Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
690.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DIRIFTSPEK SEN GELLY UZAKTANDA OLSA GÖRDÜNMÜ YOKSA TAKA Bİ MERSON MU VAR HELE Bİ YAZ DA OKUYAM ONU
  • ADAM YAN SANAYİİ MAL KULLANIR MOTORUNDA ŞANZUMANINDA ELİNDE PATLAR 20 YILLIK MERSON BMW EN ONDAN SONRA BİZİM SANAYİİ DEKİ SALİH ABİYLE DOST OLURSUNUZ GEL GİT LE
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMERTl

Bu fiyatta arabayla ciwic'i kıyaslıosnz , bu fiyata anca linea,cerato,accent bunlarında fulü deil,anca bulabilirsin kıyaslayn bakalm simdi hangisi daha ii acaba bide bu fiyata corsa weriyolar biraz insaf ya Bu arada ekteki resmlerede bakın hatcback modelide tantms adamlar x))

MERT LİNEA CERATO ACCENT BUNLARIN İSTERSE FULL ARTI FULL OLSUN GENE GELLY EC7 YLE AYNI OLAMAZ BUNLAR YILLARDIR ÜRETİM YAPIYOR HALA ÇELİK JANTI ABS Yİ PARK SENSÖRÜNÜ V.S. ÇOK ŞEYİ İSTEDİĞİN ZAMAN HOPPP OARADA DUR BAKAYIM DİYORLAR PARAN VARMI BİRAZ GEÇİRMEMİZ LAZIM DİYOR EE SONRA 3 LİRALIK ARABA OLDU SANA 5 LİRA MİİLETİ YOLUYORLAR HALA GELLY EC7 E BEN BAKTIM NE (O) NEDE (S) DİYE BİR HARF YOK ÖZELLİKLERİNİ YAZARKEN (O) OPSİYONEL..(S) STANDART.HALA MİLLETİ O. S YLE KANDIRIN BAKALIM NE ZAMANA KADAR KANACAK BU MİLLET

• Msn den yazışır gibi niye parça parça yazıyon aga.Arkadaşlar yapman etmen şu çin malı arabaları yüceltmeyin bu kadar.
  • köksal aynen katılıyorm accent'e bakmaya gittik fiyat ne kadar diyosn 25 diyor sonra bunn absli si war bunn hawa yastıklısı war fiyat artıyo tabi bu arada baktm 31 fln olms plastk jant war tbiki,fiat linea'da donanm tablosunda arkada 3 arka kafalk war onuda fullüne yazms,oda güzel bi özellk tabi yazcak bisi olmaynca 2010 yılnda bırakta arkada camlar otomatik olsn be abicim illa bi üst pakete gecilsin die yapılan seyler bunlar en iisi bizimki gibi standart olması için rahat en azndan full+full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMERTl -- 5 Eylül 2010; 12:26:49 >

• bu çinlinin fiyatı ucuzlayacagına dahada artmış 30000 e gelmiş kim alır bunu alanında elinde patlar
  • Arabasını bılmem ama ılk cıktıklarında çin malı scooter aldım.Tasarımı onunda cok guzeldı ,bayıde nıkelajları boyası pırıl pırıl parlıyordu.Aradan 3 ay gectı.Motora haftada 4 gun bınıp,3 gun tamır ettırır oldum.Bır daha cın malı mı ,tovbe dedım.
  • Yani Arabaya olan talep artarsa fiyatta doğru orantlı olarak artacaktır iktisadi olarak acklaması bu...Bi tutulrsa 2011-2012 de gör fiyatı ne oluyor.
    Dailymotion
    Geely Emgrand (CHINA1) - video dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xdkhuh_geely-emgrand-china1_auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMERTl -- 5 Eylül 2010; 13:06:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Arabasını bılmem ama ılk cıktıklarında çin malı scooter aldım.Tasarımı onunda cok guzeldı ,bayıde nıkelajları boyası pırıl pırıl parlıyordu.Aradan 3 ay gectı.Motora haftada 4 gun bınıp,3 gun tamır ettırır oldum.Bır daha cın malı mı ,tovbe dedım.

al işte, Cin kalitesi bu olsa gerek.

basit bir motosikleti bile üretemeyen bu cinliler, koca bir ( kaliteli ) otoyu nasıl üretsin.??!!!
    Forumda CIN malı araclarını öven saygı deger arkadaslar hic alınmasın ama
    yazmıs oldugunz bütün mesajlar bir reklam ötesi degil ...bence

KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN
  • Çin malı cep telefonu, oyuncak vb. materyallere göre bu arabaları değerlendiremek çok ama çok yanlış olur. Tamam ben iyi demiyorum ama kötü de demiyorum bence konuşmak için çok erken bi araba ha seyince tanınmıyor sınanması lazım zamanında fiatta, opelde, peugeotda... hepsi sınandı geçenler hala ülkede sıfır araç satıyor geçemeyenler ya yol aldı yada almak üzereler az daha zaman geçsin o zaman anlaşılır ne oldukları..
  • Trafikte gördüm gayet güzel duruyordu lüx görünümü ve gidişi vardı arkası aynen ufak s serisi gib ama yakışmış.Ikco dacia gibide durmuyor çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

ya saçma sapan kıyaslamalar yapıp komik olmayın ya mercedes nerde geely nerde dacia nerde.28bin tl buna vereceğime 200-300binde bakımlı bir s klasse a binerim.mercedesim olur,havam olur,başım ağrımaz,lüks ve konforu yaşarım,ufak bir kazada pestil olma korkum olmaz.bakımlı bir mercedes rahat 500bin km yapar.1milyon kmli mercedesleri netten araştırabilirsiniz.yani bunları lafa dökmem bile saçma . yan yana gelecek şeyler bile değil.geely nin oturması için çok şeyi piyasaya yıllarca kanıtlaması lazım.100 yıllık markalarla boy ölçüşemez.28bin tlye de uyduruktan donanımlarla iş görmez ikco samand tan farkı yok

200-300 binde S Sınıfı'na binip hava atmaya çalışmak da ayrı bir fantezi konusu herhalde. Ayranı yok içmeye, prestijle gider s.çmaya bizim insanımız

Hava atarken bizim buralardan da geçmeyi ihmal etme sakın. Biz de nemalanırız bu adam bizim forumdan diye.

Bobiler'den sıkılmıştım bu gecelik, bu iyi geldi.

aksam aksam saka olmussun valla hic gulecegim yoktu bugun.yazdiklarimi nerenizle okuyorsunuz hayret ediyorum.aslinda geely i mercedese bmw ye,az daha dusuk ford a hondaya,vw ye peugeota tercih edenlerle muhattap bile olmamak lazim.allaha cok sukur 0 mercedes alacak durumuz var mevzu ben degilim ben geely alcak durumda olsaydim gider 10 sene dusuk kaliteli araca binerdim.cunku 10 sene sonra bile uyduruk bir cinliden daha kaliteli donanimi,luksu rahatligi guvenligi var.10 yasinda lpg siz bakimli bir suru arac var bulursam neden olmasin hadi mercedese binmem gider b sinifi polo fiesta falan alirim gerci bunun ne segmenti oldugu bile belli degil muhtemelen c segmentidir.s klasse a binip hava atma gibi bir sorunum yok allah sukur ben araclari binip gitmek ayagimi yerden kesmek icin kullanirim ama anahtarim 0 adini markasini bile duymamis cebimde geely anahtari tasiyacagima,ford,hyundai,honda yada 10 yasinda bmw yada mercedes tasimaya yeglerim.

sen bobilerden cok baska seylerle ilgilen onlar sana daha iyi gelir kafani acarsin hem aksam aksam.

• quote:

Orijinalden alıntı: köksal05

quote:

quote:

merso işi biliyor,milleti nasıl yolacağını .marka satıyor araçtan fazla! yani millete ismini satıyor. o kadar mükemmelse versin 10 yıl. ama vermez neden kardan zarar eder

zamanında öyle mallar yapmış ki şimdi onların sefasını sürüyor işte.bu misal mercedes aynı şey bmw gibi üst sınıf araçlar içinde geçerli.garanti ile aracın kalitesi yada güveni belli olmaz.hyundai de 5 yıl 100bin garanti veriyor... kıyaslanacak şeyler değil bunlar.

GARNTİ VERMEK NE SEN BİLİYORMUSUN YOKSA ÖĞRENCENMİ! ADAM AÇIK AÇIK BEN MALIMIN ARKASINDAYIM DİYE BAS BAS BAĞIRIYOR NEDEN KULAKLARINI TIKIYORSUN. HA BU ARADA BİZİM ARKADAŞ GEZİYORDU 2000 MOTOR MERCOYLA CEPTE GAZ PARASI YOK HER GÜN TAMİRCİ DE NASIL MERSO CAKMAMIYDI ACABA ÇÖZEMEDİM( BENZİNLE ZATEN BİNEMİYORLAR MERSOYA)

arac markalariyla ve otomobil markalariyla ilgili bir alanda calismadiginiz icin amaclarinida disardan bakip anlayamazssiniz ,anlayanlar olur onlarda zeki bilgili bu konuda profosyonellesmis insanlardir yada kafayi calistiranlar. o yuzden ben yillardir otomobil firmalariyla iliskim oldugu icin garantinin amacini biliyorum .bmw nin mercdes in,fordun,peugeotun falan filanin yani kendini kanitlamis belli noktada ispatlamis markalarin garanti surelerinin kisa olmasinin sebebi kendilerine ve mallarina guvenmeme degildir.TAMAMEN TICARI KAR MESELESIDIR.ben garntinin anlamini senden ogrenecek degilim ama senin o bildigin garanti sartlari otomobil icin gecerli degildir,he bu arada lutfen geely alda 2 sene sora buraya allah bin belasini versin diye buraya yazdigini goruruz zaten.garantiyi verseler nolcak 3 ay servisten cikamadiktan sonra daha servis agi bile cok az.az akli varsa volvonun tecrubesini alir zaten 10 sene sonra kendini kanitlamaya baslar,daha cok zaman var.

he bu arada su videoyu izleyinde bir carpmada %90 olme sansini gordukten sonra bir daha buna bakin
    obuhompogoloveyoutube
    China car Geely Otaka crash test EuroNCAP the collision
    http://www.youtube.com/watch?v=8vAN2cx2UIE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 5 Eylül 2010; 22:45:31 >

• quote:

DIRIFTSPEK SEN GELLY UZAKTANDA OLSA GÖRDÜNMÜ YOKSA TAKA Bİ MERSON MU VAR HELE Bİ YAZ DA OKUYAM ONU

sen bu kamyoncu agzinla git atletle kara ambar kamyoncular dernegine, hadi gulum.ben sana neyim oldugunu yazsamda inanmayacagin icin gerek yok seninle muhatap olmaya.burada da s.dik yaristirmiyoruz arac hakkinda konusuyoruz,kimin neyi oldugu kimseyi ilgilendirmez.
  • Orijinalden alıntı: driftspec

merso işi biliyor,milleti nasıl yolacağını .marka satıyor araçtan fazla! yani millete ismini satıyor. o kadar mükemmelse versin 10 yıl. ama vermez neden kardan zarar eder

zamanında öyle mallar yapmış ki şimdi onların sefasını sürüyor işte.bu misal mercedes aynı şey bmw gibi üst sınıf araçlar içinde geçerli.garanti ile aracın kalitesi yada güveni belli olmaz.hyundai de 5 yıl 100bin garanti veriyor... kıyaslanacak şeyler değil bunlar.

GARNTİ VERMEK NE SEN BİLİYORMUSUN YOKSA ÖĞRENCENMİ! ADAM AÇIK AÇIK BEN MALIMIN ARKASINDAYIM DİYE BAS BAS BAĞIRIYOR NEDEN KULAKLARINI TIKIYORSUN. HA BU ARADA BİZİM ARKADAŞ GEZİYORDU 2000 MOTOR MERCOYLA CEPTE GAZ PARASI YOK HER GÜN TAMİRCİ DE NASIL MERSO CAKMAMIYDI ACABA ÇÖZEMEDİM( BENZİNLE ZATEN BİNEMİYORLAR MERSOYA)

arac markalariyla ve otomobil markalariyla ilgili bir alanda calismadiginiz icin amaclarinida disardan bakip anlayamazssiniz ,anlayanlar olur onlarda zeki bilgili bu konuda profosyonellesmis insanlardir yada kafayi calistiranlar. o yuzden ben yillardir otomobil firmalariyla iliskim oldugu icin garantinin amacini biliyorum .bmw nin mercdes in,fordun,peugeotun falan filanin yani kendini kanitlamis belli noktada ispatlamis markalarin garanti surelerinin kisa olmasinin sebebi kendilerine ve mallarina guvenmeme degildir.TAMAMEN TICARI KAR MESELESIDIR.ben garntinin anlamini senden ogrenecek degilim ama senin o bildigin garanti sartlari otomobil icin gecerli degildir,he bu arada lutfen geely alda 2 sene sora buraya allah bin belasini versin diye buraya yazdigini goruruz zaten.garantiyi verseler nolcak 3 ay servisten cikamadiktan sonra daha servis agi bile cok az.az akli varsa volvonun tecrubesini alir zaten 10 sene sonra kendini kanitlamaya baslar,daha cok zaman var
    KUSURA BAKMA AMA BENİM ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET AUDİ VW BAYİİ, SATIŞ VE SERVİS . SANA RABANIN JANTINDAN GİRER SANRUFFUN DAN CIKARIM TABİKİ KAMYONCULUKTA YAPTIK ZAMANINDA TECRÜBEN VARMIŞ BİRAZDA OLSA ANLAMIŞŞSIN KAMYONCULUĞUMU AMA ARABA KONUSUNDA SENDEN İİ OLDUĞUMU TUTTURAMAMIŞSIN

• quote:

quote:

quote:

ya saçma sapan kıyaslamalar yapıp komik olmayın ya mercedes nerde geely nerde dacia nerde.28bin tl buna vereceğime 200-300binde bakımlı bir s klasse a binerim.mercedesim olur,havam olur,başım ağrımaz,lüks ve konforu yaşarım,ufak bir kazada pestil olma korkum olmaz.bakımlı bir mercedes rahat 500bin km yapar.1milyon kmli mercedesleri netten araştırabilirsiniz.yani bunları lafa dökmem bile saçma . yan yana gelecek şeyler bile değil.geely nin oturması için çok şeyi piyasaya yıllarca kanıtlaması lazım.100 yıllık markalarla boy ölçüşemez.28bin tlye de uyduruktan donanımlarla iş görmez ikco samand tan farkı yok

200-300 binde S Sınıfı'na binip hava atmaya çalışmak da ayrı bir fantezi konusu herhalde. Ayranı yok içmeye, prestijle gider s.çmaya bizim insanımız

Hava atarken bizim buralardan da geçmeyi ihmal etme sakın. Biz de nemalanırız bu adam bizim forumdan diye.

aksam aksam saka olmussun valla hic gulecegim yoktu bugun.yazdiklarimi nerenizle okuyorsunuz hayret ediyorum.aslinda geely i mercedese bmw ye,az daha dusuk ford a hondaya,vw ye peugeota tercih edenlerle muhattap bile olmamak lazim.allaha cok sukur 0 mercedes alacak durumuz var mevzu ben degilim ben geely alcak durumda olsaydim gider 10 sene dusuk kaliteli araca binerdim.cunku 10 sene sonra bile uyduruk bir cinliden daha kaliteli donanimi,luksu rahatligi guvenligi var.10 yasinda lpg siz bakimli bir suru arac var bulursam neden olmasin hadi mercedese binmem gider b sinifi polo fiesta falan alirim gerci bunun ne segmenti oldugu bile belli degil muhtemelen c segmentidir.s klasse a binip hava atma gibi bir sorunum yok allah sukur ben araclari binip gitmek ayagimi yerden kesmek icin kullanirim ama anahtarim 0 adini markasini bile duymamis cebimde geely anahtari tasiyacagima,ford,hyundai,honda yada 10 yasinda bmw yada mercedes tasimaya yeglerim.

sen bobilerden cok baska seylerle ilgilen onlar sana daha iyi gelir kafani acarsin hem aksam aksam.

BU SIFIR MERSOLAR KAÇ PARA ACABA ÇOK MET ETTİN Bİ KAÇTANE DE BEN ALSAM DEDİM HII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köksal05 -- 6 Eylül 2010; 8:26:30 >

• quote:

quote:

quote:

SEN DAHA ARACIN NE SEGMENTTE OLDUĞUNU BİLE ÖĞRENEMEMİŞSİN BURADA YORUM YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ALLAH RIZASI İÇİN GİT BİR SERVİSE AZ CIK BİLGİ AL O ZAMAN KONUŞALIM SENLE

• YA ARKADAŞLAR BENDE 76 MODEL RENAULT VAR TAKAS ETMEK İSTİYORUM İLGİLENEN VARSA (LPG MEVCUTTUR RUHSATA İŞLİ )
  • Geely’nin Emgrand serisi, markanın Avrupalı tüketici için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşıyor. Bu serinin ilk üyesi olan EC7, Türkiye’de Geely’nin sunduğu en güvenli, en performanslı ve en çevreci araç olarak öne çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.