Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
691.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Orijinalden alıntı: engineer1984

Selam arkadaşlar,

Geely Emgrand EC7 Siyah renk aldım. LPG (Stefanelli, Atiker Kazan) si, banka masrafı dahil 31bin e maloldu.

Aracı bayiden eve getirene kadar 320km yol yaptım. Fazla basmadım en fazla 100 yaptım. Ama araçta zorlanma veya çekişten düşme gibi bir sorun yok.

320 km yi 45 TL lik LPG ile yaptım.

Alırken biraz tedirgindim ama aldıktan sonra önyargılarım gitti. Aracın dış tasarımı gayet güzel, bir bakan bir daha bakıyor. İç tasarım da oldukça iyi. Çok geniş ve konforlu bir araba.

Şahsen çok memnun kaldım.

Amacım reklam yapmak değil. Olumsuz mesaj yazan arkadaşlara da görüp test etmedikleri için hak veriyorum ama test etmelerini tavsiye ederim.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim dilim döndüğü kadar.

Aracın tipi - içi guzelde 31.ooo e neden daha ustun ve cok daha ıyı bır arac almadınız acaba ? Kusura bakmayın sadece merak.

Bu aracı çok araştırdım. Dış tasarım ve iç tasarımı oldukça iyi. Aldıktan sonra da o rahatlığı yaşadım. Geniş, ferah, bagajı da oldukça hacimli. Tüm donanımları da standart olarak sunulmuş sonradan bindirme yapmıyorlar yani. Bütçem bu kadardı ve bu bütçeyle alınabilecek en uygun sıfır otomobil diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

quote:

Selam arkadaşlar,

Geely Emgrand EC7 Siyah renk aldım. LPG (Stefanelli, Atiker Kazan) si, banka masrafı dahil 31bin e maloldu.

Aracı bayiden eve getirene kadar 320km yol yaptım. Fazla basmadım en fazla 100 yaptım. Ama araçta zorlanma veya çekişten düşme gibi bir sorun yok.

Alırken biraz tedirgindim ama aldıktan sonra önyargılarım gitti. Aracın dış tasarımı gayet güzel, bir bakan bir daha bakıyor. İç tasarım da oldukça iyi. Çok geniş ve konforlu bir araba.

Amacım reklam yapmak değil. Olumsuz mesaj yazan arkadaşlara da görüp test etmedikleri için hak veriyorum ama test etmelerini tavsiye ederim.

ben iç malzeme kalitesini ve yalıtımını merak ediyorum. biraz detay verebilirmisiniz. fotlu olursa çok hayra geçer.

Yalıtımı gayet iyi hiç ses yok diyebilirim. İç malzeme kalitesi de güzel. Koltuklar deri döşeme ve derisi kaliteli. Koltuklar ergonomik ve rahat. En kısa zamanda foto çekip yüklerim arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet

quote:

Orijinalden alıntı: köksal05

arkadaşlar arabayı beğenip alamayan varsa kredi acabilirim sorun değil bendennnn

Satıcımısın kendi arabanımı satıyorsun köksal05

bos verin beyler olu taklidi yapin belki gider.
  • sadece gülüyorum..durun bi ya...aracin ne oldugu 2-3 sene sonra belli olur...
    50bin kilometreden sonra dagilir
    araci kullanan arkadaslar resim paylassa cok güzel olur, inandirici gelir
  • Autoshow dergisinin testinde genel olarak olumlu bahsedilmiş.. Ben aracı C segmenti sanıyodum. D segmenti olduğu yazılmış ve D segmenti bir aracın 29000 TL olması baz alınarak değerlendirilmiş.
    Ayrıca aracın içinde ağır ve keskin bir plastik kokusu olduğundan bahsedilmiş...

Artılar +
    Görünüm
    Genişlik
    Fiyat
    Donanım
    Tasarım
    Görüş Açıları
    Kullanım Kolaylığı
    Garanti Süresi

Eksiler -
    Donuk iç mekan
    Kısmi işçilik montaj hataları
    Yönlendirme sistemi
    Gürültü
    Şanzıman
  • quote:

Selam arkadaşlar,

engineer bende beyaz aldım ALLAH (c.c.) kazasız belasız binmek nasip etsin. bende lpg taktırmak istiyorum ama isletmeyi alıp onun yerine takıyorlarmış. bende fazla hoşlanmadım bu durumdan. 320 km de 45 tl iyi senin lpg tankını nereye taktılar aynı şekilmi. cvp için şimdiden teşekkür
    .

• quote:

quote:

arkadaşlar arabayı beğenip alamayan varsa kredi acabilirim sorun değil bendennnn

Satıcımısın kendi arabanımı satıyorsun köksal05

kendi aracımı
  • istepne yerine taktırdım 330 km gittim tüp kırmızı yanıyor 340 km olur galiba 50 tl ye doluyor
  • quote:

istepne yerine taktırdım 330 km gittim tüp kırmızı yanıyor 340 km olur galiba 50 tl ye doluyor

maşallah 50tlye 340 gidiyor ne güzel benim araba 220 km gidiyor aynı paraya (şehir içi ama)1,4 motor var
  • ben ilk depoyu 200 tl ye doldurdum(benzin) 600 km yaptı şehir içinde ilerde ne kadar düşecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köksal05 -- 17 Eylül 2010; 7:45:09 >
  • slm arkadaşlar bende bu aracı merak ediyorum.internetten biraz inceledim gördüğüm resimlerde aracta sunrof ve ön göğüste navigasyona benzeyen büyük bir ekran var. fakat aracın donanımlarında bunları göremedim. alan yada yakından gören arkadaşlar acaba araçta bu özelliklerde varmı yoksa bunlar opsiyonmu acaba.
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar,

engineer bende beyaz aldım ALLAH (c.c.) kazasız belasız binmek nasip etsin. bende lpg taktırmak istiyorum ama isletmeyi alıp onun yerine takıyorlarmış. bende fazla hoşlanmadım bu durumdan. 320 km de 45 tl iyi senin lpg tankını nereye taktılar aynı şekilmi. cvp için şimdiden teşekkür
    .

İsletmeyi söktrüp taktırmadım. Bağajın ön kısmına 30Lt lik bir tüp taktırdım. Hem yer kaplamıyor hem de isletmenin yerine takılmamış oluyor. İsletmenin yerine taktırmanı tavsiye etmem. Teker kriko boşta kalacak bu sefer ne anladık.

• Stepne yerine taktırmaktansa, bagaj yeterince büyük olduğu için silindir tank montajı daha uygun.
     Geely Emgrand EC7
  • "mkaracali" aracta sunroof yok ama kullanıcı kitabında bile sunroofluyms gibi anlatıyor bilemicem ama Tr'e icin mi böle o navigasyonu oraya sonradan yaptrabilrsn ztn onda sorun olmaz ;)
  • istepnenin orda oldumu daha iyi lastikler dublex kompressör bulundurmak yeterli. Bagajın geniş olmasının bir manası kalmıyor yoksa
  • herekes de bir ön yargı almış başını gitmiş. ama bende ön yargılıydım taki canlı canlı gidip görene kadar. araca oturunca öle dandik tasarım berbat plastik kokusu alamadım. bazı araçların kapısını kapadınca tam bir teneke hissi veriyor ama bunda böyle bir his yok. ayrıca işçilikde ilk defa çinli araçlarda hoşuma gitti. malzeme kaliteside iyi. ses sisteminide ufak bir test ettik cızırtı vs birşey yoktu hoperlörler gayet iyidi. dış ve iç tasarımda gayet şıktı. bagaj söylenildiği gibi dev gibi tabiri caizse. satıcı ay sonunda galiba sunroof lu elektrikli koltu vb bir güncellemeli aracın geliceğini söyledi. ve sınırlıymış gelicek araç birtakım donanımı artırılıcakmış yani ve fiyatıda 32 bin tl olucağını söledi. bakalım bizde alamaya karar verdik aracı yeni paketini bekliyoruz. tarafsız bir yorum yaptığıma inanabilirsiniz

• arkadaşlar ben nette baktım kople geely nin arabalarına sadece bakın derim o kadarGEELY EC8 FOTOĞRAFLARI yazın cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köksal05 -- 23 Eylül 2010; 18:56:48 >
  • quote:

arkadaşlar ben nette baktım kople geely nin arabalarına sadece bakın derim o kadarGEELY EC8 FOTOĞRAFLARI yazın cıkar

daha öncedende dedim. anasayfadaki araç bu ayın sonunda gelicek. ek olarak iki madde söledi satıcı elektrikli koltuk ve sunroof olucak bu pakette ve 32 bin tl dedi fiyatıda. ec8 de gerçekten çok güzel di baktım resimlere
  • vay vay vay, cinliler merseles S serisini kopyalamıs. tebrikler.
  • autoshow testinde aracı pekte öyle yerden yere vurmamışlar. Ön konsolun başta kaliteli gözüktüğünü ancak dokununca sert plastik olması, ön koltukların rahat olmaması, direksiyon derinlik ayarının olmaması nedeniyle pedal, direksiyon, koltuk kombinasyonunun iyi olmadığı belirtilmiş. Arka koltukların diz mesafesi yeterli seviyeninde üzerinde bir üst sınıfa yakın olduğu belirtilmiş. Aracın deri döşemelerinin kaliteli sayılabilirmiş. Ve tabi Mercedes S serisinden esinlenildiği ama buna rağmen aracın kendine baktırdığını söylemişler. Frenlerinin iyi olmadığı ancak bunun sebebinin aracın üzerindeki markasını bilmediğim çin malı lastik sebebiyle geç durduğunu yazmışlar. Ben baktımda fazla fark yok diğer araçlara göre birkaç metrelik bir fark var ama tam aklımda değil 43/47 metreydi 100km/s hızla yapılmış kaliteli bir lastikle bu mesafe illaki azaltılır. Birde aracın hiçbir donanımında ESP olmaması eksi puan olarak değerlendirilmiş. 5 YILDIZ ÜZERİNDEN 3 YILDIZ vermiş Auto show ekibi. Umarım faydalı olmuşumdur. Bu arada geely kullanıcısı değilim anti geely ci de değilim..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.