Şimdi Ara

Geçmeyen göğüste ağrı fikirlerinizi merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır sol göğsümde 8 9 saniye süren bir ağrı oluyor ve sol kol ağrısı oluyor 3 tane kardiyolog gittim ilk kardiyolog kalple ilgili olmadığını söyledi 2.kardiyolog yine kalple ilgili bir problem olmadığını ama ias denilen bir yapı oldugunu bende çok inceymiş ona baktırmak gerektiğini söyledi ama agrilarin bundan olmadığını söyledi daha sonra bende şehir hastanesinde iyi bir kardiyologa gittim önceki doktorun söylediğini söyledim detaylı konstatli eko yapıldı ve iasnin ince olduğunu ve valsavalla manevrasindan sağdan sola geçiş izlendi diye rapor çıktı ve doktoruma gittim.dojtorum her 3 kişiden birinde bunlar yazar ias ince ama bu hayatatinin geri kalanına etki etmeyeceğini ağrıların kas spazmı diyip kafaya takmamam gerektigini 25 yaşında olduğumu ve bir sorun olmadığını söyledi ama agrilarim hala devam ediyor sizce kas ağrısı bu kadar sürer mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllar önce benzer şikayetle gitmiştim, reflü çıkmıştı.

• salagil kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tetkitleri yapmışlardı reflü için ve ağrınız nasıl oluyordu tarif eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aniden bir ağrı giriyordu ve azalarak kayboluyordu. 7-8 saniye sürüyordu. iç hastalıklarına gitmiştim. kalbime ağrı giriyor deyince doktor fırça atmıştı. sen ne biliyorsun kalp ağrısını, ben bilmiyorum demişti. gaviscon vermişti ve iyi geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.