini yazarsaniz daha kolay bulunur

600-700 TL

Galaxy w olabilir aradiginiz ics gelmeyecek ama.yada xperia ray yada U olabilir.

• ray'in ekranı çok küçük gibi geldi xperia u'nun hafızası arttırılamıyor galaxy w'ya custom rom yüklesem 4.0 stabil çalışır mı?
  • quote:

ray'in ekranı çok küçük gibi geldi xperia u'nun hafızası arttırılamıyor galaxy w'ya custom rom yüklesem 4.0 stabil çalışır mı?

aslinda galaxy w ye gelmeyecegini duyunca sasirdim cunku kadirabilirdi.galaxy w kullananlara bir sorun derim ben yarin gio icin bir denerim bunda kasmazsa onda hic kasmaz :-)

• quote:

quote:

ray'in ekranı çok küçük gibi geldi xperia u'nun hafızası arttırılamıyor galaxy w'ya custom rom yüklesem 4.0 stabil çalışır mı?

aslinda galaxy w ye gelmeyecegini duyunca sasirdim cunku kadirabilirdi.galaxy w kullananlara bir sorun derim ben yarin gio icin bir denerim bunda kasmazsa onda hic kasmaz :-)

• quote:

quote:

denedin mi gio'da?
  • Galaxy W kullanıyorum. Gayet güzel. Videolarını izleyebilirsiniz internette gayet stabil çalışıyor. Önerim Galaxy W. İnternet performansı mükemmel, Oyun performansı orta düzeyde bazı oyunlarda kasıyor çünkü çok fazla sistem istiyor örneğin COD MW3 ü 512 mb ram ile çalıştırmak gibi bişey :) Sonrasında videoları gayet güzel açıyor. Kullanacağın hafıza 1.07 gb dir. 0.69 mb si sistem içindir. Wi Fi performansı 8-10 metre. Görüntülü konuşması güzel. Ara sıra takılıyor GO Launcher EX'te fazla yüklenirsen. 700 TL FP ürünüdür kısaca
  • İPhone 3GS olabilir.Android ve iOS kullanıcısı olarak iPhone 3GS öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.