Şimdi Ara

Gecenin Köründe Arapça Cümle +18 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olum cümleleri benim hikayemden alıntılamışsın ,, ayıp la
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

nasıl bir hikayedir o hocam ? atsana okuyak bizde

Zaman kaybı boşver yüzlerce sayfa içinde nicki bul yazdığını oku diye uğraşa uğraşa boş yere geçiyor dakikalar ben yarısına kadar okudum sıkıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğun hikayeden etkilenmiş beynin sana oyun oynuyor. Basit seslere anlam yükleme çabası. Pek üstüne durma eğerki kafana takmaya devam edersen daha kötü olur sonra gelirsin foruma evde üç beş harfli var yok evi bilinmez varlıklar sardı yada evdeki eşyalar kayboluyor yer değiştiriyor diye konu açarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada oldu böyle hikayeler okumadan yatmam iste bi kaç tane okudum tam kafamı yastıga koydum 1 dakika sonra kulagıma hırıltılı bi sesle anlayamadm zaten garip bisey soylediler ama nefeslerini kulagimda hissettim neyse okudum duamı aynı sey bi daha olmazmı son hız salona kostum butun duaları okudum baya gec olmustu saat direk uyumusum

• @F.ck The Systm

Gün içinde yaptıklarımız beynimizde uykuda da dahil olmak üzere sürekli olarak işlenir, anlamlandırılır, çözümlenir, gerekliyse belirli bir düzene getirilip belleğe aktarılır. Sen gününü sürekli olarak mutlu geçirdiysen hiçbir şey yapmadığın zamanlarda bile mutlu olduğunu hissedersin. En ufak ayrıntı dahi seni mutlu etmeye başlar. Sen gün boyunca sürekli korku içindeysen özellikle sessiz ortamlarda seni sürekli korkutacak bir şeyler hissedersin ve gün içinde normalde farketmediğin seslere ve çevredeki nesnelere karşı dahi duyarlı hale gelirsin. Algıların daha da keskinleşir ve aradığını bulmaya çalışırsın.

Kısacası ilgilendiğin şeyler seni bilinçli bilinçsiz etkiler ve bunun etkileri kişiden kişiye değişmekle beraber bir süre boyunca devam eder. Bir konu üzerine ne kadar çok düşünür o konuyla ne kadar fazla ilgilenirseniz bir süre sonra o konu sizin beyninizde iyiden iyiye yer edindiği için normal algılanması gerekenleri bile düşüncelerinize göre yorumlamaya başlarsınız.

Nasıl ki bir çocuğa yatmadan önce korkutucu birşeyler izletirseniz uykusunda reaksiyon gösterip kabus görmek, altına kaçırmak, karanlıkta orada olmayan varlıklar görmek, oyuncaklarını canavar zannetmek gibi tepkiler gösteriyorsa, belirli bir zihinsel gelişime sahip bireylerde de bu etkiler farklı şekillerde ortaya çıkmaya başlar.

• Hocam cümlenin ne olduğu önemli,belki de bilinç altından kaynaklanıyor da olabilir,belki dışardan gelen bir sestir.Ayrıca hikaye okudum diyorsun onun etkisinden çıkamamış olabilirsin.Çünkü bizim gibi normal insanlar dünya hayatında batıl ile gerçek arasındaki perdeyi kaldıramamış insanlardır.Eğer senin de akılının ucundaki gibi Allah tarafından geldiğine inanıyorsan ne mutlu sana :

''Sana ne iyilik gelirse Allah’tandır. Sana ne kötülük gelirse kendindendir. (Ey Muhammed!) Seni insanlara bir peygamber olarak gönderdik. Şahit olarak Allah yeter.'' [Nisa Suresi 79.Ayeti]
  • Atakanin hikayesinden sonra psikolojiktir o ses

• quote:

Orijinalden alıntı: F.ck The Systm

Selamün Aleyküm arkadaşlar uzatmıycam direk konuya giricem ;

Dün gece saat 02:30 civarında cam açık bilgisayarın başında oturuyodum, böyle olaylara çok meraklı bu işin ilmini öğrenmek isteyen ama bi o kadar da korkan biriyim, yeni bi hikaye buldum (atakan'nın hikayesi) korkarak da olsa hepsini 2.5 saatte okudum, o gece okuduğum hikayeyi düşünüyorken cam tarafından arapça olarak 3 tane kelime duydum fakat böyle insan sesine benzemiyodu gırtlaktan çıkıyo gibiydi o an beynimden vurulmuşa döndüm böyle bildiğin 404 oldum. Ne sağa bakabiliyorum ne sola, öylece bekliyorum bikaç dakka sonra hemen 3 Nas, 3 Felak, 3 İhlas ve 1 Fatiha okudum ama gene aynıydım sadece monitöre bakıyordum sonra işte abim işten geldi beraber kalıyoruz onla bi film izleyip uyuduk sonra ama hala tırsmıyo değilim yani sizce bunun anlamı nedir lütfen bilen kişiler cevap yazsın çünkü o an gerçekten gidiyorum dedim yani..

Dalga geçecek olanlanlar hemen terketsin burayı!!
    şu foruma artık yaş sınırı getirilmesi gerek. sbs den çıkan foruma üye oluyor sonra konu dışına dalıp nasıl kendimi gösteririm derdine düşüyor. bide kalkmış adama ciddi ciddi cevap veriyorlar.

• o kadar etkilenmişin ki bilinç altına girmiş.bazen beyin böyle oyunlar oynayabiliyor.Ayrıca arapça duysanda bir zararı olmaz.(bizim arkadaşada oldu şidi delirdi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 28 Haziran 2013; 13:01:49 >
  • Bende yasadim beyler.karadedeleri izledigim gun yataga yattim filmi düşünüyordum. Tuvalete kalktim odamdan fisiltilar gelmeye basladi.Resmen gulme sesi geldi sonra.ablam vardi evde o yapmistir sandim.odama giderken Bismillahirrahmanirrahim dedim.odama bi gittim yatagim falan dagilmis.valla ben ablama seslendim sen mi dagittin odami diye o da sacmalama dedi uyuyormus ablam.ablamin odasindan kendi odama giderken yine bir gulme sesi.sonra Bismillahirrahmanirrahim dedim butun dualari okudum gecti gitti iste.

• atakan gelmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reedgliter

Bende yasadim beyler.karadedeleri izledigim gun yataga yattim filmi düşünüyordum. Tuvalete kalktim odamdan fisiltilar gelmeye basladi.Resmen gulme sesi geldi sonra.ablam vardi evde o yapmistir sandim.odama giderken Bismillahirrahmanirrahim dedim.odama bi gittim yatagim falan dagilmis.valla ben ablama seslendim sen mi dagittin odami diye o da sacmalama dedi uyuyormus ablam.ablamin odasindan kendi odama giderken yine bir gulme sesi.sonra Bismillahirrahmanirrahim dedim butun dualari okudum gecti gitti iste.

Yatakta yattığın için yatak bozuk olmasın
  • Çok basit beynin sana oyun oynuyor.

Herkese olur.

Okudugun korku hikayesinden sonra olması da bunu kanıtlıyor zaten.
  • Tamam bu sana gelen vahiydi.ve sen secilmis kisisin.

Oldu mu rahatladin mi simdi

Sakirtler basti konu disini yaw

• yıl olmuş 2013 hala bunlara inanan var mı?
  • Kardeşim beynin oluşturduğu bir ses olabilir.BENİM KÜÇÜKKEN YATAKTA SANKİ SÜREKLİ KAPIYA ÇALIYORLAR VURUYOLAR GİBİ SES GELİYODU ÇOK KÖTÜYDÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.ck The Systm

quote:

Orijinalden alıntı: Reedgliter

Bende yasadim beyler.karadedeleri izledigim gun yataga yattim filmi düşünüyordum. Tuvalete kalktim odamdan fisiltilar gelmeye basladi.Resmen gulme sesi geldi sonra.ablam vardi evde o yapmistir sandim.odama giderken Bismillahirrahmanirrahim dedim.odama bi gittim yatagim falan dagilmis.valla ben ablama seslendim sen mi dagittin odami diye o da sacmalama dedi uyuyormus ablam.ablamin odasindan kendi odama giderken yine bir gulme sesi.sonra Bismillahirrahmanirrahim dedim butun dualari okudum gecti gitti iste.

Yatakta yattığın için yatak bozuk olmasın

Ortuler yerdeydi yastik taa kapimin oraya kadar firlatilmis haldeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: har3

Kardeşim beynin oluşturduğu bir ses olabilir.BENİM KÜÇÜKKEN YATAKTA SANKİ SÜREKLİ KAPIYA ÇALIYORLAR VURUYOLAR GİBİ SES GELİYODU ÇOK KÖTÜYDÜ

O bana hala oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.