Şimdi Ara

Gecenin 2'sinde zilin 1 kez çalması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
19.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 sene önceydi sabaha karşı uyandım telefona falan baktım üstümü örttüm tam dalacam,

mutfaktaki sandalyenin gıcırtısı geldi aha dedim hırsız girdi dangalak sandalyeye çarptı. Kafamdan planı yapıyorum ama; benim odamın tam önünde sensörlü ışık var geçince yanıyor, tamam dedim burdan geçerse b.ku yedik. Artık karşılaşacaz evin bi yerinde ama nerede uyuyor numarası yapsak her şey gidecek, yapmasam ben gidecem. Biraz zaman geçti bekliyorum. Eski televizyonlarda düğmeye basınca ses çıkar o ses geldi ne sövüyorum bide televizyonun çalıştığını kontrol ediyor diye. Beklemeyle olmuyor benden tarafa gelmedi. Tamam dedim, dolabımın içinde sopa vardı o zamanlar onu aldım pehlivan gibi ne cesaretse çıktım direk sesin geldiği yere gittim. Kapıdan kafamı bi soktum karşımda babam. Ah baba ah 20 yıl yaşlandırdın.

Kapıları genelde tek tek çalarak evde var yok kontrol ediyorlarmış amcamın evinede hırsız girdi 5-6 ay önce evde yoklardı tabi herkesin zile basmışlar bi bunlar olmayınca soğana çevirmiş şerefsizler. Zilden sonra ışık falan yandıysa vazgeçmişlerdir.

• bugun başıma gelen olay.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.