Şimdi Ara

GEEK ADSL MODEM KURULUMU NASIL YAPARIM ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEEK ADSL MODEM ALDIM AMA KURULUMUNU YAPAMIYORUM. BANA BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM. MODEM İÇİNDE KURULUMLA İLGİLİ CD ÇIKMADI. NASIL YAPICAĞIMI ANLATA BİLİRMİSİNİZ. VEYA BİLEN SİZLERDEN PAYLAŞMANIZI İSTİYORUM.

• explorere http:\\10.0.0.2 yaz gir kendi menusu cıkacak
  • ÇIKIYOR ONDAN SONRA NE YAPICAZ BLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.?
  • Ağ bağlantılarıda girmen gereken ayarlar :genel>internet iletişim kuralları>özellikler aşğıdaki ıp ayarlarını kullanı işaretle ip adresi: 10.0.03 alt ağ maskesi: 250.0.0.0 varsayılan ağ geçidi:10.0.0.2 gir dns1: 212.156.4.6 dns2:212.156.4.7 gir tamam de. Daha sonra i.e açhttp://10.0.0.2 gir kullanıcı adı: admin parola: epicrouter gir çıkan sayfada Configuration>wan>submit daha sonra ekteki ayarları gir username password gir, service name' i boş bırak submit >save and reboot tıkla adsl ışığı yanıp sönmeye başlayacak 10-15 sn sonra sürekli yanmaya başlayacak işlem tamam.

• sayın abim..
    her bilgisayarda farklı çıkabiliyor
    baŞlat--->programlar--->donaltılar---->komut istemi--->ipconfig--->entır
    buradaki ayarları

10.0.0.2 den wan ayarlarında pv 0 veya 1 2 3 farketmez bu çıkan ip mask vs. buraya gir..
    daha sonra sayın abimin resimdeki ayarları yap+ kullanıcı adı şifre+ servis name TURK TELEKOM
    SUMBİT

DAHA SONRA BOOT---> 15 SN SONRA BAĞLISIN

• İLK ŞİFRENİ UNUTTUM KUSURA BAKMA

KULLANICI ADI:admin
    şifre:epicrouter

eğer güncelleme yapılmış bir modem ise
    kullanıcı adı:admin
    şifre:geekadsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk42 -- 7 Şubat 2005, 1:34:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gpon modem iade acil yardım ?
    2 yıl önce açıldı
    BU adsl modem nasıl ???
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.