Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
690.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emgrand EC7 modeli, motor yönetim sistemi, fren ve yakıt sistemi, elektrik-elektronik kontrol üniteleri gibi son derece kritik konularda Bosch, Valeo, Delphi gibi pek çok dünya devi teknoloji şirketiyle oluşturulan işbirlikleri sonucu üretilmiştir.
  • Geely Emgrand EC7, Avrupai ve modern tasarımı, geniş iç hacmi, yaşattığı sürüş keyfi, teknolojisi, güvenliği ile bir C segment otomobilin sunabileceğinden çok daha fazlasını vaadediyor.
    Geely’nin C segmentteki prestijli modeli Emgrand EC7’de, dış tasarımla mükemmel bir uyum sağlayan iç bölümün akıcı ve zarif tasarımı, yüksek kaliteli malzemelerle bir araya gelerek bu sınıftaki modellerde az görülen bir kalite duygusu yaratıyor
  • Segmentinin en geniş bagaj hacmine sahip olan en uzun modeli...
    Emgrand EC7, iki çok önemli noktada segmentinin en iyi değerlerini sunuyor. Geely Emgrand EC7, 680 lt.’lik bagaj kapasitesiyle sınıfındaki en geniş bagaj hacmine sahiptir. 2,650 mm’lik dingil mesafesi ve üstün gövde genişliği sayesinde Emgrand EC EC7, hem sürücü hem de yolcuları için son derece rahat bir kabin içi ortam sunuyor. Geely Emgrand EC7 ayrıca 4,635 mm’lik uzunluğu ile segmentindeki en uzun araçtır. Daha çok ailelerin tercih ettiği bu segmentte bu çok önemli iki noktada en iyi değerlere sahip olmak, Emgrand EC7’yi sınıfının en cazip otomobillerinden biri haline getiriyor.
  • 5 yıl /150,000 km mekanik, boya ve paslanmazlık garantisi...
    Geely’nin Emgrand EC7 modeline duyduğu güvenin en önemli kanıtı ise bu model için mekanik, boya ve paslanmazlıkta verdiği 5 yıl /150,000 km garanti uygulamasıdır. Türkiye’de zorunlu olarak verilen 2 yıl ya da 60,000 km yasal garantinin üzerine verilen 5 Yıl / 150.000 km’ garantisi, Türkiye’de bu kadar geniş kapsamlı verilen ilk garantilerden biridir
  • Geely Emgrand EC7 ülkemizde 1,5 lt. 98 hp benzinli CVVT motor ile satışa sunuluyor. 1498 cm3 hacimlik bu motor, 6000 dev/dak’lık motor devrinde 98 hp, 4000 dev/dak’da ise 126 Nm maksimum tork üretiyor. Bir çok prestijli marka tarafından da kullanılan yüksek teknolojili yeni nesil CVVT motor, her devirde yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunuyor.
    Aracın standart donanım listesinde bulunan EBD destekli ABS, sürücü ve yolcu hava yastığı, darbe emici özellikli ön tampon, kapı içi darbe koruyucu barlar ile güvenliği ön planda tutan Geely Emgrand’ta ayrıca yol bilgisayarı, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve bagaj açma, elektrikli, ısıtmalı ve led sinyalli yan aynalar, katlanabilir kontak anahtarı, tam otomatik digital klima ve polen filtresi, radyo/CD/Mp3 çalar ve USB bağlantısı, elektrikli ön ve arka camlar, otomotik yanan farlar, arka cam içi gizli radyo anteni, ön ve arka sis farları standart olarak sunulan konfor ekipmanlarından bazıları

• quote:

Orijinalden alıntı: köksal05
    YA ARKADAŞLAR BENDE 76 MODEL RENAULT VAR TAKAS ETMEK İSTİYORUM İLGİLENEN VARSA (LPG MEVCUTTUR RUHSATA İŞLİ )

Konuyu 2.el kismina acarsaniz takasi daha rahat yapabilirsiniz.
  • İyi arabaymış :)
    Fiyatı uygun sayılır.
  • Dış değilde iç tasarım gerçekten güzel duruyor.Ama sonuçta çin malı.İnsan ister istemez bir önyargıyla yaklaşıyor araca..
  • iç ve dış tasaım olarak güzel. gidip bi canlısıs görmek lazım. ön yargı ile yaklaşmamak gerekli.
  • Orijinalden alıntı: köksal05

Orijinalden alıntı: driftspec

merso işi biliyor,milleti nasıl yolacağını .marka satıyor araçtan fazla! yani millete ismini satıyor. o kadar mükemmelse versin 10 yıl. ama vermez neden kardan zarar eder

zamanında öyle mallar yapmış ki şimdi onların sefasını sürüyor işte.bu misal mercedes aynı şey bmw gibi üst sınıf araçlar içinde geçerli.garanti ile aracın kalitesi yada güveni belli olmaz.hyundai de 5 yıl 100bin garanti veriyor... kıyaslanacak şeyler değil bunlar.

GARNTİ VERMEK NE SEN BİLİYORMUSUN YOKSA ÖĞRENCENMİ! ADAM AÇIK AÇIK BEN MALIMIN ARKASINDAYIM DİYE BAS BAS BAĞIRIYOR NEDEN KULAKLARINI TIKIYORSUN. HA BU ARADA BİZİM ARKADAŞ GEZİYORDU 2000 MOTOR MERCOYLA CEPTE GAZ PARASI YOK HER GÜN TAMİRCİ DE NASIL MERSO CAKMAMIYDI ACABA ÇÖZEMEDİM( BENZİNLE ZATEN BİNEMİYORLAR MERSOYA)

arac markalariyla ve otomobil markalariyla ilgili bir alanda calismadiginiz icin amaclarinida disardan bakip anlayamazssiniz ,anlayanlar olur onlarda zeki bilgili bu konuda profosyonellesmis insanlardir yada kafayi calistiranlar. o yuzden ben yillardir otomobil firmalariyla iliskim oldugu icin garantinin amacini biliyorum .bmw nin mercdes in,fordun,peugeotun falan filanin yani kendini kanitlamis belli noktada ispatlamis markalarin garanti surelerinin kisa olmasinin sebebi kendilerine ve mallarina guvenmeme degildir.TAMAMEN TICARI KAR MESELESIDIR.ben garntinin anlamini senden ogrenecek degilim ama senin o bildigin garanti sartlari otomobil icin gecerli degildir,he bu arada lutfen geely alda 2 sene sora buraya allah bin belasini versin diye buraya yazdigini goruruz zaten.garantiyi verseler nolcak 3 ay servisten cikamadiktan sonra daha servis agi bile cok az.az akli varsa volvonun tecrubesini alir zaten 10 sene sonra kendini kanitlamaya baslar,daha cok zaman var
    KUSURA BAKMA AMA BENİM ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET AUDİ VW BAYİİ, SATIŞ VE SERVİS . SANA RABANIN JANTINDAN GİRER SANRUFFUN DAN CIKARIM TABİKİ KAMYONCULUKTA YAPTIK ZAMANINDA TECRÜBEN VARMIŞ BİRAZDA OLSA ANLAMIŞŞSIN KAMYONCULUĞUMU AMA ARABA KONUSUNDA SENDEN İİ OLDUĞUMU TUTTURAMAMIŞSIN

sen git ford cargo fln al bunlar sana fazla sen audi servisini nenene anlatirsin anca.arabadan anlasaydin her kelimenden anlardim .audi ne zamandir SANRUF yazan servis elemanlari calistiriyor acaba:D burada komik yazilarinla forumu kirletiyorsun bakip bakip guluyorum.neyse senle daha fazla muhatap olmayacagim.sen git geely ile araci test et sonra bu ne super aracmis de sonra ilk virajda yazil eger sansin varsa bana hastaneden kart at.hadi kardes sana iyi sallamalar daha fazla muhatap olamayacagim seninle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 8 Eylül 2010; 2:10:16 >

• quote:

YA ARKADAŞLAR BENDE 76 MODEL RENAULT VAR TAKAS ETMEK İSTİYORUM İLGİLENEN VARSA (LPG MEVCUTTUR RUHSATA İŞLİ )

bence konuyu yaklasık 23 mesajınn %90ıyla övdiğin geely midir nedir yürüyen tabut markasınn bi bayisiyle gorus bu kadar reklamdan sonra bedava bile verirler o aracı ama soyliyimde ben simdiden cok ararsın o 76 renoyu

*araç nedense bana önden eski ceratoyu andırıo

• iç dış güzel fakat eksesuarı pek yok tr de
  • Orijinalden alıntı: driftspec

merso işi biliyor,milleti nasıl yolacağını .marka satıyor araçtan fazla! yani millete ismini satıyor. o kadar mükemmelse versin 10 yıl. ama vermez neden kardan zarar eder

zamanında öyle mallar yapmış ki şimdi onların sefasını sürüyor işte.bu misal mercedes aynı şey bmw gibi üst sınıf araçlar içinde geçerli.garanti ile aracın kalitesi yada güveni belli olmaz.hyundai de 5 yıl 100bin garanti veriyor... kıyaslanacak şeyler değil bunlar.

GARNTİ VERMEK NE SEN BİLİYORMUSUN YOKSA ÖĞRENCENMİ! ADAM AÇIK AÇIK BEN MALIMIN ARKASINDAYIM DİYE BAS BAS BAĞIRIYOR NEDEN KULAKLARINI TIKIYORSUN. HA BU ARADA BİZİM ARKADAŞ GEZİYORDU 2000 MOTOR MERCOYLA CEPTE GAZ PARASI YOK HER GÜN TAMİRCİ DE NASIL MERSO CAKMAMIYDI ACABA ÇÖZEMEDİM( BENZİNLE ZATEN BİNEMİYORLAR MERSOYA)

arac markalariyla ve otomobil markalariyla ilgili bir alanda calismadiginiz icin amaclarinida disardan bakip anlayamazssiniz ,anlayanlar olur onlarda zeki bilgili bu konuda profosyonellesmis insanlardir yada kafayi calistiranlar. o yuzden ben yillardir otomobil firmalariyla iliskim oldugu icin garantinin amacini biliyorum .bmw nin mercdes in,fordun,peugeotun falan filanin yani kendini kanitlamis belli noktada ispatlamis markalarin garanti surelerinin kisa olmasinin sebebi kendilerine ve mallarina guvenmeme degildir.TAMAMEN TICARI KAR MESELESIDIR.ben garntinin anlamini senden ogrenecek degilim ama senin o bildigin garanti sartlari otomobil icin gecerli degildir,he bu arada lutfen geely alda 2 sene sora buraya allah bin belasini versin diye buraya yazdigini goruruz zaten.garantiyi verseler nolcak 3 ay servisten cikamadiktan sonra daha servis agi bile cok az.az akli varsa volvonun tecrubesini alir zaten 10 sene sonra kendini kanitlamaya baslar,daha cok zaman var
    KUSURA BAKMA AMA BENİM ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET AUDİ VW BAYİİ, SATIŞ VE SERVİS . SANA RABANIN JANTINDAN GİRER SANRUFFUN DAN CIKARIM TABİKİ KAMYONCULUKTA YAPTIK ZAMANINDA TECRÜBEN VARMIŞ BİRAZDA OLSA ANLAMIŞŞSIN KAMYONCULUĞUMU AMA ARABA KONUSUNDA SENDEN İİ OLDUĞUMU TUTTURAMAMIŞSIN

sen git ford cargo fln al bunlar sana fazla sen audi servisini nenene anlatirsin anca.arabadan anlasaydin her kelimenden anlardim .audi ne zamandir SANRUF yazan servis elemanlari calistiriyor acaba:D burada komik yazilarinla forumu kirletiyorsun bakip bakip guluyorum.neyse senle daha fazla muhatap olmayacagim.sen git geely ile araci test et sonra bu ne super aracmis de sonra ilk virajda yazil eger sansin varsa bana hastaneden kart at.hadi kardes sana iyi sallamalar daha fazla muhatap olamayacagim seninle.

istersen sana şirket adı vereyim de incele hangi servismiş sanruf u senin gibilerin anlaması ıçin okunaklı yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis10

quote:

bence konuyu yaklasık 23 mesajınn %90ıyla övdiğin geely midir nedir yürüyen tabut markasınn bi bayisiyle gorus bu kadar reklamdan sonra bedava bile verirler o aracı ama soyliyimde ben simdiden cok ararsın o 76 renoyu

*araç nedense bana önden eski ceratoyu andırıo

istersen sana 76 yı vereyim bende ec7 yi alayım anahtarına kapışalım hıı

• 08.09.2010 da aldım aracı cümleden geçmiş olsun gitti 29 bin liram. şimdi serviste araba frenleri tutmuyormuş ışıklarda arkadan mersoya vurdum mersoda cizik yok benim GEELY EC7 EMGRAND pert oldu hava yastığı acılmadı direksiyon yuvasından cıktı, kapılar kasmadan dolayı acılmadı,aracın ta arka camı fırladı çarpmanın şiddetiyle, bagaj kapağını hiç sormayın nerede bende bilmiyorum.allahtan işletmesi sağlam şimdilik onu yuvarlıyorum yollarda idare ediyoruz
  • Çok gecmis olsun. Allahtan sizde birsey yok. Bir bakıma çarpışma testi olmus sanırım.

Umarım biran önce arabanıza kavuşursunuz.
  • Hocam bu arabayı böyle satamazsın. Sen anlamıyorsan ver iletişim bilgilerini firmanın merkezine bildirelim durumu. Personelinizin davranış ve tutumları marka(!) nıza zarar veriyor diyelim. Üzülüyorum bu haline.
  • crash test sonucu var mı
  • quote:

08.09.2010 da aldım aracı cümleden geçmiş olsun gitti 29 bin liram. şimdi serviste araba frenleri tutmuyormuş ışıklarda arkadan mersoya vurdum mersoda cizik yok benim GEELY EC7 EMGRAND pert oldu hava yastığı acılmadı direksiyon yuvasından cıktı, kapılar kasmadan dolayı acılmadı,aracın ta arka camı fırladı çarpmanın şiddetiyle, bagaj kapağını hiç sormayın nerede bende bilmiyorum.allahtan işletmesi sağlam şimdilik onu yuvarlıyorum yollarda idare ediyoruz

allahin sopasi yokki gokten indirsin
  • quote:

quote:

08.09.2010 da aldım aracı cümleden geçmiş olsun gitti 29 bin liram. şimdi serviste araba frenleri tutmuyormuş ışıklarda arkadan mersoya vurdum mersoda cizik yok benim GEELY EC7 EMGRAND pert oldu hava yastığı acılmadı direksiyon yuvasından cıktı, kapılar kasmadan dolayı acılmadı,aracın ta arka camı fırladı çarpmanın şiddetiyle, bagaj kapağını hiç sormayın nerede bende bilmiyorum.allahtan işletmesi sağlam şimdilik onu yuvarlıyorum yollarda idare ediyoruz

allahin sopasi yokki gokten indirsin

adam kaza yaptım diyor sen muhaa diyorsun ayıp bence

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.