Şimdi Ara

GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu cihazdan satan var mı? cihazı tavsiye eder misiniz? yurtdışından hangi siteden almamı tavsiye edersiniz mümkünse link paylaşır mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihazla arasında ne fark var
    http://www.zidoo.tv/Product/spec/model/X6+Pro/target/18jaPkicAyZKKmVViAFMcQ%3D%3D.html
    işlemci ram aynı ama gpu farklı hangisi daha güzel bilgisi olan var mı? geekboxta optik çıkış var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakkas79 rumuzlu arkadaştan cihaz almış sanırım. en iyi o arkadaş bilir.. yanlız eğer çinden almış ise çin tatili yeni bitti ... 2 haftaya gelir... bu arada 2005 ten bu yana bu formda olduğu görünüyor dolandırıcı olsa burda barınamaz.. telefon vermiş arayıp konuşmadınız mı ?
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Ustad cihaz degişim cihazı landingshipte sorun cıktı ve ikisinide istediler geri gonderildi ve onların bana soyledigi gonderdik diye soylemesi olmuştu... Sonucta bana gelmeyen urunu size nasıl satayım ne zaman gelecek diye sordum geekbuying müşteri hizmetlerine 1 veya 2 haftaya gelir dediler....
    Sonuçta ürün istanbuldan gelmiyor.. Hemen beni dolandırıcı sıfatına soktunuz cok ayıp inanın çok üzüldüm bu duruma.. sizden ricam yukardaki mesajını silmeniz... sinek küçüktür ama mide bulandırır...

bu arada sıfır ürünün fiyatı zaten belli

buyrun fiyatı ;

http://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock-GeekBox-Open-Source-Cross-TV-BOX-with-MXMIII-Android-5-1--Ubuntu-Dual-Boot-4K-RK3368-Octa-Core-2G-16G-AC-WIFI-1000M-LAN-BT4-1-HDMI2-0-OTG-362035.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakilic -- 22 Şubat 2016; 8:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Ustad cihaz degişim cihazı landingshipte sorun cıktı ve ikisinide istediler geri gonderildi ve onların bana soyledigi gonderdik diye soylemesi olmuştu... Sonucta bana gelmeyen urunu size nasıl satayım ne zaman gelecek diye sordum geekbuying müşteri hizmetlerine 1 veya 2 haftaya gelir dediler....
    Sonuçta ürün istanbuldan gelmiyor.. Hemen beni dolandırıcı sıfatına soktunuz cok ayıp inanın çok üzüldüm bu duruma.. sizden ricam yukardaki mesajını silmeniz... sinek küçüktür ama mide bulandırır...

bu arada sıfır ürünün fiyatı zaten belli

buyrun fiyatı ;

http://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock-GeekBox-Open-Source-Cross-TV-BOX-with-MXMIII-Android-5-1--Ubuntu-Dual-Boot-4K-RK3368-Octa-Core-2G-16G-AC-WIFI-1000M-LAN-BT4-1-HDMI2-0-OTG-362035.html

Güzel kardeşim bana cevap vermek çok mu zordu 6 kere sordum size neyse hakkına girdiysem özür

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

rakkas79 rumuzlu arkadaştan cihaz almış sanırım. en iyi o arkadaş bilir.. yanlız eğer çinden almış ise çin tatili yeni bitti ... 2 haftaya gelir... bu arada 2005 ten bu yana bu formda olduğu görünüyor dolandırıcı olsa burda barınamaz.. telefon vermiş arayıp konuşmadınız mı ?

Telefonu veren benim dostum

• Malesef bilgisayarım basında herdakika olamıyorum gordugum zaman zaten mesajınıza karsılık verıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

GeekBox + Landingship kullanıyorum. 160 GB. 2.5" SATA disk taktım, bu diski nasıl görmesi gerekiyor? File Manager'da USB olarak görüyor, SATA alanı boş bunun dışında herhangi bir USB porta taktığım bir USB diski ya da USB Flash diski göremiyorum, sadece takında prompt geliyor ama disk ortada yok.

Bu alete takılacak disklerin herhangi bir özelliği olması mı gerekiyor?

Bilen arkadaşlarım yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.

Hicks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

GeekBox + Landingship kullanıyorum. 160 GB. 2.5" SATA disk taktım, bu diski nasıl görmesi gerekiyor? File Manager'da USB olarak görüyor, SATA alanı boş bunun dışında herhangi bir USB porta taktığım bir USB diski ya da USB Flash diski göremiyorum, sadece takında prompt geliyor ama disk ortada yok.

Bu alete takılacak disklerin herhangi bir özelliği olması mı gerekiyor?

Bilen arkadaşlarım yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.

Hicks

diskleri taktıktan sonra power verin..
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Anlamadım, nasıl?
  • bağlantıları yapıp acık kapayın cihazı ...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Bağlantıları zaten cihaz tamamen kapalıyken yaptım ve sonra açtım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bağlantıları zaten cihaz tamamen kapalıyken yaptım ve sonra açtım...

başka ne sorunu olabilir bilemiyorum... ben her ıkısınıde kullanmıştım..
  • Geekbox'cılar neredesiniz? Resmi forum sitesi geçen sene saldırıya uğradı ve kapandı, bu cihazı hala takip eden var mı? Ben hala severek kullanıyorum ama update falan gelir mi tekrar? en son 170106 mı ne yapmıştım hala o şekilde kullanıyorum. Bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.