Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
691.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resim varmı kazanın. arka cam nasıl fırlar.
  • walla çok geçmiş olsun. resim varsa yüklersen iyi olur. %90 kaskosu wardır ama araç başıana bela oldu. Bu olayın senin kadar geelyi savunan birinin başına gelmeside garip oldu.
  • Dalga geçmek için yazmış mesajı ciddiye almayın.
  • banada oyle geldi fake bir uye sacmalayip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

quote:

Orijinalden alıntı: köksal05

08.09.2010 da aldım aracı cümleden geçmiş olsun gitti 29 bin liram. şimdi serviste araba frenleri tutmuyormuş ışıklarda arkadan mersoya vurdum mersoda cizik yok benim GEELY EC7 EMGRAND pert oldu hava yastığı acılmadı direksiyon yuvasından cıktı, kapılar kasmadan dolayı acılmadı,aracın ta arka camı fırladı çarpmanın şiddetiyle, bagaj kapağını hiç sormayın nerede bende bilmiyorum.allahtan işletmesi sağlam şimdilik onu yuvarlıyorum yollarda idare ediyoruz

allahin sopasi yokki gokten indirsin

adam kaza yaptım diyor sen muhaa diyorsun ayıp bence

sana ayip asil .fake bir uyenin sacma sapan yalandan dolandan yazilarini buraya yazmasi ayip.onceki yazdigi sacma sapan yazilari oku istersen ondan sonra cvp ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz2020

resim varmı kazanın. arka cam nasıl fırlar.

carpismada arac basinc yaptiysa ve camlar kapaliysa arka camin firlayip patlamasi normal .olagan bir olay,siddete bagli.
  • arkadaşlar işin şakası şöyle dursun hakikaten araçı aldım 500 km yol yaptım 4 günde arabanın kullanımı gidişi güzel araç 3 ünçü viteste 130 rahat buluyor bizzat denedim en son kaç yapıyor diye sormayın denemedim denemekte istemiyorum neden!!! aracın son hızını görmek isteyen kendi sonunu göremiyormuş yanlışta anlamayın arabaya güvensizlikten değil . adi plastik şöyle böyle deniyor ama yok öyle bir şey EC7 EMGRAND ı 2 sene önceki GEELY le kıyaslamamak lazım bagajı cok geniş bunu ben değil başka araç sahibleri de diyor içi olsun dışı olsun gayet göz doldurucu ben audi vw servis satış yapan bir şirkette yim aracın arka koltuklar A6 yı anımsatıyor. bendede CADDY LIFE TDI iş yerinin verdiği bu araç 24 saat bende araba sıkıntım yoktu aslında ama EC7 yi nette gördüm çok hoşuma gitti o yüzden aldım arkadaşların bazıları satıcı felan yazmışlar ama yok öyle bir şey. şunuda söyleyim arabanın tek sorunu motor kasaya göre küçük zaten bilen bilir 1375 kğ ağırlığında bir kasa 1,5 motor ne kadar olsada az gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Hocam bu arabayı böyle satamazsın. Sen anlamıyorsan ver iletişim bilgilerini firmanın merkezine bildirelim durumu. Personelinizin davranış ve tutumları marka(!) nıza zarar veriyor diyelim. Üzülüyorum bu haline.

sana sadece güldüm biliyormusun
  • quote:

arkadaşlar işin şakası şöyle dursun hakikaten araçı aldım 500 km yol yaptım 4 günde arabanın kullanımı gidişi güzel araç 3 ünçü viteste 130 rahat buluyor bizzat denedim en son kaç yapıyor diye sormayın denemedim denemekte istemiyorum neden!!! aracın son hızını görmek isteyen kendi sonunu göremiyormuş yanlışta anlamayın arabaya güvensizlikten değil . adi plastik şöyle böyle deniyor ama yok öyle bir şey EC7 EMGRAND ı 2 sene önceki GEELY le kıyaslamamak lazım bagajı cok geniş bunu ben değil başka araç sahibleri de diyor içi olsun dışı olsun gayet göz doldurucu ben audi vw servis satış yapan bir şirkette yim aracın arka koltuklar A6 yı anımsatıyor. bendede CADDY LIFE TDI iş yerinin verdiği bu araç 24 saat bende araba sıkıntım yoktu aslında ama EC7 yi nette gördüm çok hoşuma gitti o yüzden aldım arkadaşların bazıları satıcı felan yazmışlar ama yok öyle bir şey. şunuda söyleyim arabanın tek sorunu motor kasaya göre küçük zaten bilen bilir 1375 kğ ağırlığında bir kasa 1,5 motor ne kadar olsada az gelir

4. viteste 170km göruyor yol durumuna göre max 187km yaptı araç

• Bense seni anlıyorum.
  • arkadaşlar arabayı beğenip alamayan varsa kredi acabilirim sorun değil bendennnn
  • quote:

arkadaşlar arabayı beğenip alamayan varsa kredi acabilirim sorun değil bendennnn

Satıcımısın kendi arabanımı satıyorsun köksal05
  • Selam arkadaşlar,

Geely Emgrand EC7 Siyah renk aldım. LPG (Stefanelli, Atiker Kazan) si, banka masrafı dahil 31bin e maloldu.

Aracı bayiden eve getirene kadar 320km yol yaptım. Fazla basmadım en fazla 100 yaptım. Ama araçta zorlanma veya çekişten düşme gibi bir sorun yok.

320 km yi 45 TL lik LPG ile yaptım.

Alırken biraz tedirgindim ama aldıktan sonra önyargılarım gitti. Aracın dış tasarımı gayet güzel, bir bakan bir daha bakıyor. İç tasarım da oldukça iyi. Çok geniş ve konforlu bir araba.

Şahsen çok memnun kaldım.

Amacım reklam yapmak değil. Olumsuz mesaj yazan arkadaşlara da görüp test etmedikleri için hak veriyorum ama test etmelerini tavsiye ederim.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim dilim döndüğü kadar.
  • bu hafta autoshowda testi var
  • Saat kaçta hangi kanalda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet
    Saat kaçta hangi kanalda acaba ?

Dergide demek istemiş arkadas
  • evet dergi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer1984

Selam arkadaşlar,

Geely Emgrand EC7 Siyah renk aldım. LPG (Stefanelli, Atiker Kazan) si, banka masrafı dahil 31bin e maloldu.

Aracı bayiden eve getirene kadar 320km yol yaptım. Fazla basmadım en fazla 100 yaptım. Ama araçta zorlanma veya çekişten düşme gibi bir sorun yok.

Alırken biraz tedirgindim ama aldıktan sonra önyargılarım gitti. Aracın dış tasarımı gayet güzel, bir bakan bir daha bakıyor. İç tasarım da oldukça iyi. Çok geniş ve konforlu bir araba.

Amacım reklam yapmak değil. Olumsuz mesaj yazan arkadaşlara da görüp test etmedikleri için hak veriyorum ama test etmelerini tavsiye ederim.

Aracın tipi - içi guzelde 31.ooo e neden daha ustun ve cok daha ıyı bır arac almadınız acaba ? Kusura bakmayın sadece merak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 14 Eylül 2010; 18:08:55 >

• Aynı donanımda aynı fiyata hangi araç var acaba sıfır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer1984

Selam arkadaşlar,

ben iç malzeme kalitesini ve yalıtımını merak ediyorum. biraz detay verebilirmisiniz. fotlu olursa çok hayra geçer.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.