Şimdi Ara

Gecenin Köründe Arapça Cümle +18 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam nasıl bir beyine sahipse artık beyni cümleler uydurmaya başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: stephencurry23

bunlarla ne kadar ilgilenirsen sana bulaşırlar diye duydum

+beşyetmişüçmilyon
  • Bir gece korku filmi izlemiştim bilgisayarı açık bıraktım yattım bir anda hoparlörlerden şarkı sesi gelmeye başladı çok tırstım tabi bildiğimiz Türkçe pop Hala çözebilmiş değilim ara sıra gelirler böyle hoparlörlerime olimpiyatlar müzik falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.ck The Systm

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

quote:

quote:

quote:

İmam sana halleniyor.

Edit = Şaka maka mind games. Yada abin tarafından işletiliyorsun. Yada csb.

Bak şöyle yapmayın ağzımı bozdurmayın, abim yapamaz bunu, + dediğim gibi insan sesine benzemiyodu, aşırı kalın ve gırtlaktan geliyodu, + cam tarafından geldi.

Akıl oyunları deyip geçiyorum o zaman. Korkmuşken ve de bir yandan uyku modundayken beyninin oyun oynama ihtimali yüksektir.

Yok öyle değil bildiğin seslenme gibiydi, kanım dondu şerefsizim sözünü burda aynen yaşadım lan dedim almaya geldiler herhalde, abim gelmeysedi o gece fıttırırdım herhalde..

Zaten bunun olayı gerçek gibi algılaman Hocam insanlar beyninin içinde yaşıyordur. Yani algılarımızla yaşıyoruz. Hayatımız beynimizin içinde oluşan görüntüden ibarettir. Yani aslında ne kadar dışarıyla ilişkili olduğumuzu zannetsek de aslında beynimizin içindeyiz. Sadece, dışarıdan gönderilen uyarılar beynimizde görüntü oluşturabiliyor. Böyle bir durumda dışarıdan bir uyarıcının etkisi olmadan beynin sana bir görüntü yaratabilir. Çünkü asıl olay beyinde bitiyor. Algı için illa dışarıdan bir uyarı almana gerek yok.

Edit = Sonuç olarak bu sesi duymanın nedeni dışarıdan aldığın bir uyarı değil, içeriden aldığın bir uyarı.

Fazla matrix izlemişsin sen kardeş..

Adamın söylediği gibi oluyor bilip.bilmeden konuşma diyecektim zaten çizmişler

• quote:

İmam sana halleniyor.

Edit = Şaka maka mind games. Yada abin tarafından işletiliyorsun. Yada csb.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: har3

Kardeşim beynin oluşturduğu bir ses olabilir.BENİM KÜÇÜKKEN YATAKTA SANKİ SÜREKLİ KAPIYA ÇALIYORLAR VURUYOLAR GİBİ SES GELİYODU ÇOK KÖTÜYDÜ

O bana hala oluyor

Acil doktora gorun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıll 'Em All

Bir gece korku filmi izlemiştim bilgisayarı açık bıraktım yattım bir anda hoparlörlerden şarkı sesi gelmeye başladı çok tırstım tabi bildiğimiz Türkçe pop Hala çözebilmiş değilim ara sıra gelirler böyle hoparlörlerime olimpiyatlar müzik falan

Benimde bi ara uyayinca laptopu acik gormusum isik falan yzumevuruyodu ole deilmis ama

• Kulakların arapça öğrenmiş.

• Arapca oldugunu nereden anladin bide o korkuyla basina oksijen gitti herhalde.

• Bu nasıl bir fantezidir, bu nasıl bir sapıklıktır anlayamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

nasıl bir hikayedir o hocam ? atsana okuyak bizde

http://ccc.in ci sozluk.cc/w/korkun%C3%A7-hikaye-anlat%C4%B1yorum-capslerle-kan%C4%B1tlarla/@quanttum/

kardeş linke tıklayayım dedim yeni sekme açıldı adres çubuğunda c.in yazıyodu bu bir işaret mi

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim beynin oluşturduğu bir ses olabilir.BENİM KÜÇÜKKEN YATAKTA SANKİ SÜREKLİ KAPIYA ÇALIYORLAR VURUYOLAR GİBİ SES GELİYODU ÇOK KÖTÜYDÜ

O bana hala oluyor

Acil doktora gorun bence

Tavsiyen için sağol ama bence ben çoktan düşünmüşümdür bunu

Edit = Yılda 1-2 kere olacak kadar seyrek, hatta olup olmadığını bilemeyecek kadar saniyelik bir olay olduğu için gitmeyi uygun görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 29 Haziran 2013; 1:48:49 >

• bende mescidi aksa kitaplarını araştırırken bilmeyerek sözlerini söyledim. Sabah monitörün üstünde arapça yazılar çıkmıştı. 1 hafta falan fena tırmıştım.
  • Ne saf adamsınız lan.İnanmayın şöyle şeylere adamlar 2018'de ilk galaksileri araştıracak siz hala arapça duydum hallendim deyin.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

/>

Sebebsizce elim ayağım titredi
  • Merak etmeyin cinler öyle gelip sizi rahatsız etmez onlarında hayatı var(dalga geçmiyorum). Geceleri duyulan tıkırtılar buz dolabından dır genellikle. Bazen buz dolabı çalışmayı durdurur o sırada pat küt ses çıkarmaya başlar.
  • cin yoktur.
  • Niye bana gelmiyor bunlar ya hep dinlileri buluyor hayret
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.