Adam partizan. Cevap bile vermeyin bu ahlak yoksunlarına. Bu sistemden iyi nemalanıyor ki devamını istemekte... |
Geçmiş olsun çok büyük zam geldi (3. sayfa)
-
-
2.34 Tl mazota zam bekleniyor bugun..Supriz ise yarin, Yarin da ayrica 2.40 Zam bekleniyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 7 Mart 2022; 13:40:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yani adamlara bakıyorsun bir çoğu 30 lu yaşlarınıda geçmiş. Lise çağında adamlar da değil.
-
Koyduk mu diye sevinenlerdensınız galiba. halen sevinçli gördüm sizi.
2008 Yılı Asgari ücret 457 TL net.
2008 yılı altın fiyatı 37.5
2008 yılı asgari ücretle alınan altın gramı 12,18 gr.
bu gun 12.18 gr altın 11.205 TL.
bu gun asgari ücretlinin eline 11.205 tl para geçmesi lazım o sizin yaptıgınız hesabı tutturabilmek için. çunku dolar uzerindeki enflasyonu hesaplamıyorsunuz. altında enflasyon olmadıgı için altın hesabı doğru çıkacaktır.
her yıl dolar uzerindeki enflasyon %3 , 13 yıl geçmiş,
13 X 3 = 39. son yıl da %7 enflasyon açıklandı = %46 dolar enflasyonu.
yanı o gunlerdeki dolar bu gunku dolardan %46 daha güçlü. bir litre benzini 2,4 dolar bulsanız bile, 0,46 sı o gunun alım gucu 1,1 dollares eder.
o da 415 litre yakıt yapar. ynaı şimdi ancak yarısını alabiliyorsun , veya asgari ücret 11.205 TL olsun.
-
şu saatten sonra arabaya binenin aklından şüphe duyarım.
-
Bizim durumumuzda olan 1 ülke daha var mı?
Evet petrol tüm dünyada artıyor ama bizdeki artık x16 oluyor!
-
Piyasalara derinden saks hakim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dur bizim pedere diyem de arabayi satsin
Araba 2014 model ve hala 30 bin kilometre bile yapmadi zaten
Bu gün yarım depo mazot aldım, pompadaki arkadaş iş yerimin yanında olduğu için tanıdık sohbetimiz var abi müsaitsen fulle dahada büyük zam gelicek diyor... Arabayı kullanmayı korkar oldum resmen soğudum araçtan artık...
-
Cevabını verelimki yorumunu okuyupta etkilenmesin millet.Düşünmeyi öğrensinler
-
siz zaten zamlardan hiç etkilenmemişsiniz. boşverin satmayın
-
2002-2003 yıllarında Burdur'da askerlik yaptım.Muhabereci olduğum için seçim sonuçları anlık ilk bana geliyordu.Eyvah dedim.Bilmez miyim kardeşim. Askere saldırırlar millilik,şehitlik edebiyatı yapar bunlar.
Doları baskılamak için yedikleri 128 milyar nerede acaba diye sormak lazım bu vatandaşa…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 7 Mart 2022; 17:41:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En son 15.30dan fullemiştim. Çeyreğin üzerinde yakıt var. Yedek parça fiyatları da uçmuş. Bir kapı kilit motoruna 550 lira verdim. Elim yatkın olduğu için kendim taktım.
-
30 lirayı gorecek kısa süre içinde. 2 güne 25 zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hükümeti sen söyledin başta. tv de izlemem genelde minnet de etmem, büyümek de istemiyorum
-
Etkilenecekse etkilensinler. Zaten yeteri kadar cevap veriliyor bu partizanlara.
Hoş bunları bir ekip tarafından yönetiliyor bu forumda. Kullanılmayan bazı hesaplar, bir şekilde bu partizan ekibe veriliyor.
İlginç durumlar var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X