Şimdi Ara

Geçmeyen geniz akıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır geçmeyen geniz akıntım var .

Kimi doktor faranjit kimi alerji dedi. Ömrümde böyle bisey yaşamamıştım . Her gün akıntı oluyor . Mide rahatsızlıklarımda başladı bunun yüzünden. Sebebi ne olabilir. Hiç bir ilaç geçirmedi .

Hapşırık vs hiç bişey yok.. bogazımda kızarıklık var sadece... bu akıntı da gun boyu akıyor..

Yaşayan var mı . Resim yükledim
    Geçmeyen geniz akıntısı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sakız çiğne ve su iç, ayrıca günde 5 kez abdest al(yada en azından burnuna su çekerek temizle), tuzlu su ile burun temizliği de işe yarar. Sakız çiğnemeyi ihmal etme. Bu kadar kolay olacağını bilseydim, hep sakız çiğnerdim. Aynısı bende de vardı.

• Hocam. Gargara vs deneyin belki boğaz pastili ve boğaz spreyi iş görür
  • Öncelikle kendinizin bile bilemediği böyle acil önemli rahatsızlıklarınız için forumda genele danışmayın. Sizin fotoğrafınıza bakıp sakız çiğneyin, ip atlayın, gargara yapın, dans edin diyenlere rastlayacaksınız, herkesin kendi kafasına göre salladığı şeyleri deneyerek sadece kafanız karışır. Üç aydır geçemediğine göre kronik bir hale gelmiş önemli bir büyük sorununuz var. Farklı bir doktora gösterin. Doktor bilemeyecek de buradakiler mi bilecek bunlar uzman değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 20 Şubat 2022; 9:8:2 >
  • Bende 10 yildir akiyo. (Sinuzit yuzunden) Mide rahatsizligimda yok. Masallah
  • Doktora git bi kaç tanesinin fikrini sor. Ona göre çözüm bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faranjit - Boğaz Ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Sınavda Burun Akıntısı
    2 yıl önce açıldı
    geçmeyen öksürük
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.