Şimdi Ara

GeForce 7300 SE/7200 GS Sorun var YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar counter-strike oynarken fps 60 oluyor nasıl sorun mu var Sizcee ??

GeForce 7300 SE/7300 GS !!!!

Saygılarımla CEVAP BekLiyorum

• Vertical Sync denen bir olay var . Bilgisayar ekrana monitorün tazeleme hızından fazla resim göndermiyor . Bu özelliği ekran kartının sürücülerinden kapatabilirsin . O zaman FPS artacaktır .

60fps'de kötü bir rakam değil ama
  • Az türkçeyi bilirim biraz anlayamadım. :S

Saygılarımla
  • Counter strike'ta genelde monitörün yenileme hızı ne kadarsa FPS de o kadar oluyor. Vertical Sync işte FPS'yı ona göre ayarlıyor. Konsolden kapatılabilir galiba. Şöle bir şey farkettim, N-vidia kartlarında açık otomatik olarak, ATI'de ise kapalı. Maximum 99 FPS olmalı bildiğim karadıyla...
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 31 Aralık 2007; 14:36:42 >
  • Ekran yenileme 60 hızı kullanıyorum ne peki fps 60 oluyor anlayamadım :S
  • Arkadaşlar yardım yok muydu :(

512 Ekran Kartıyla GeForce 7300 SE / 7300 GS

ama fps 60 oluyor anlayamadım o yüsden Sizde konusuyorum YARDIM LÜTFEN

Saygılarımla
  • Kart 50ytl değerinde bir kart zaten. İyi kart değil yani. Fazla performans beklemek yanlış olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi AMD VS NVIDIA
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş masaüstüne gel ordan sağ tıkla nvidia denetim masasını aç adını unuttum işte ayarlar diye bir şey var 3d ayarlarmıdır nedir adını unuttum işte gir oraya ordan vertical sync yi bul off yap bak bakım fps nasıl oluyo yada çok küçük bir ihtimal belki sen konsola fps_max 60 gibi bir komut yazmışsındır .cfg dosyasıyla ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.