Şimdi Ara

Gecenin Köründe Arapça Cümle +18 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F.ck The Systm

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

gremlin yapmıştır. bizim eski evden onlar yüzünden taşındık.

Dalga geçmeyin demedim mi la!

Arapça bilmiyorsan kelimenin arapça olduğunu nasıl analdın?
  • İmsak vakti ezan okunmuştur sende hikayenin etkisinde kalıp tırsmışsın
  • quote:

quote:

genie'lerin işi bu
  • Bende o hikayeyi kışın okumuştum 1 ay rahat uyuyamadım. İlk okuduğum gece sürekli aklımdaydı. Gece birde böyle kendi nefesimin yaptığı rüzgarı başka bir esinti zannedince kafa gitti bende gözlerimi kapattım uyu lan diyorum kendime. Ama şöyle bişey var ki beyin o zaman çok daha hassaslaşıyor en küçük tıkırtıyı bike farklı algılayabilirsiniz. Unutmaya çalış ama sende benim gibi etkilenmişsin galiba çok zor olucak. Bu arada onu bana gösteren forumdaki arkadaşa selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

İmam sana halleniyor.

Edit = Şaka maka mind games. Yada abin tarafından işletiliyorsun. Yada csb.

Bak şöyle yapmayın ağzımı bozdurmayın, abim yapamaz bunu, + dediğim gibi insan sesine benzemiyodu, aşırı kalın ve gırtlaktan geliyodu, + cam tarafından geldi.

Zaten sen kendini koşullandırmışsın. Sadece beklediğin cevabı verecek birisini bekliyorsun. Şimdi burada sana uzunca açıklama yapsalar da hiçbir işe yaramayacak.

Neden böyle bişey olduğunu merak ettim veya başkasının başına geldi mi diye + gelmiş. Koşullandırma falan değl ya bide hlüsünasyonalan diyorlar onlara kıl kapıyorum.

• Sen dinin icine girdikce senle ugrasirlar fakat bu oyle bir seye benzemiyor.Bende gece namaz kildigimda hep arkamda biri var hissine kapilip namazda terler dokuyordum.Bi sure sonra gecti

• 3 kelimeyse, birisi hatim'e başlamıştır bakara suresi'nin başındaki (Elif, Lâm, Mîm.) kelimelerini yüksek sesle okumuştur, kesin onu duymuşsundur.

• Kedidir kedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50mesaj

İmsak vakti ezan okunmuştur sende hikayenin etkisinde kalıp tırsmışsın

+1 buda olabilir o saatte imsak okunuyor.Sende korkudan baska birsey saniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Sen dinin icine girdikce senle ugrasirlar fakat bu oyle bir seye benzemiyor.Bende gece namaz kildigimda hep arkamda biri var hissine kapilip namazda terler dokuyordum.Bi sure sonra gecti

Bu öyle değil işte sen kendi kendine takılıyosun ''ACABA'' diyosun bu işin acabalığı yok bildiğin seslenme gibiydi.. Beynimden vurulmuşa döndüm, aslında bir üç harfli ile tanışmayı çok isterdim ama böyle şakasına derdim yani o sesi duyunca dediğim gibi 3 Nas, 3 Felak, 3 İhlah ve 1 Fatiha okudum, korka korkada olsa EsSelamün Aleyküm, Ben Onur dedim, ses gelmedi. Tam da o sırada gene öyle düşünüyodum 1 tane üç harfli ile tanışıp arkadaş olmayı (ki böyle olaylar var) o sırada öyle bi ses duyunca dedim ya 404 oldum.

• quote:

quote:

Gecenin Köründe Arapça Cümle +18
  • nasıl bir hikayedir o hocam ? atsana okuyak bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

İmam sana halleniyor.

Edit = Şaka maka mind games. Yada abin tarafından işletiliyorsun. Yada csb.

OLUM SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN

• Bakın ben bu tarz şeylere inanmam, sadece başıma gelen bir olayı anlatıyorum. Eski evimizdeyim. Gece 2.30 Civarları. Kulaklıkla müzik dinliyorum pc de banyonun yan tarafında kurulu. Banyonun kapısı aralıktı, kulaklığın içine girecek şekilde fısıltılar geldi banyodan. Fısır fısır konuşuluyormuş gibi. Kulaklığı çıkardım hala devam ediyor. Koşa koşa ışıkları yaktım annemi uyandırdım. Sonra geçti, daha da duymadım.
  • bende geçen gün tam uykuya dalıcaktım slayer dinliyodum içerinin ışığı açıktı tam şarkının nakaratında elektrikler bi gitti öyle tırsmamışım hayaımda
  • Beyler o hikayeyi ben okurken yazar uzun bir süre ara verdi.Bende adam öldü heralde diye linki kaybettim linki verirseniz sevinirim.

Birader senin derdine gelince yukarıda da arkadaşımızın dediği gibi insan beyni kendisine oyunlar oynayabiliyor.Sen iyice o işe odaklanmışken beyinde bilinç altındaki bir şeyler sana o ses gelmiş gibi hissettiriyor veya bir şeyin sesini o korkacağın sese benzetiyorsun.Bak bunlar felsefik veya orada buradan yarım yamalak kulaktan dolma bilgiler değil.Ben paradigma dersi aldım ve insan beynini detaylı dinledim.Korklmna gerek yok.Bu arada yeniden hatırlatayım linki atarsan sevinirim.
  • quote:

quote:

Kedidir kedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

nasıl bir hikayedir o hocam ? atsana okuyak bizde

http://ccc.in ci sozluk.cc/w/korkun%C3%A7-hikaye-anlat%C4%B1yorum-capslerle-kan%C4%B1tlarla/@quanttum/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Beyler o hikayeyi ben okurken yazar uzun bir süre ara verdi.Bende adam öldü heralde diye linki kaybettim linki verirseniz sevinirim.

Birader senin derdine gelince yukarıda da arkadaşımızın dediği gibi insan beyni kendisine oyunlar oynayabiliyor.Sen iyice o işe odaklanmışken beyinde bilinç altındaki bir şeyler sana o ses gelmiş gibi hissettiriyor veya bir şeyin sesini o korkacağın sese benzetiyorsun.Bak bunlar felsefik veya orada buradan yarım yamalak kulaktan dolma bilgiler değil.Ben paradigma dersi aldım ve insan beynini detaylı dinledim.Korklmna gerek yok.Bu arada yeniden hatırlatayım linki atarsan sevinirim.

Yav kardeş oyun moyun değil bildiğin seslenmeydi yav öyle bi şey olduğu zaman anlıyorum zaten banyoda falan dışardan onuur diye ses geliyo ne var diyorum abim ben bişey demedim diyo bak bu oyun olabilir ama bu yaşadığım oyun değildi...

• quote:

quote:

quote:

Gecenin Köründe Arapça Cümle +18

Ciddi konularda su sakalari yapiyorsunuz ya.Sonra forum yerlerde olur tabii.

@F.ck The Systm kardesim.Oyle zamanlarda okumak icin Ayet-el Kursi'yi ezberle.3 felak 3 nas 3 ihlas 1 fatiha ile birlikte 1 ayet-el kursi oku

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.