Şimdi Ara

Geely Echo 1.3 Comfort NASILDIR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
41.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model aracın kullanıcı veya test yorumları.

Teşekkürler şimdiden.

Not: 93 model astrayı satıp bunu almayı düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-ihtiyactan-satilik-41194442/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackened_61 -- 16 Nisan 2011; 15:00:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geely Echo 1.3 Comfort: Kapsamlı Bir İnceleme

Geely Echo 1.3 Comfort, bütçe dostu bir otomobil arayanlar için popüler bir seçenek. Bu model hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsan, doğru yerdesin.

Dış Tasarım

Geely Echo 1.3 Comfort, kompakt ve aerodinamik bir dış tasarıma sahiptir. Modern farları, şık ön panjuru ve gövde rengi tamponları ile dikkat çeker.

İç Mekan

Echo'nun iç mekanı, geniş ve ferah bir kabin sunar. Beş kişiyi rahatlıkla ağırlayabilir ve çok sayıda saklama bölmesi mevcuttur. Koltuklar kumaş döşemeye sahiptir ve sürücü koltuğu yükseklik ayarı sunar.

Motor ve Performans

Echo 1.3 Comfort, 1,3 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 82 beygir gücü ve 110 Nm tork üretir. Beş ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiştir. Performansı yeterlidir ancak yüksek hızlarda biraz gürültülü olabilir.

Donanımlar

Echo 1.3 Comfort, temel düzeyde donanımlarla gelir. Klima, elektrikli camlar, AUX girişi ve USB bağlantısı gibi özellikler sunar. Ancak, bazı ek özellikler için daha yüksek donanım seviyelerine yükseltmen gerekebilir.

Kullanıcı Yorumları

Geely Echo 1.3 Comfort yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar geniş iç mekanı, düşük yakıt tüketimini ve uygun fiyatını takdir ediyor. Ancak, bazıları performansın biraz zayıf olduğunu ve iç malzeme kalitesinin daha iyi olabileceğini belirtiyor.

Alınır Mı?

Bütçe dostu ve güvenilir bir otomobil arıyorsan, Geely Echo 1.3 Comfort dikkate alınabilir. Geniş iç mekanı, temel özellikleri ve düşük yakıt tüketimi onu iyi bir değer haline getiriyor. Ancak, otomobilin performansının sınırlı olduğunu ve bazı iç malzemelerin kalitesinin düşük olabileceğini unutmamak önemlidir.

Umarım bu bilgiler Geely Echo 1.3 Comfort hakkında bilinçli bir karar vermene yardımcı olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

2009 model aracın kullanıcı veya test yorumları.

Teşekkürler şimdiden.

Not: 93 model astrayı satıp bunu almayı düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-ihtiyactan-satilik-41194442/detay/

sen arabayı değil plakayı beğendin sanırım

• motor gücü düşük değil mi?
  • neden alinmasin parasina gore donanimli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

2009 model aracın kullanıcı veya test yorumları.

Teşekkürler şimdiden.

sen arabayı değil plakayı beğendin sanırım

Bir arkadaş için açtım konuyu. Oda dedi hatta plakayı sana satayım

Yorumlar için teşekkürler.

• 8000 watt xenon far

• slm yaklasık 1 yıldır geely echo kulanıcısıyım aracımdan cok memnunum elbette eksik yanları var mesela 1.3 motor biraz lpg de hantal kalıyor fakat hızlı arac kulanmayı sevmedigim içim pek sorun etmiyorum yakıt konusunda çok cimri daha önce huyundaı acsent im vardı 2003 inanmasınız belki fakat gelinin süspansyonunun yanında kamyonet gibi kalıyor yumuşak bir süspanyonu var ve hiç sarsmıyor ben bu derecedeki süspansyonu daha önceki kulandıgım iki aracımda gördum 1 123 kasa mercedeste 2. ford tanus,ta motoru öyle yazılıp cizilenlerde söylendigi gibi gurultulu deyil tam aksine cok sesiz inanın bana test yorumlarını yazanların yazılarını okusanız bu aracı bırakın almayı yanından bile gecmesiniz fakat tam tersine sesiz motoruvar yol sesini hundaı den yada cılıodan daha az veriyor ben memnunum iyiki almışım kısmet olursa birazdaha kulanıp geely ec7 almayı düsünüyorum ecoho böyleyse ec7 nasıldır kimbilirTAVSİYE EDERİM saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende alalı 1 ay olacak gellly 1.3 echo comfort modelden kocaeli eskişehir arasını 40 tl lik gazla geldim arabadan tek şikayetim içeri çok ses alması bunu ne şekilde giderebilirim dışarı çıkıp dinlediğimde arabadan fazla ses duymuyorum içindeyken hareket halindeyken epey ses alıyor.
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    2013 yılbaşından beridir geely Echo 1,3 kullanıcısıyım. araç stafanelli LPG li servisin taktırdığı şekildedir.bu aracı 46 bin km.de 2,el olarak bildiğim bir arkadaşımdan aldım.aldıktan 4 ay sonra 48 bin km.de istanbul-izmir seyahatinde sübap yaktı. ailacek yollarda çektğim sıkıntılardan sonra arabayı izmirde yetkili servise yaptırdım. ardından 74 bim km.de ist-bartın seyahatinde bolu dağında tekrar aynı sorun çıktı. yine sübapları yaktı ve yolda kaldım. arabayı orada park alanında bırakıp otobüsle devam ettim. dönüşte arabayı kargo kamyanına yükleyip ist.daki ustama getirip tekrardan motor yaptırdım.
    şu an araba 89,500 km.de ve kullanmaya devam ediyorum.
    kısacası görüşlerim şunlar.
    1- bu araba şehir içinde işden eve evden işe çok güzel kullanışlı ve ist. trafiğinde gayet kıyrak
    2- yakıt tüketimi çok az ve 10 bin bakımları ucuz yağ vs. değişimleri
    3- bu araba kesinlikle uzun yol aracı değil bunu anladım. uzun yolda motor resmen şişiyor. ya çok sık 30-40 km.de bir mola vericen yada hiç uzunyola çıkmıycan. LPG bu aracı resmen boğuyor. ama benzinde normal sıkıntı yok hakkını vermek lazım.
    4- Frenlere ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. ani fren yapman gerekse allaha emanetsin.

kısacası bu arabayı aldığımda arkadaşımda ertesi gün aynı paraya 2000 model s40 aldı. 1 lira masraf etmeden halen kullanıyor.
    oysa benim çektiğim sıkıntılar ortada. şimdi arabamı satıyorum hemde yok pahasına ama alan yok bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-USTA

MERHABA ARKADAŞLAR
    2013 yılbaşından beridir geely Echo 1,3 kullanıcısıyım. araç stafanelli LPG li servisin taktırdığı şekildedir.bu aracı 46 bin km.de 2,el olarak bildiğim bir arkadaşımdan aldım.aldıktan 4 ay sonra 48 bin km.de istanbul-izmir seyahatinde sübap yaktı. ailacek yollarda çektğim sıkıntılardan sonra arabayı izmirde yetkili servise yaptırdım. ardından 74 bim km.de ist-bartın seyahatinde bolu dağında tekrar aynı sorun çıktı. yine sübapları yaktı ve yolda kaldım. arabayı orada park alanında bırakıp otobüsle devam ettim. dönüşte arabayı kargo kamyanına yükleyip ist.daki ustama getirip tekrardan motor yaptırdım.
    1- bu araba şehir içinde işden eve evden işe çok güzel kullanışlı ve ist. trafiğinde gayet kıyrak
    3- bu araba kesinlikle uzun yol aracı değil bunu anladım. uzun yolda motor resmen şişiyor. ya çok sık 30-40 km.de bir mola vericen yada hiç uzunyola çıkmıycan. LPG bu aracı resmen boğuyor. ama benzinde normal sıkıntı yok hakkını vermek lazım.
    4- Frenlere ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. ani fren yapman gerekse allaha emanetsin.

kısacası bu arabayı aldığımda arkadaşımda ertesi gün aynı paraya 2000 model s40 aldı. 1 lira masraf etmeden halen kullanıyor.
    oysa benim çektiğim sıkıntılar ortada. şimdi arabamı satıyorum hemde yok pahasına ama alan yok bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun araç tercih ederken illa ki lpg düşünüyorsanız ya fabrika çıkışı lpg li garantili bir araç bakmak lazım yada lpg ile uyumu sorun çıkarmayacak araçlardan araştırmak lazım çelik sübaplı vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-USTA

MERHABA ARKADAŞLAR

Geçmiş olsun araç tercih ederken illa ki lpg düşünüyorsanız ya fabrika çıkışı lpg li garantili bir araç bakmak lazım yada lpg ile uyumu sorun çıkarmayacak araçlardan araştırmak lazım çelik sübaplı vs.

arkadaşım size aynen katılıyorum. ama araba zaten aldığımda servisin onayladığı ve lpg.li olarak alınmıştı zaten.
    bu arabayı alırken çok düşündüm. olmazsa memnun kalmazsam su içinde 3-4 bin aşağısına satarım gider dedim ama bana çektirdiği sıkıntılar hepsine bedel
    oldu. bu arada şunuda belirtmekte fayda var. bu araba kesinlikle benzinde çok iyi ve çok sık arıza yapan bir araç değil hakkını vermek lazım.
    19 aydır totalde 53,500 km. yaptım. sadece 1 kere devirdaim değiştirdim. onuda tedbiren ses yaptığı için.
    arabanın tek sorunu lpg. benzinde yıllarca sorunsuz kullanılacak bir araç bence.

• 19 aydır Geely 1,3 echo kullanıcısıyım..bu zaman zarfında 53,500 km. yaptım. arabayı 2,el aldım. aldığımda araç çok temiz ve servis bakımlıydı. istanbul anadolu-avrupa yakası arasında haftanın 6 günü günde yaklaşık en az 150 km. yol yaptım. şimdi sizlere bu araç hakkındaki görüşlerimi aktarıyorum.

1- kuş serisi araçlara bile 10-11 bin tl. istenildiğini düşünürsek gerek donanım gerek kullanım açısından bu arabaya verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. yol tutuşu, sürüş keyfi, direksiyon ve vites geçişlerinin yumuşaklığı bilhassa istanbul trafinde kıvraklığı ile sürücüsünü yormaması çok iyi.
    2- yedek parcasının makul fiyatlarda olması ve en önemlisi bulunabilir olması bir diğer artısı. öyle forumlarda abartıldığı gibi parça sorunu falan yok bence.
    3- bu arabayı alan veya alacak olan arkadaşlara tavsiyem. kesinlikle benzin ile kullanılması. benzin ile kullanıldığında 1,3 lt. bir motordan beklenmeyecek kadar iyi bir performans ve kıvraklığa sahip. lpg bu araçı uzun yolda resmen şişiriyor. oysa benzinde gayet iyi.
    4- km. bakımları çok ucuz. gerçi ben serviste yaptırmıyorum ama örnek vermek gerekirse en son bakımda yapılan işler kısaca şunlar. yağ, hava filtresi, benzin filtresi, yağ filtresi ve bujileride değiştirdim toplam 110 tl. ödedim. bakımlarını zamanında yaptırırsanız öyle sık arıza yapan bir araba değil. 19 aydır sadece 1 kere devirdaim değiştirdim oda ses yaptığı için.

• Bu araçlar çin malı ve bildiğin teneke, bir araçta fiyat konfor performans dışında güvenlikte çok önemlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkGrsy

Bu araçlar çin malı ve bildiğin teneke, bir araçta fiyat konfor performans dışında güvenlikte çok önemlidir.

Ne tenekesi mukavva gibi araba. Canını seviyosan yaşamak istiyosan uzak dur. Kesinlikle can güvenliği yok performans 0 rahatlık 0 yalıtım 0 parça kalitesi 0.
  • ben 8 senedir kullanıyorum balata ve baskı balata harici sanayine 1 kere bile ugramadım sanarsın tank yapmışlar lgp kullanmadım hiçbi zaman zamanında bakımını yaparsanız hic bi sorun yasamassınız kemik gibi araç fiyat perfonmans aracı dosta yabancıya gider şahin parasına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.