Şimdi Ara

GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilo67

Kodi uygulamasında DTS HD sesleri verebiliyormu ayrıca NAS cihazları görüyormu yani Qnap Nas cihazımdaki filimleri Ethernet veya Wifi aracılığı ile oynatabiliyormu.

Ayrıca siparişi versem ortalama kaç günde İstanbul teslim olur.

Yurt dışı alışverişi ilk defa yapacağım Gümrük vergi uygulaması 100 USD midir.

dts seslerı vermede sorun görmedim ben... her türlü share cihazı gorur problem olmaz....
    diğer sorunuz için pm attım
  • işlemcisi kötü, vp9 ve hevc 4k/60p 10 biti donanımsal destekleyen işlemci değil. amlogic s908 veya s912 olduğunda alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 2 Ocak 2016; 19:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Kodi yi Tv deki CEC özelliği ile TV kumandası ile kullanmayı denediniz mi acaba ?

denedım sorunsuz...

Hocam bu cec olayını biraz acarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv nin kendi kumandasını bu cihazda hiç bir şey yapmadan kullanabilirsiniz demek Cec...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

işlemcisi kötü, vp9 ve hevc 4k/60p 10 biti donanımsal destekleyen işlemci değil. amlogic s908 veya s912 olduğunda alacağım.

az önce netten şu sample videoyu ındırıp denedım gayet güzel oynattı

Unreal_Engine_4_-_Elemental_Demo___2160p60_x264_CRF16_YUV420-HEVC-x265
  • ender E kullanıcısına yanıt
    o video 8 bittir. şu videoyu deneyin.http://jell.yfish.us/media/Jellyfish-140-Mbps-2160p-hevc-10bit.mkv

bu işlemciyi üreten firma zaten 10 biti desteklemediğini açıklamış. yeni 4k bluray standartı 10 bit 4k/60p olacak.

benim gibi 10 bit tvsi olanlar biraz daha beklesinler eksik bir işlemci bu.

benim bu tarz bir cihazdan beklentim: fansız olmalı, 10 bit 4k/60p ve vp9u donanımsal desteklemeli. android yerine, kodi +windows 10 olursa çok daha süper olur.
  • Jellyfish-140-Mbps-2160p-hevc-10bit.mkv

bu videoyu Samsung js9000in kendi işlemcisi sorunsuz oynattı. yeni bluray standartında maksimum bit rate 128 mbps olacağı için bu bitrate test için yeterli.
    300 mbpsyi de denedim, Samsung tv oynatamadı.
  • quote:

o video 8 bittir. şu videoyu deneyin.http://jell.yfish.us/media/Jellyfish-140-Mbps-2160p-hevc-10bit.mkv

bu işlemciyi üreten firma zaten 10 biti desteklemediğini açıklamış. yeni 4k bluray standartı 10 bit 4k/60p olacak.

benim gibi 10 bit tvsi olanlar biraz daha beklesinler eksik bir işlemci bu.

benim bu tarz bir cihazdan beklentim: fansız olmalı, 10 bit 4k/60p ve vp9u donanımsal desteklemeli. android yerine, kodi +windows 10 olursa çok daha süper olur.

onuda deneyim. ama zaten bu kalitede filmleri nerde kim yayınlıyor.. kimin kotası bu fılmlerı ındırmeye müsait :) ayrıca RK chiplerine yazılım desteği çok iyi... diğerlerine çok fazla destek yok gibi... bakın şimdi GeekBox TV nin bu ay Android 6.0 versiyonu cıkacak....

adamlar sıfr cıhazları ıcın http://www.geekbox.tv/ sitesini ve formunu oluşturdular...

• olmayan bir şeyi kimse yayınlayamaz zaten. 4k blurayler çıktıktan sonra yayınlanmaya başlanacak.
    kotalı interneti olanın downloadla işi olmaz o ayrı konu. 100gb benim 3 saatimi alıyor :)
    acelesi olmayan açıklanan standartlara uygun cihaz beklesin bence.
    bendeki Samsung tv her formatı oynatıyor ama açıkcası tüm kontrolü bende olan ayrı bir internet cihazı istiyorum.
    windows 10 o açıdan benim için şart olacak. Youtube reklamlarını seyretmek istemiyorum. programlarda istediğim güncellemeyi yapmak istiyorum vs.

dandik çin firmalarının firmwarelerinin peşinde koşmak istemiyorum yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 4 Ocak 2016; 10:16:16 >
  • quote:

olmayan bir şeyi kimse yayınlayamaz zaten. 4k blurayler çıktıktan sonra yayınlanmaya başlanacak.
    kotalı interneti olanın downloadla işi olmaz o ayrı konu. 100gb benim 3 saatimi alıyor :)
    acelesi olmayan açıklanan standartlara uygun cihaz beklesin bence.
    bendeki Samsung tv her formatı oynatıyor ama açıkcası tüm kontrolü bende olan ayrı bir internet cihazı istiyorum.
    windows 10 o açıdan benim için şart olacak. Youtube reklamlarını seyretmek istemiyorum. programlarda istediğim güncellemeyi yapmak istiyorum vs.

dandik çin firmalarının firmwarelerinin peşinde koşmak istemiyorum yani :)

Abi sen Win10 diyorsan bu cihaza bakacaksın.. bu sanırım tam senlik bişiy...
    https://www.kickstarter.com/projects/139108638/lattepanda-a-45-win10-computer-for-everything

• Netflix türkçe altyazı ile memleketimizde geniş kitlelere ulaşır umarım...
    meleF10 deluxe ile mele f10 pro arasında bir fark varmıdır ender ? pro bizim makinede çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

Netflix türkçe altyazı ile memleketimizde geniş kitlelere ulaşır umarım...
    meleF10 deluxe ile mele f10 pro arasında bir fark varmıdır ender ? pro bizim makinede çalışır mı?

mele pro da ses cıkısı var...
    mele delux da dıger cıhazlarıda kumanda edebılme ozellıgı var..

her ıkısınıde kullandım.. pro nun sorunu cıhaz her acıldıgında sesı mele pro ya verdıgı ıcın fılm vs ızlerken buyuk sorun oluyor. fılmı durdur ayarlara gıt sesı cıhaza ver gıbı.. bundan dolayı satıp deluxe aldım
    Ender yardımın için teşekkür ederim. Benim cihaz giriş yaptı muhtemelen salı çarşamba elime geçmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 11 Ocak 2016; 12:34:13 >
  • quote:

Ender yardımın için teşekkür ederim. Benim cihaz giriş yaptı muhtemelen salı çarşamba elime geçmiş olur.

geldımı kartınız...
    Cihaz yeni elime geçti, henüz inceliyorum... Ubuntu ile ilk temasım ve çok hoşuma gitti... Bir iki güne kalmaz detaylı yorum yaparım...
  • quote:

Cihaz yeni elime geçti, henüz inceliyorum... Ubuntu ile ilk temasım ve çok hoşuma gitti... Bir iki güne kalmaz detaylı yorum yaparım...

ok. hayırlı olsun...
    bu ay Android 6.0 geliyormuş cihaza...
  • quote:

nasıl gidiyor incelemeler ?
    Ender merhaba;

Cihazı geneli itibariyle iyi buldum. Özellikle diğer arkadaşların bahsettiği gibi video gösterim kalitesi gayet iyi. Kullanımı kolay, bir iki kere donma yaşadım, onda da ben zorluyordum... Sana sormak istediğim bir konu var. Marketten biraz fazla yükleme yapınca bellek dolu gösteriyor doğal olarak. Uygulamaları taktığım flash diske taşıdığımda da, çalışmalarında farklı farklı problemlerle karşılaştım. Bir de taktığım flash diskin haricinde, 8 gb lık bir bölüm daha gözüküyordu dosya yöneticisinde. beni bu konuda aydınlatır mısın?
  • quote:

Ender merhaba;

Cihazı geneli itibariyle iyi buldum. Özellikle diğer arkadaşların bahsettiği gibi video gösterim kalitesi gayet iyi. Kullanımı kolay, bir iki kere donma yaşadım, onda da ben zorluyordum... Sana sormak istediğim bir konu var. Marketten biraz fazla yükleme yapınca bellek dolu gösteriyor doğal olarak. Uygulamaları taktığım flash diske taşıdığımda da, çalışmalarında farklı farklı problemlerle karşılaştım. Bir de taktığım flash diskin haricinde, 8 gb lık bir bölüm daha gözüküyordu dosya yöneticisinde. beni bu konuda aydınlatır mısın?

cok fazla marketten ugulama ındırmem ama uygulamaların kurul yerını sdcard gosteren programlar vardı. öyle bir program kurarak halledebılırsın sanırım... rk3288 ugoos kullanırken arada ses ıle vıdeo senkronu kayboluyordu yenıden başlatmadan da duzelmıyordu.. bu cıhazda henuz öyle bir sorun ile karşılaşmadım.. guzel çalışıyor.. rk3288 gibi hızlı tepkı vermiyor gibi geldi bana... ama rk3288 kullanırken hep 4.4.2 versiyonu kullanmıştım. bunda ise 5.1 yuklu geldi belkı onun bir etkısı vardır.. bu ıcınde zaten 6.0 ilk defa bu cihaza gelecek... belki onda daha da seri olur...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.