Şimdi Ara

Gecenin 2'sinde zilin 1 kez çalması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
19.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abim liseye gidiyor lise 4.Bende 4.veya 5.sınıf...Salonda sofrada yemek yiyoruz sabah 6:30 felandı herhalde.Kapıdan takır takur sesler geliyor.Ben anlamamıştım.Abim ekmek bıçağını aldı kapıyı hızlı şekilde bir açtı hırsız bir anda kaçmaya başladı.Sokakta abim bıçağı atıp yaralamış ama hızlıymış adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Abim liseye gidiyor lise 4.Bende 4.veya 5.sınıf...Salonda sofrada yemek yiyoruz sabah 6:30 felandı herhalde.Kapıdan takır takur sesler geliyor.Ben anlamamıştım.Abim ekmek bıçağını aldı kapıyı hızlı şekilde bir açtı hırsız bir anda kaçmaya başladı.Sokakta abim bıçağı atıp yaralamış ama hızlıymış adam

6:30 da hirsizlik mi yapilir , acemi hirsizmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

Aynı olayı 1 ay önce her gece yaşıyordum. Saatin 2si 3'ü zilimiz durduk yere çalıyordu. 1 kere de değil üstelik 10 15 dk aralıklarla 1-2 kere çalınıp duruyordu. İşin kötü tarafı annemle beraber yaşıyorum biri olsa sıkıntı. Evet beyler ondan sonra pusu kurdum camın önüne (Giriş kattayız) Kapıya baktım, tam 30 dk boyunca bekledim. Sonunda zil tekrar çaldı, açtım camı ön kapıya bakıyorum kimse yok, koştum ev kapısına delikten bakıyorum kimse yok. Biri gelip basmış olsa, otomatik yanardı kedi geçse bile ışıklar yanıyor çünkü. Neyse bi 10 dakika daha bekledim camın önünde yine çaldı zil, bu sefer aldım elime bıçağı açtım kapıyı dışarı kadar çıktım, yine kimse yok Eve girerken zil tekrar çalıyordu, kızdım ben de söktüm attım zili. Diyeceğim o ki, zilde bozukluk olabilir korkma

Aman hocam Allah korusun. Kimsenin olmamasındansa tinercinin olmasını yeğlerim öyle durumda. Bozuk olduğundan emin misiniz ve sadece gece mi çalıyordu? Zil çalar çalmaz kapıyı açıyorsunuz ve kimse yok! Allah korusun kafayı yerdim öyle durumda ne tırsması on kat yorganla yatardım korkudan

hadi itle, kopukla, tinerciyle yani gözünüzün gördüğü varlıklarla bi nevi mücadele edebilirsiniz ama ya göremediklerinizle? Üç harflilerin sizi korkutması, zilin bozuk olma ihtimalinden daha yüksekti bence.

Bizim zile gelince bozuk olmasının imkanı yok. Şuana kadar tek bir kere bile biri basmadan çalmadı kendi kendine.

Bozuk olduğundan pek emin değildim açıkcası hocam. Sırf bu yüzden 1 gün tamamen evde bekledim zil hiç çalmadı. Sadece gece 2-3 gibi çalıyordu bazen 4 gibi. Fakat birinin olmasının imkanı yok, dediğim gibi kedi geçse yanardı otomatiğin ışıkları kapıdan bakıyorum kimse yok ama zil çalıyor. Zili söktüm de kurtulduk

• quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

quote:

Abim liseye gidiyor lise 4.Bende 4.veya 5.sınıf...Salonda sofrada yemek yiyoruz sabah 6:30 felandı herhalde.Kapıdan takır takur sesler geliyor.Ben anlamamıştım.Abim ekmek bıçağını aldı kapıyı hızlı şekilde bir açtı hırsız bir anda kaçmaya başladı.Sokakta abim bıçağı atıp yaralamış ama hızlıymış adam

Hocam başkada var 3 kere girişim oldu.Bizim evin karşısına araba çekmişler gece 2de felan(araba kamyonet gibi).Sonra siyah bir adam tırmanıyor arabanın üstünden balkona abim görüyor bunu bizim mutfağın camı orayı görüyor aradaki mesafe 6-7 metre .Abim bıçağı bir fırlatıyor adam tak diye düşüyor balkondan arabaya biz koştuk mutafağa adam hızlıca bindi arabaya gitti.Ama nasıl korktuk.Bıçak kayıp...Bu 2.siydi...3.sü yine bize...Anlatim onu yoksa tırstım şimdi

• Bizim burda da dilenci ayağına basıyolar zile .
    Birinde komşumuz, adam duştaymış duymamış zili, gündüz vakti hemde.Çabuk açmış olmalılar kimse farketmemiş girerlerken.Çıkmış duştan kadınlarla gözgöze gelmiş anında herşeyi bırakıp kaçmışlar.Kovalamaya çalışmış ama adam havluyla tabi, dönmüş polisi aramış.
    Söylenenlere göre beyaz bi minibüs bırakıyor bunları mahalleye, dilenci ayağına yokluyorlar evleri, başlarında örtü, burna kadar kapalı dilenci ayağına.
    Ne robot resim ne birşey.Bilmiyorum sonra ne oldu belki parmak izinden çıkmıştır birşeyler.40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

@Peekay

İyi ki erken uyumuşum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedidir kedi

• Okudum :(

• kedidir kedi

• Eve güvenlik kamerasi felan döşede paranormal ektivitys in yeni filmi türkiyeden çıksın

• Kapı deliginden baksaydinya

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Evde olup olmadığınızı anlamak için yapmışlardır eğer hırsızsa.Komşu vs. olma ihtimalide var ses mes yaptıysan uyarıyım diye gelmiştir veya bişey lazım olmuştur ışık vs. yanık gördüyse bişey istemeye gelmiştir.Ayılık olmasın diyede 1 kere çalmıştır.

Yukarıdaki olumlu senaryo.Diğer ihtimal de hırsızdır evde kimse var mı yok mu diye kontrol ediyordur.Işığı açarsan girmezler başka bi geceye bırakırlar soygunu.
    Işığı açmazsan bu gece girmelerini sağlar ve işi bitirirsin.Tabi karşılaşırsan hırsızlarla elin ayağına dolanır dizlerini bağı çözülür kıpırdayamazsın.En azından benim öyle olmuştu

Takıl yani bi sorun çıkmaz.En kötü hırsızdır o da seni gördümü kaçar zaten.

Haha hocam çok güzel yazmışsınız

• AkumaRai XIII kullanıcısına yanıt
    Az daha blockluyordum seni sonra hadouken atacagin aklima geldi :(

• hatayda öğrenciyken teröristler geceleri evlere baskın yapıp yemek yiyip para alıp gidiyorlarmış bir kadınıda öldürmüşlerdi hattta. EVde on kişi kalıyorduk ogün. Arkadaslarımın hepsi asarım keserim diyordu bize gelirlerse falan. bir gece 4 de kapı çaldı kapıda doğan slx bir araba. EV arkadaslarımın hepsi Aynı odada yan yana ssokuldular korkudan çıt çıkartmadılar :D Ben bir elimde keser bir elmde bıçakla kapıyı açtım karsımda yüzü bile görünmeyen bir adam görünce keseri salladım üstüne kafasına çakacakken farkettim bizim evden birinin akrabası :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Ev müstakil, üçüncü sınıf bir ev. Yani sokaktan girip çıkıyoruz apartman yok. Tuvalette tam işimi görüyorum, dış (sokak) kapısı tuvaletin hemen bitişinde birkaç metre ilerde. İlk önce dış kapıyı birinin birkaç kez hafifçe tıklattığını duydum. Gece 2'de uyuyan birinin bu tıkırtıyı duyması imkansıza yakın. Sonra bir kez zil çaldı.

Ulan diyorum gecenin 2'sinde kim bilir kimdir. Tabii gece ilerledikce böyle şeylerde tırsmaya başlıyor insan. Olasılıkları göz önünde tutuyorum; kapıyı açsam kafama mı sıkacak? Bıcaklacak mı? Eve zorla mı girecek? Yoksa yanlışlık oldu mu diyecek?

Kötü olan ise sadece 1 kez çalması. Hadi birden fazla çalsa diyeceğim ki tanıdık biri ama hiçbir tanıdık gecenin 2'sinde eve gelip sadece 1 kez zile basmaz değil mi?

Evde annemle babamda uyuyor aynı zamanda. Ama onlar zile rağmen uyanmadılar. Acaba halisülasyon mu gördüm diyorum kendi kendime ama çok gerçekciydi ve halisülasyon görmem için hiçbir sebep yok.

Evin balkonuna tırmanarak girebilirler. Balkondan içeri girerlerse benim oda. Bunu düşününce resmen nefesim kesildi. Usulca odaya çıkmaya başladım. Ya kapının arkasında adam beni bekliyorsa? Diyorum ama mantıksız olduğunu da göz önünde bulunduruyorum.

Neyse odaya çıktım, baktım kimse yok. Hemen gardıropları kontrol ettim acaba dolabın içinde adam saklanıyor mu diye. Neyseki temiz çıktı.

Velhasız zilin sadece 1 kez çalmasıyla, hayatımda hiç yapmadığım panik ataklıklar yaptım. Mesela gardobun içine bakmak, kapıyı açarsam ya kafama sıkarsa diye düşünmek gibi. He bir de duvardan sürekli ses geliyor yan evden. Tık tık tık tık diye. Acaba beynim mi kandırıyor diye düşünecektim ki, anneminde bu ses yüzünden uykusundan kalkmasıyla beyinle alakası olmadığını anladım.

Diyeceksiniz ki ulan bize ne? Niye yazdın bunları. Çünkü yazdıkca insan anlık psikolojik gerilimlerini unutuyor, rahatlıyor da ondan ;)

4 kamerali kayit cihazi kablolu harddiskli full set 400 tl siparis et bitane tak iste

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

Az daha blockluyordum seni sonra hadouken atacagin aklima geldi :(

ben blocklanmam blocklarım
  • 1 kere calinsin 3 kez calinmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

quote:

Sabah 6:30 da kahvaltımı yapılır daha iyi bir soru
  • Dua et gecenin 1inde 2 kez calmamis

• cir keresinde öğle vakti adamın teki kapıyı tıklatmıştı 7-8 yaşlarındaydım hemen orda tabureye cıktım bir adam şapkası var öne doğru eğilmiş, bekliyor
    sonra ben de kapıyı tıklattım sonra adam cekti gitti.1 hafta sonra ev soyuldu. annemin babamın bu olaydan haberleri vardı
    bu da böyle hikayem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.