Şimdi Ara

Geçici Dövme Fiyatları Nedir ve Kaç Günde Siliniyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
119.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koluma geçici dövme yaptırmak istiyorum. Fiyatları ne kadardır ? Ve kaç günde siliniyor bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

• ben geçen sene Eminönünde ticaret odasının açtığı yerde 15 TL ye yaptırmıştım.. 1 ay kadar durdu kolumda.. sonra silindi zaten... ejderha yaptırmıştım.. yaptırtığın dövmeye göre değişiyor çünkü fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman_korkmaz_32 -- 22 Nisan 2010; 17:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

ben geçen sene Eminönünde ticaret odasının açtığı yerde 15 TL ye yaptırmıştım.. 1 ay kadar durdu kolumda.. sonra silindi zaten... ejderha yaptırmıştım.. yaptırtığın dövmeye göre değişiyor çünkü fiyat...

İsim yazdırıcam ben..

1 aydan daha fazla duranları yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ÇağLar ] -- 22 Nisan 2010; 17:28:16 >
  • Bende hint kınasından yptırmıştım 1 ay kadar durdu sonra hafiften gitmeye başladı ben o giden yerleri Dövme yaptırdığım yerden istediğim hint kınasıyla üzerinden gitmiştim yaklaşık 3 ay böyle gitti..Böyle bişey yapabilirsin bi arkadaşımda yaptırdıktan sonra hint kınası bulamamıştı manyak gidip asetatlı kalem alıp silindikçe düzenlemiş:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Bende hint kınasından yptırmıştım 1 ay kadar durdu sonra hafiften gitmeye başladı ben o giden yerleri Dövme yaptırdığım yerden istediğim hint kınasıyla üzerinden gitmiştim yaklaşık 3 ay böyle gitti..Böyle bişey yapabilirsin bi arkadaşımda yaptırdıktan sonra hint kınası bulamamıştı manyak gidip asetatlı kalem alıp silindikçe düzenlemiş:D

bu cidden güzel fikir denicem bunu sağol..
  • son zamanda geçici dövme yaptıran varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hain_geceler48

son zamanda geçici dövme yaptıran varmı ?

bende yaptırmıştım bi yaklaşık 3-4 hafta duruyor (4 . hafta zaten yıkana yıkana iyice silikleşiyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

bende yaptırmıştım bi yaklaşık 3-4 hafta duruyor (4 . hafta zaten yıkana yıkana iyice silikleşiyor)

Arkadaşlar bende düşünüyorum dövme yaptırmayı. Bileğime ya da kolumun iç kısmına 5 harf. Geçici olursa ne kadar süre kalır ve fiyatı tahmini ne kadar olur. Kalıcı olursa fiyat ne kadar olur bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vnd3

quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Arkadaşlar bende düşünüyorum dövme yaptırmayı. Bileğime ya da kolumun iç kısmına 5 harf. Geçici olursa ne kadar süre kalır ve fiyatı tahmini ne kadar olur. Kalıcı olursa fiyat ne kadar olur bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

50-60 lira geçici 100-200 arasıda orjinaline gider diye düşünüyorum :)

• Kalicinin fiyati mekandan mekana degisir. Aletin acilis fiyati 100 oluyor genelde. Basit bir sey yaptiricaksan 150 civari alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda tavsiye edebileceğiniz yer varmı Avrupa yakasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

Koluma geçici dövme yaptırmak istiyorum. Fiyatları ne kadardır ? Ve kaç günde siliniyor bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Dovmenin geciciligi kaliciligi neye bagli? Nasil ayirt ediliyor? Islem farki nedir? Bilgi almak amaciyla soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

Koluma geçici dövme yaptırmak istiyorum. Fiyatları ne kadardır ? Ve kaç günde siliniyor bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Dovmenin geciciligi kaliciligi neye bagli? Nasil ayirt ediliyor? Islem farki nedir? Bilgi almak amaciyla soruyorum

Terleme duş,deniz gibi etkenleri göze alırsak en fazla iki hafta kalır. Geçici dövme hint kınasıyla yapılıyor. İsim yazdırmak harf başı 2 TL. Şekiller falan derken 15-20 liraya 2 haftalık geçici dövme yaptırmak mümkün. Ayırt edilmesi çok kolay
  • Kalıcı dövmeler yerine geçici dövme almak oldukça mantıklı ben sürekli olarak bu siteden alıyorum 15 20 gün kadar kullanabiliyorum.https://tatfast.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.