Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
690.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne ye binersin mesala garantili bi marka varmı ölümsüzlük gibi unutmayalım hala tenekelerle gezenler var
  • dünyaca ünlü markalar var hangisi 5 yıl 150 bin km garanti veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: köksal05

dünyaca ünlü markalar var hangisi 5 yıl 150 bin km garanti veriyor

honda 6 yıl 150bin km garantisi var...

edit: bu arada garanti süresi aracın ne kadar kaliteli olup olmadığını yada kendine güvenip güvenmediğini belirtmez.markanın para kazanma politikasıdır. 6 yıl içinde hiç bir parçanın bozulup bozulmayacağı anlamına gelmez, kaldı ki otomobil firmaları en çok servislerden kazanır ve işçilik fiyatıda bu süre içinde alınır. geely de müşteri kazanmak için böyle bir kampanya başlatmış.mercedesinde 2 yıl garantisi var buna göre mercedes kendine güvenmiyor mu?yada dandirik bir araçmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 3 Eylül 2010; 19:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Ben çoluğu cocuğu bu arabaya bindirmem

öyle valla kötü mal alıcak kadar zengin değilim
    mp3 player ekranı gibi o benzin , kapı göstergesi :D (piranhalar aklıma geldi)
    ama bu tofaş kuş serilerinin yerine insanlar bundan kullansa daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dix1 -- 3 Eylül 2010; 20:20:36 >
  • Senn araba ne hocam bu kadar böbürlendiğine göre ya bmw ya audi xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMERTl -- 3 Eylül 2010; 20:44:51 >
  • bana diyorsan 2011 megane var bende bmw yada audi olmasına gerek yok bu arabayla karşılaştırmak için..
    pekala bir kia,mitsubishi yeterde artar.
  • merso işi biliyor,milleti nasıl yolacağını .marka satıyor araçtan fazla! yani millete ismini satıyor. o kadar mükemmelse versin 10 yıl. ama vermez neden kardan zarar eder
  • çin liler insanların isteğine göre imalat yapıyor sen bir türk olarak en ucuzunu istersen( e bunuda iyi yapıyor bizim millet ) adi mal almış olursun.çin mallarını adi yaptıran gene siparişi verenlerdir bence
  • arkadaşlar Geely Emgrand EC7 bu donanıma sahip bu fiyata kaç tane model var bilenler yazsın lütfen
  • ewet honda 6 yıl garanti vermiş araç fiatıda 41.350 söze gerek yok
  • Hondayla, mercedesle kiyaslayip komik olmayin. Ucuz olan hersey güzel olsa keşke. Mercedes marka satiyomus birak da satsin. 20 yasindaki bir mercoya bindiğinde bile anliyosun niye bu kadar para ettiğini
  • Zaten geely kendisini kanıtlamış bir markadır. Ürünlerini daha gemideyken satar, yok satar.
  • Arkadaşlar aracı otobanda denemek istedim izlenimlerim 90km hızla "O" şeklindeki viraja girdim araba savurmadı tutuş olarak güzeldi 120 km hızla frenlere asıldıgımda abs devreye giriyor ve görevini iyi yerine getiriyor buna karsın direksiyonda bunu fazla hissettirmiyor reflex güzel gösteriyor lastikler yarı kitleniyor yarı kitlenmiyor gibi hissediliyor. İlk hız denememde 3. viteste basıyorum 100-110 km arası 5000 devirde 4. viteste zor yiyordu ilk başta 140 civarlarında felandı sonradan deviri sonuna kadar bastım 6500 devirde 4. viteste 170km hız yaptım sonra zaten. 4. vites açıldı önceden 140 da kalıyordu şimdi 170e kadar basıyor 5. vitese attıgımda 4000 devire düşüyordu araç araç 5. viteste hızlanma degil rahatlama sağlıyordu yol akışına egimine göre 187km max hıza ulaşabildim çok basmama rağmen 190 yapamadım. Ama genel olarak gaz yiyerek gelecegi hız 170 yol eğimine göre 185km ye kadar geliyor. Bilgilerinize.

• 20 sene kim bilir kimler binmiş. elin eskisine binmektense sıfır olsun GEELY olsun DACİA olsun
  • vw bora 2005 model yetkili servis bakımlı faturaları bile elinde adamın güvende alsana motor aksamlarının içi yan sanayii(bizim eski sanayiide yaptırmış adam) anlamassın bile gecirirler buda konforlu oto alman malı merso gibi
  • denemek lazım tabıkı...
  • Bu fiyatta arabayla ciwic'i kıyaslıosnz , bu fiyata anca linea,cerato,accent bunlarında fulü deil,anca bulabilirsin kıyaslayn bakalm simdi hangisi daha ii acaba bide bu fiyata corsa weriyolar biraz insaf ya Bu arada ekteki resmlerede bakın hatcback modelide tantms adamlar x))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMERTl -- 4 Eylül 2010; 20:28:47 >

• quote:

merso işi biliyor,milleti nasıl yolacağını .marka satıyor araçtan fazla! yani millete ismini satıyor. o kadar mükemmelse versin 10 yıl. ama vermez neden kardan zarar eder

zamanında öyle mallar yapmış ki şimdi onların sefasını sürüyor işte.bu misal mercedes aynı şey bmw gibi üst sınıf araçlar içinde geçerli.garanti ile aracın kalitesi yada güveni belli olmaz.hyundai de 5 yıl 100bin garanti veriyor... kıyaslanacak şeyler değil bunlar.
  • quote:

20 sene kim bilir kimler binmiş. elin eskisine binmektense sıfır olsun GEELY olsun DACİA olsun

ya saçma sapan kıyaslamalar yapıp komik olmayın ya mercedes nerde geely nerde dacia nerde.28bin tl buna vereceğime 200-300binde bakımlı bir s klasse a binerim.mercedesim olur,havam olur,başım ağrımaz,lüks ve konforu yaşarım,ufak bir kazada pestil olma korkum olmaz.bakımlı bir mercedes rahat 500bin km yapar.1milyon kmli mercedesleri netten araştırabilirsiniz.yani bunları lafa dökmem bile saçma . yan yana gelecek şeyler bile değil.geely nin oturması için çok şeyi piyasaya yıllarca kanıtlaması lazım.100 yıllık markalarla boy ölçüşemez.28bin tlye de uyduruktan donanımlarla iş görmez ikco samand tan farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

ya saçma sapan kıyaslamalar yapıp komik olmayın ya mercedes nerde geely nerde dacia nerde.28bin tl buna vereceğime 200-300binde bakımlı bir s klasse a binerim.mercedesim olur,havam olur,başım ağrımaz,lüks ve konforu yaşarım,ufak bir kazada pestil olma korkum olmaz.bakımlı bir mercedes rahat 500bin km yapar.1milyon kmli mercedesleri netten araştırabilirsiniz.yani bunları lafa dökmem bile saçma . yan yana gelecek şeyler bile değil.geely nin oturması için çok şeyi piyasaya yıllarca kanıtlaması lazım.100 yıllık markalarla boy ölçüşemez.28bin tlye de uyduruktan donanımlarla iş görmez ikco samand tan farkı yok

200-300 binde S Sınıfı'na binip hava atmaya çalışmak da ayrı bir fantezi konusu herhalde. Ayranı yok içmeye, prestijle gider s.çmaya bizim insanımız

Hava atarken bizim buralardan da geçmeyi ihmal etme sakın. Biz de nemalanırız bu adam bizim forumdan diye.

Bobiler'den sıkılmıştım bu gecelik, bu iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 5 Eylül 2010; 4:32:23 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.