Şimdi Ara

Geçilebilecek en iyi paket tarifesi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şu iki tarifeden iyi bir tarife bulamadım. Sarı günler tarifesi normalde 10 lira mı ne daha ucuzmuş galiba fiyatı artmış. Vodafone fena değil fakat freezone geçiliyor mu o kampanya ile emin değilim. Turkcell her türlü artısı her yönden çekmesi benim için. Fakat arada 2 katı fiyat farkı var. Sizin öneriniz varsa yardımcı olabilir misiniz.. Bu hafta geçiş süreci başlatmam gerekiyor. Teşekkürler..

• Lifecell 15gb'dan daha iyi bir f/p tarife yok şu an
  • Sarı günler zaten 59 liraydı, hâlâ daha öyle. Yanlış hatırladın sanırım.

Yağ gibi Turkcell tarifesi varken Vodafone'u tavsiye etmeye içim el vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben futuralı tarifeleri hiç sevmiyorum ama sarı günler tarifesinde en azından 1 sene talimat verince 15gb veriyor iki katı nerdeyse. Fakat 6 ay sonra başka güzel tarife de çıkabilir o yüzden sevmiyorum faturalı tarzında abonelikleri. Vodafone ise bunun yanı fiyatında ve aynı gb veriyor sizce vodafone daha mantıklı değil mi? Ayrıca frezoneli olabiliyor muyuz acaba. Vodafone kampanyaları daha çok bildiğim kadarıyla.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Bolgende vodafone iyiyse gec hocam bazi bolgelerde kötü bayağı hiz vs olarak

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Freezone veya gncturkcell kampanyalarında hangisi daha üstün? Lifecell 1 sene abone 15 gb cidden çok iyi fiyatına göre..
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Ucuz olan yani 20 30kusur olan tarifelerde Freezone üstün fakat 40 50tl civarinda turkcellin 15gblik tarifesi hepsinden daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşıyorum merkez denilebilecek yerde. 4g de hiç sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum zaten. Sadece turkcell artı olarak kalitesi üst düzey. Şu iki tarife f/p tarifeler dediğiniz gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.