Bildirim
geçmiş bayram kutlayıp para toplayanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibilerden nefret ediyordum. Belki de maddi durumun kötüdür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hello dearie
bayram bittiği halde bu seferde geçmiş bayramınız kutlu olsun diye para toplayan var mı ben yapıyordum şu an nasıl bir yüzsüz bir çocukmuşum aklıma geldi
Tam yüzsüzmussun sende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramparapam
aga para toplayıp oyuncak tabanca alıyorduk 2 saat sonra kırılıyordu sonra yine para toplama bir kadın vardı her gittiğinde 1 lira ve ece çikolata veriyordu tüm mahalleyi toplayıp gidiyorduk montları değiştirip bir daha gidiyorduk -
quote:
quote:
aga para toplayıp oyuncak tabanca alıyorduk 2 saat sonra kırılıyordu sonra yine para toplama bir kadın vardı her gittiğinde 1 lira ve ece çikolata veriyordu tüm mahalleyi toplayıp gidiyorduk montları değiştirip bir daha gidiyorduk
Sağlam oyuncak silahlar vardı. Bir oyuncak pompalıyla arkadaşın karnına sıkmıştım morarmıştı karnı. Ne günlerdi bea. Artık sokaklarda oynayan çocuk kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
aga para toplayıp oyuncak tabanca alıyorduk 2 saat sonra kırılıyordu sonra yine para toplama bir kadın vardı her gittiğinde 1 lira ve ece çikolata veriyordu tüm mahalleyi toplayıp gidiyorduk montları değiştirip bir daha gidiyorduk
Sağlam oyuncak silahlar vardı. Bir oyuncak pompalıyla arkadaşın karnına sıkmıştım morarmıştı karnı. Ne günlerdi bea. Artık sokaklarda oynayan çocuk kalmadı
hep kurtlar vadisinin etkisi olduğu zamanlardı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ağrı kesici iğne vurulduktan sonra alkol alınır mı
- boğaza takılan çekirdek kabuğu nasıl çıkar
- ton balıklı salata yanına ne gider
- esenlerden bakırköye nasıl gidilir
- tek yamuk diş düzeltme
- telegram indirim kanalları
- walmart dolandırıcılığı
- exxen filmleri
- penis nakli
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X