Şimdi Ara

Geforce 2 mX Direct 3D problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu Geforce2mx kartımla Direct3D isteyen oyunları oynayamıyorum.Opengl de hiçbir problem yok fakat 3D isteyen oyunlar ne yazık ki çalışmıyor.Daha önce oynadığım oyunları şimdi oynayamıyorum.Bildiğim kadarıyla Geforce2mx hem Direct3D hem de opengl destekliyor bu probleme bi anlam veremedim.dxdiag ı açıyorum orda direc3d enabled fakat test et diorum makine kitleniyor.Direct x 8.1 ve 9.0b 9.0c denedim ayrıca bir sürü detonator denedim eskilerden tutun yenilere kadar sorun ne anlamadım.Geforce2mx 32mb 400..makine pentium 4 1.6 256 mb sd ram.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Up...
  • anakartın chipset driverını kur, yada kuruluysa yeni sürümle değiştir..
  • Kart çok eski.Oynadığın oyunlar yeniyse normaldir.
  • Kartın 3D motorunda bi problem olmuş olabilir. 3D oyun veya herhangi bir Direct3D kullanan uygulama açmaya çalışınca direk kitleniyormu? Sistemi formatlayıp baştan kurmayı denedinmi?
  • Anakartın chipset driverini denedim..yenilerinide çektim ama olmadı.via chipset.Direct3d bir uygulama veya oyunda genelde ekran simsiyah ama oyunun müziğinin sesi geliyor ve mouse imlecini görebiliyorum oyunda.Ama ekran simsiyah.Bazı oyunlarda da oyun açılırken kitleniyor.Daha önce bu makineyle oynamıştım.Şimdi problem vermesi şaşırttı.Çünkü gene aynı oyunları açmaya çalıştım ama hata veriyor.Zaten ondan sonra anladım direct3d de bi problem olduğunu.Cevaplar için teşşekkürler...Başka önerisi olan var mı ?
  • Up...
  • kartı bir de başka bir bilgisayarda dene...
  • bide onu deneyeceğim..teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.