Şimdi Ara

Geçici Profil Sorunu (Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar nedir bu sorunun çözümü, bir türlü çıkamadım şu geçici profilden.
     Geçici Profil Sorunu (Lütfen Yardım)

• çözümü çok basit dün aynı sorun ile uğraştım tam 9 saat debelendim durdum ama en sonunda çözdüm. antivirüs olarak kaspersky kur sistemi tamamen tarat aynı şekilde combo fix ile sistemini tamamen tarat bu işlemlerin ardından users klasörü altına gir ve oradaki kullanıcılara ait olan klasör içlerindeki temp klasörlerini boşalt gizli dosya klasörleri bulup sil ne varsa. daha conra cccleaner yada system mechanic ile sistemi taratıp temizlet. ben tercihimi system mechanicten yana kullandım. bütün bu işler bittikten sonra. sağlam çalışan bir Windows 8 işletim sistemi bulup users klasörü altındaki default klasörünü komple sorunlu olan sistemde aynı yere taşıyacaksın fakat taşımadan önce sorunlu sistemdeki default klasörünü silmeyi unutma. taşıma işlemi tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlat ve yeni bir kullanıcı aç ondan sonra devam et sistemin virüsten etkilenmiş ve default profil tanımlamalarını bozmuş sorun bu. eskiden direk format derdim ama en sonunda sorunu çözdüğüm için format gereği olmadığını anladım.

• black_flood kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ediyorum. İşletim sistemim Windows 8.1, Combofix Windows 8 ile uyumlu değil diye biliyorum. Bununla birlikte kullanıcı dosyamı başka bir Windows'tan almamı istemişsiniz, benim asıl amacım zaten onu kurtarmak. Az önce bir şeyler denerken geçerli kullanıcı dosyalarımı sildim (kan beynime sıçradı). Neyse ki EaseUS Data recovery ile silinenleri kurtarıyorum şuan. Demem o ki kullanıcı dosyamı kurtarmam gerek. Bunun için acaba recovery yapsam aynı sorun tekrar eder mi?
    Kullanıcı dosyalarını silmeden recovery...
    Evet, lütfen diğer arkadaşlardan da yardım istiyorum.

Düzenleme: Dün aynı sorunla karşılaştım demişsiniz. Bu sorun bende de dünden beri var, acaba diyorum Windows kullanıcılarına toplu saldırı mı yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 29 Mart 2015; 14:25:10 >
  • Öncelikle chrome hiç kullanmadığımı söyleyeyim.Ayrıca eklediğiniz resimde buradan google ile arama yapabilirsiniz değiştir diye bir seçenek var.Kısaca verdiğim linkteki gibi olmasın bu problem.
    http://www.chip.com.tr/haber/chrome-kaydirma-sorununu-boyle-cozecek_54861.html
  • hiç uğraşmaya değmez yedekleri çıkartıp temiz kurulum yap eğer sistemde zararlı var ise yarım reset hiç bir şey çözmeyecektir.
  • Sorunu çözdüm. Öncelikle kullanıcı adım Hesap olsun, bu hesap adını c:/usersdaki geçici hesap ile aynı ismi veriyorum (geçici hesap adı genelde TEMP olur ve bende Hesap adlı kullanıcı profilimin adını TEMP olarak değiştiriyorum[Bunları yapmadan önce kesinlike yedek almalıyız,aksihalde dosyalar telef olur]). Şimdi çalıştıra regedit yazarak kayıt defterine giriyoruz ve şu yolu takip ediyoruz:
    H_KEY LOCAL MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->ProfileList
    Burada S-1-5 ile naşlayan üç beş tane anahtar olmalı, bunlardan sizin kullanıcı adınız olanı silmelisiniz(muhtemelen uzun bir ismi olmalı). Mesela benim kullanıcı adım Hesap'tı yanıi c:/users/hesap değerini içeren anahtarı silmeliyim.

@rebatuba ve @black_flood arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.