Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
691.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_karizma

vay vay vay, cinliler merseles S serisini kopyalamıs. tebrikler.

köşeli galiba

konu açılalı 1 ayı geçti
  •  Geely Emgrand EC7

fotoğraf yanıltıyor olabilir küçük bir ihtimal ama 15 yaşında, 200000 km yapmış aracımda bile bu kadar boşluk yok kapı-konsol arasında
  • Dün bende test ettim aracı. 4 kişi binildi. Motor 1.5 olmasına + 4 kişi + klimaya rağmen çekişi kötü değil. Cruze den daha tepkili motoru. Yalıtım iyi geldi bana, klimanın soğutmasıda iyiydi. Beklediğimden daha iyi araç. Yavaş yavaş geliştiriyorlar araçlarını.
  • yaw hani foto ekleye eklecekti alan arkadaşlar. fotolar yalan oldu sanırım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

yaw hani foto ekleye eklecekti alan arkadaşlar. fotolar yalan oldu sanırım !

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_ETA

Geely Emgrand EC7

fotoğraf yanıltıyor olabilir küçük bir ihtimal ama 15 yaşında, 200000 km yapmış aracımda bile bu kadar boşluk yok kapı-konsol arasında

Kedi uzanamadığı ciğere bööğ pis dermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankebutx -- 1 Ekim 2010; 10:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutx
    Kedi uzanamadığı ciğere bööğ pis dermiş

seviyeye hayran kaldım. nerden biliyorsun 30000 liram olup olmadığını? (değişmemişse tabi fiyatı)
  • quote:

nerden biliyorsun 30000 liram olup olmadığını?

15 yaşında, 200000 km yapmış aracından biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutx

quote:

nerden biliyorsun 30000 liram olup olmadığını?

15 yaşında, 200000 km yapmış aracından biliyorum

s320 görmüş olmaya yetecek kadar beden ya da zeka yaşın yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real_ETA -- 2 Ekim 2010; 15:31:16 >
  • merhabalar aracı almak için çok bekledim. ama sanırım forumu açan arkadaş 28.800 olan modelden almış GS modeli yani. ben aracı 2 gün evvel teslim aldım. yeni gelen GL modelinden. aracın GS modelinden farkı. deri döşeme ve sunroof. bendeki model sunroof ve deri döşeme olandan. ayrıa sürücü kolktuğu elektirikli. bayi bana demişti yeni gelenden alma 1 ay bekle daha üst versiyonu gelecek denildi. ben tam 32.000 tl ye nakit aldım. ilk geleni bana en son 28.000 tl ye bıraktılar. ama ben döşemesi deri ve tavanı açılıro lduğu için GL modelini aldım.GL modeli ayrıca içerde elektirikli perdeler var. sorusu olan varsa memnuniyetle yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozenir -- 2 Ekim 2010; 20:11:04 >
  • unutmadan. yeni alan arkadaşlar keşke bekleseydi diyecektim. ama alan herkeze hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMERTl

Ben ses sisteminden hic şikayetm yok "pop"a getir daha kaliteli bi ses geliyor,bn ses seviyesini 24 e fln getiriyorm millet dısardan dinliyor :D,ama sen bilirsn tabi bana yetmiyor diyorsan yaptr tabi bide ayarlardan loud'u on yap :)Ya bide biz alırken siteden bakmstk sunroof var diye gittik o kötü oldu keske olsaydı diyorm :)

biraz bekleseydin sunroof lu modeli geldi :)
  • eozenir aracın fotolarını koyabilmeniz mümkünmü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

eozenir aracın fotolarını koyabilmeniz mümkünmü acaba ?

evet aracınızı çok merak ettim mümkünse foto
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

eozenir aracın fotolarını koyabilmeniz mümkünmü acaba ?

evet aracınızı çok merak ettim mümkünse foto

evet, bende cok merak ettim bu cin otolarini..beklerizzzz
  • Made in china
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

merhabalar aracı almak için çok bekledim. ama sanırım forumu açan arkadaş 28.800 olan modelden almış GS modeli yani. ben aracı 2 gün evvel teslim aldım. yeni gelen GL modelinden. aracın GS modelinden farkı. deri döşeme ve sunroof. bendeki model sunroof ve deri döşeme olandan. ayrıa sürücü kolktuğu elektirikli. bayi bana demişti yeni gelenden alma 1 ay bekle daha üst versiyonu gelecek denildi. ben tam 32.000 tl ye nakit aldım. ilk geleni bana en son 28.000 tl ye bıraktılar. ama ben döşemesi deri ve tavanı açılıro lduğu için GL modelini aldım.GL modeli ayrıca içerde elektirikli perdeler var. sorusu olan varsa memnuniyetle yardım ederim.

güle güle kullan kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim..

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Made in china

Alın size bi arıza daha :D yazmasa çatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankebutx -- 4 Ekim 2010; 10:57:40 >

• Ülkemizdeki GL modelinde Yan ve perde hava yastıklarıda var yazıyor sitesinde. Ayrıca elektrikli perdeler , elektrikli sürücü koltuğu , sunroof , deri döşeme koltuklar - deri direksiyon simidi ve vites topuzu , arka cam içi perde felan gibi özelliklerde eklenmiş. Şuraya bak eksiği yok aracın ama satış fiyatına bak... 8 veya 10 hava yastığı var - darbe emici ön bölge ve kapı içi darbe koruyucu barlar var... Ncaptan bence iyi bir derece alır bu araç... Denemeden önyargıya kapılmamak lazım. Tabi sadece Emgrand için diyorum bunu diğer modeller için değil xD
  • Yarım saat kadar önce E-5 siyah olanını gördüm. Çok şık ve oturaklı duruyordu araç. Kendine baktıran bir araçmış. Denemek lazım D sınıfı değilde C sınıfının konfor ve güvenliğini bile sunsa yeter.
  • Güvenlikten yana bir sıkıntı yaşancağı görüşünde değilim. Zaten tüm güvenlik ekipmanları standard olarak sunulmuş. Tabi motorun tork gücü biraz kafasını karıştırıyor insanın. Yinede deneyenlerin tecrübeleri daha önemli tabi. Dolma laflara kulak asmamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 7 Ekim 2010; 16:45:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.