Şimdi Ara

GeForce 373.06 Son Güncelleme Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Araştırdığım kadarı ile bazı kişilerde fps sorunu olmuş.Bende ise ekran kilitleniyor.Bazen oyunda, bazende masaüstünde.Driver kaynaklı bir sorun mu anlamış değilim.Önceden kullanımım olmadı ekran kartı ile (yeni). gtx960

• Bende Rainbow Six Siege oldu maximum fps düştü tabi maximum fps 250 lerde felan.Cs Go da ise oyuna alt tab çekiyorum şak diye açılmıyor artık nedense.Gerçi pek oynadığım oyun değil.
    Şu ana kadar sorunla karşılaşmadım.
  • Bende de oldu 1 2 kez ( gtx 970 )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaselcuk

Bende Rainbow Six Siege oldu maximum fps düştü tabi maximum fps 250 lerde felan.Cs Go da ise oyuna alt tab çekiyorum şak diye açılmıyor artık nedense.Gerçi pek oynadığım oyun değil.
    Şu ana kadar sorunla karşılaşmadım.

Bendede 2 yada 3 kez oldu.Eğer devam ederse bir önceki sürüme geçeceğim.Forumlarda biraz baktım.Gtx 1060 sahiplerinde fps düşüşleri olmuş.Diğer forumlarda wow'da 200 fps'den 48'e düşmüş :)
  • AMD'yi "daha doğru dürüst sürücü çıkaramıyor" gibi laflarla yerden yere vurdular. Sırf sürücü için bile Nvidia alınır diyenler vardı ee ne oldu yeşiller? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

AMD'yi "daha doğru dürüst sürücü çıkaramıyor" gibi laflarla yerden yere vurdular. Sırf sürücü için bile Nvidia alınır diyenler vardı ee ne oldu yeşiller? :))

Amd severim.Hatta profilimde hala o durmakta.Yıllarca sapphire hd6850 kullandım.1 kere problem çıktığını bilmem.
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yorumun taslaklarda mı duruyor Amd fanboyu arkadaşlar herhangi bir sorunda direkt bu mesajı atıyor ilginç vallahi.Ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Aynen sırf sürücü için Nvidia ekran kartı aldım, O forumda süreki oyun açılmıyor sürekli ekran hatası diyen arkadaşlardan başka konu okumuyordum,Şuan rahatım geyyfff...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Bende de oldu 1 2 kez ( gtx 970 )

Sisteminizde ssd disk mi mevcut acaba? Ben araştırıyorumda windows 10 kaynaklı olabilir hata.SSD kullananlarda böyle donmalar ve kilitlenmeler yaşanabiliyormuş.Windows bunu doğrulamış ve KB3176938 numaralı bir güncelleme yayınlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail030

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Bende de oldu 1 2 kez ( gtx 970 )

Sisteminizde ssd disk mi mevcut acaba? Ben araştırıyorumda windows 10 kaynaklı olabilir hata.SSD kullananlarda böyle donmalar ve kilitlenmeler yaşanabiliyormuş.Windows bunu doğrulamış ve KB3176938 numaralı bir güncelleme yayınlamış.

Evet SSD mevcut. Hiç bakmadım hocam kendi kendini güncelliyor windows. Her güncellemede bilgisayar biraz daha göçüyor

• Sürücüyü her daim geforce.com sitesinden indirir temiz kurulumla yüklerim.Şu ana kadar bu şekilde kurduğum takdirde herhangi bir sorun yaşadığım sürücü olmadı fakat bunu tüm sistemlerde ve kartlarda beklemek doğru olmaz sistemden sisteme karta göre ayrı düzenlemeler içerdiklerinden bazı durumlarda bu tür sürücü kaynaklı sorunlar kullanıcılar tarafından dile getiriliyor.Eğer sorunun tam olarak sürücüden kaynaklandığı tespit edilirse bu durumda sorun yaşanmayan bir önceki sürücüye geçmek gerekebilir.

Son sürücü ile herhangi bir sistem stabilite sorunu yada gerek default gereksede hız aşırtmalı kullanımlarda önceki sürücülere oranla bir sorun yaşamadığımı eklemek isterim.Bahsi geçen windows 10 güncellemesi ise 31 Ağustos tarihli bir güncelleme bu tarihten sonra çok sayıda windows ve sürücü güncellemeleri geldi windows kurulum dosyalarında bir sorun yoksa işletim sisteminden kaynaklı olma olasığı ekran kartı sürücüsüne göre daha düşüktür.

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler.Yukarıda bahsettiğim gibi ssd üzerinde sistemi kuranlar için ortaya çıkmış bu sorun.Windows bir sonraki güncellemede düzeltmiş sorunu.Bilgisayarımı gözden geçirdim ve güncellemeyi alamadığımı fark ettim dün itibari ile.Şu an tamamen güncel ve bir problem oluşmadı.
  • ben güncelleme bile yapamadım. bir önceki versiyon mu ne yüklü duruyor. yüklenmesini kendileri mi durduruyor napıyor anlamadım. sildim komple sürücüyü yine de yüklemedi. sistem ssd üzerine kurulu samsung 850 pro ekran kartı gtx 1080
  • bende de aynı hata veriyordu. kart gtx 460 ssd kullanmıyorum. daha önce kartı fırınladım, bu yüzden yapıyor sanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 11 Ekim 2016; 12:25:59 >
  • Tamamen sorunlu güncelleme hiç yapmayın bir sonraki güncellemeyi bekleyin

• en son güncelleme yüklü gtx 950 kullanıyorum bahsetmiş olduğunuz problemlerle hiç karşılaşmadım witcher 3, fifa 17, crysis gibi oyunları oynadım dün herhangi bir şekilde oyundan atma v.s sorunu yok benim sistemde, tek geforce exp. çalışmıyor o da genel bir sorun
  • Ben son sürücü ile GTX780'de baya ciddi sorun yaşadım. Öncelikle oyun içinde shadowplay midir nedir o zıkkım çıkmaya başladı. Tabi experience son sürüm kurulu. Ciddi FPS kaybı yaşadım BF4 Multide. Daha sonra 2.monitörde battlescreen açtım. 130-180FPS de olan oyun 28FPS'ye kadar düştüğünü gördüm. Battlescreen'i kapatıyorum FPS fırlıyor. Ayrıca oyun içi kayıt zımbırtısını da kapattım eski performansına ulaştı. Az kalsın işlemciyi değiştirecektim sinirden.
  • Sürücüde gözlemlediğiniz sorunları paylaşabilirseniz yardımcı olabiliriz.Ayrıca geforce.com sitesinde sürücü ile ilgili yaşadığınız sorunları geri bildirim olarak sürücü konusunda yazarsanız bir sonraki sürücünün minimal sorunla çıkması için katkıda bulunabilirsiniz.
  • ismail030 İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam :)

Bende sistemi ssd(Samsung 850 Evo 250 Gb) üzerine kuruyorum fakat bahsettiğiniz sorunları yaşamadım.Ayrıca Ağustos sonu yayınlanan bir güncellemeyi sisteminizin yeni almasıda işletim sisteminin özellikle güncelleştirme konusunda sorun çıkarabileceğini gösteriyor.O zamandan bu yana çok sayıda güncelleme ve yapılar yayınlandı bence sorun bu güncellemenin daha ötesinde bir şeyden kaynaklanıyor olabilir ilk akla gelen işletim sistemi kurulum dosyalarında oluşabilecek sorunlar yada sistemde stabiliteyi etkileyen başka bir donanım/yazılımın olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Sürücüde gözlemlediğiniz sorunları paylaşabilirseniz yardımcı olabiliriz.Ayrıca geforce.com sitesinde sürücü ile ilgili yaşadığınız sorunları geri bildirim olarak sürücü konusunda yazarsanız bir sonraki sürücünün minimal sorunla çıkması için katkıda bulunabilirsiniz.

Teşekkürler hocam bu kadar kişiden sorun duyduğum için bu sürücüyü yüklemeyeceğim artık nvidia güncelleştirmesi geldiğinde bayagi bir küfür ediyorum hepsi bi önceki sürümden beter oluyor çünkü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.