Şimdi Ara

GeForce 7800 GXT SLI + FX57 13142 3DMarks (Default Score) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ati yine 9700 zamanında ki gibi nvidia'yı ezicek gibime geliyor

BİRDE KONUYU AÇAN ARKADAŞ YANİ Kobe_Bryant BİR FAKE NİCTİR.GERÇEK NİCK'İ MEHMET ALİ

BU KİŞİ T.P.O'NUN BAŞARISINI GÖRMEZDEN GELMİŞTİ VE BAZI ARKADAŞLARIMIZIN YABANCI FORUMLARDA YAYINLADIĞI TEST SONUÇLARINDA SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMIŞTI.

AYNI ZAMANDA BU KİŞİ TÜRKLERİ AŞALIYOR HER KONUŞMASINDA

BUNUN FAKE NİCK OLDUĞUNU BİLEN GALİBA 3 KİŞİ VAR SİZİNDE HABERİNİZ OLSUN ONA GÖRE MUATTAP OLUN
  • ya ben hersene diyorum anlaşıyorlar diye ati ile nvidia.8500 e karşı ti serileri iyiydi 1-0 nvidia önde.sonra mükemmel bir gol geldi ati attı 9700 serisi ve arkadaşaları karşında fx serisi durum 1-1.sonra 6xxx serisi kağıt üzerinde üstünlükleri ve sm3 sli derken birde ati kartların sürekli üretim sıkınıtısı filan derken az bir farkla penaltıdan nvidia durumu 2-1 yaptı.sıra atiden buraya yazıyorum ati bu sefer nvidiayayı dağıtıcak durum 2-2 olacak.ama biz bu maçı çok pahalıya seyrediyoruz aslında hersene yüzlerce dolar gidiyor,kazanan ati nvidia ortak konsorsusyumu

• herkes yine yok 430 mhz core hızı yok şöyle yok böyle...hadi mem 1200 o düşük onu kabul ediyoruz da 430mhz core'ye neye laf ediliyor ona anlam veremiyorum. Gpu'yu tasarlayan o kadar mühendis aptal mı sadece işhatlarını arttırıp 430mhz core hızına çıkartıp ona yeni nesil desin ve nvidia böyle bir gpu'yu kullansın? Bu gpu'nun mimarisi 68xx serilerine göre çok çok üstün, 430 mhz'de çok iyi şeyler yapacağını umuyorum.
    Ama r520 bu gpuyu ezer geçer ona bir şikayetimiz yok...ya da nvidia 7800gtx'i bir nevi yem olarak kullanıyo olabilir, ati r520si ile 3dmark2k5'te 10k üzeri bir skor yapar ve nvidia kimsenin bilmediği 3dmark2k5ten 12k civarı alan 7900 veya herneyse x gpusunu çıkarıp ortalığı dağıtabilir. 7700küsür puanlar daha da artacak, driver olayları dünya kadar ıvır zıvır çıkacak. kart piyasaya çıkmadan kesin şeyler söylemek yanlış olabilir dediklerimin bir bölümü tahminlerim.
    Ama her durumda trooper27 arkadaşımızın dediği gibi nvidia ve ati kazanıyor

• Arkadaşlar kartlar çıksın kartlar sonra istediğimiz kadar yorum yaparız boşuna tartışma ortamı yaratmayalım
  • Arkadaşlar benim Aticilere bir lafım var.

R520 Crossfire falan diyoruzda hala bunlardan ortada görülmüyor.Ati ezecek ati mahvedecek demek şimdilik yanlış.Tabiki Ati'nin daha iyi bir kartı çıkacak.Sonrada Nvidia' nın çıkacak.Daha sonra Atinin çıkacak.Ve gene Nvidia' nın çıkacak.Bu böyle sürüp gidecek.Bunu tartışmak anlamsız.

Ama şuana bakarsak

Nvidia 6xxx serisi ile Atiye bir gol attı.Sli ile farkı 2ye çıkardı.7800 serisi ile 3e çıkaracak.R520 ve Crossfire ile belki beraberlik olur yada Ati öne geçer.Ama ben piyasada R520 ve Crossfire göremiyorum şuanda.

Görünen şuki şuanda Nvidia mühendisleri daha bir hızlı çalışıyor.
  • Diabelica, arama motoru çalışsa sana ATI Crossfire ortada mı değil miydi anlardın, ama zalak motor çalışmıyor işte

tamamdır buldum, kimin motora ihtiyacı var canım
    http://forum.donanimhaber.com/m_2999843/mpage_3/key_/tm.htm

al bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 16 Haziran 2005, 17:58:47 >
  • başar onu vermişsinde deneyen çalıştıran falan olmuşmu?
  • hocam dediğini anlamadım, yalnız bu skor overclockla alınmış, gpu 900mhz'da mı ne?!
    overclocksuz 10.5 k almıştı onu arıyorum şimdi
     GeForce 7800 GXT SLI + FX57 13142 3DMarks (Default Score)

GeForce 7800 GXT SLI + FX57 13142 3DMarks (Default Score)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 16 Haziran 2005, 18:57:59 >
  • @Basar HocamYurtdışı piyasası benim için çok önemli değil.Ben buradan bahsediyorumona bakarsan ilk SLI testlerini hatırlarsan ne kadar uzun zaman önce olduğunuda hatırlarsın.
  • silindi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 17 Haziran 2005, 13:32:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Öğretmen

üstteki resimin fake olduğu belli oldu
    sağ altta score yazmıor N/A yazıyor
    fake ATİ

bilmeden yorumda bulunuyorsun sürekli. üstteki sayfayı close yaptığında skor alt tarafa geçer yani fake değil.. bu durumda sen face oluyorsun.. ayrıca crossfire için o değer çok normal 2x x850xt var orda gördünmü bak macci ne yapmışhttp://service.futuremark.com/compare?3dm05=892798 ATI RadeonXpress200 CrossFire board with Single ATI X850XTPE running at 904MHz/722MHz, AMD FX55 @ 3414MHz (244x14), PC Power&Cooling 850W PSU, OCZ VX3200 @ 2/2/2/5 single yani anladınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 17 Haziran 2005, 1:57:24 >

• Arkadaşlar crossfire daha hızlı olabilir sli'ye göre de daha hala satışa çıkarılmadı bu konuda diabelica'ya hak veriyorum. Piyasada olmayan birşey ile kıyaslamak yanlış olur. Çıktığı ve satışa sunulduğu zaman değerlendirilir o günkü şartlarda. Yalnız bir de şu var. Ati x800 ve x850 crossfire kartlardan para kazanmak istiyor. Oysa ki çok yakında nvidia 7800 ile gelince atiyi sıkıştırıp r520'yi daha önce çıkartmaya zorlayabilir. Bakalım göreceğiz sonuçları
  • Crossfire için mobo değişemem Ati kusura kalmasın

SLI'nin önü açık bence...Ben çokda inanmıyorum millet bıraksın güselim nf4 ü we ati chipsete geçsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Öğretmen

üstteki resimin fake olduğu belli oldu
    sağ altta score yazmıor N/A yazıyor
    fake ATİ

burdan senin hiç 3dmark 2003 testini dikkatlice yapmadığına varıyorum, @865pe +1
    herşeye fake demeyin yaw, bi program çıktı alllaaaaaaaaaaah, her resim fake, yok photoshop, insan artık bi boka inanmaz hale geldi!!

• 8xxx- gf3 = 1-0
    9xxx- gf4 = 2-0
    9xxx- gf5 = 3-0
    x800 -gf6 = 3-1

benim görüşüm böyle
  • nvidia satıcağını sattı ati şuanda işsiz bir bilim adamı diye tabir edelim sm3.0 ile farcry atinin bundle hl2 sini yok etti bu akdar büyük ve etkili bir reklam ekran kartı pazarında hiç yaşanmadı resmen ati birde agp leyle falan uğraştı gec kaldı atinin durmu şuan için harap düzgün kararlar verip doğru işler yapmalılar ati20k alsa nolur 2k5den
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bence ati yine 9700 zamanında ki gibi nvidia'yı ezicek gibime geliyor

BİRDE KONUYU AÇAN ARKADAŞ YANİ Kobe_Bryant BİR FAKE NİCTİR.GERÇEK NİCK'İ MEHMET ALİ

BU KİŞİ T.P.O'NUN BAŞARISINI GÖRMEZDEN GELMİŞTİ VE BAZI ARKADAŞLARIMIZIN YABANCI FORUMLARDA YAYINLADIĞI TEST SONUÇLARINDA SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMIŞTI.

AYNI ZAMANDA BU KİŞİ TÜRKLERİ AŞALIYOR HER KONUŞMASINDA

BUNUN FAKE NİCK OLDUĞUNU BİLEN GALİBA 3 KİŞİ VAR SİZİNDE HABERİNİZ OLSUN ONA GÖRE MUATTAP OLUN

+1 ATI bu sefer çok fena ezecek nVidia'yı, oradaki testlerin fake olup olmaması önemli değil R520'nin özellikleri yeter

Bu arada MEHMET ALİ (Kobe_Bryant)'a ADAM FORUMDAN ATILDI UTANMADAN GERİ GELDİ MODLARIN DİKKATİNE

• quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

8xxx- gf3 = 1-0
    9xxx- gf4 = 2-0
    9xxx- gf5 = 3-0
    x800 -gf6 = 3-1

benim görüşüm böyle

Atinin 8xxx hicbir zaman gf3 e gol atamadı ki. GF3 hem daha hızlı idi hemde daha sorunsuzdu.

O zamanlar Atinin goruntu kalitesi cok iyi olsada ve yuksek cozunurluklerde gf3 u yakalayabiliyor olsada inanılmaz surucu problemleri vardı ve cogu oyunda sorun yasatıyordu.

Yani durum 2-2

Ek olarak DIABELICA ya sonuna kadar katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 17 Haziran 2005, 11:28:40 >
  • @Soultrap Desteğin için teşekkürler hocam.

8500 serisi Geforce3 killer olarak çıktı.Kart ham güç olarak çok daha iyiydi.

Ama o sıralarda Ati çok fazla sürücü problemleri ile uğraştı.

Nvidia' nın sürücü desteği bana kalırsa daha iyi.

Ayrıca sadece üst ve ortaseviyeyi kıyaslamak yanlış.

En alt seviye zaten uzun zamandır nvidianın elinde.
  • 8xxx- gf3=1-1 (aslında ati dediğiniz gibi daha iyidi 2vertex yolu yüzünden ama sürücü yaygınlık vb.)
    8xxx-gf4=1-2
    9xxx-gf4=2-2
    9xxx-gf5=3-2
    x8xx-gf6=3-3
    bu durumda berabere kalmış oluyorlar.alt seviyede nvidia üstün gibi ama ati de 9550'lerle falan iyi iş yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.