Şimdi Ara

GeForce 7800 GXT SLI + FX57 13142 3DMarks (Default Score) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçek oyuncular 3dmarktan 500 puan fazla alacağım diye gpu ya 100$ fazla vereceğine 1600 dpi mouse alır ;)
    6600 GT den itibiren kartların doom 3 te aa 4x den 45+ fps aldığı düşünülürse. 3d mark çılgınlığı bu şekil ısınan çok güc harcayan çok pahalı kartları doğurdu. Bana yeni teknoloji ile gelsinler Glide 2 gibi.
  • 7800 GTX SINGLE + FX57
     GeForce 7800 GXT SLI + FX57 13142 3DMarks (Default Score)

7800 GTX SLI + FX57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe_Bryant -- 20 Haziran 2005, 7:31:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trooper27

quote:

Son senelerde overclock forumunda sadece ve sadece suni benchmarklar konuşulmaya başlandı. Hatta forumun en eski müdavimleri dahi "benchmark için ayrı oyun performansı için ayrı kart" gibi postlarla kanımca talihsiz yönlere kaymaya başladılar. Benchmark almanın mantalitesi sadece futuremark ve superpi skorları almak değil. Madonion yokken de benchmark alırdık hatırlatırım. 3DMark03 ile gerçek oyun performansından gitgide uzaklaşmaya başlayan FM'in bugün nasıl bu kadar popüler olduğunu anlamıyorum; ama asıl anlayamadığım nokta overclock ile oyun performanslarının zihinlerde nasıl bu kadar birbirinden ayrılabildiği. Bir ekran kartının performansı olayın özünde oyun performansıdır, benchmark almak ise o oyun performansının ölçülmesidir. Overclock dediğimiz hadisenin 100 dolarlık çipin 1000 dolarlığa eşdeğerlenmesi mantalitesinden, 1000 dolarlık işlemcinin overclock ürünü olarak zihinlerde taht kurmasına yeraçan oluşumda bazı değerler iyice unutulmuş sanırım.

Candostum, sana özel kişisellik taşıyan bir post değil; ara ara ben de patlıyorum böyle. Eski değerlerimizi yitirdik, yenilere de ben alışamadım.

pollice gibi düşünürsek cebimizden paramız eksilmez.poll e çok katılıyorum önceden 53+kdvye aldığımız bir işlemciyle 1700+dlt3c ile 2.5 yıl önce şimdiki çıkan çok bilgisayarın defaultundan daha iyi değerler alınıyor.oc dediğimiz şey bu olmalıydı fakat bunu yarış haline getiren arkadaşlar şirketlerin gözünü açtı önceden bh5 modülünü cl 2.5 standart bir kingston cl 2.5 la yakalamak mümkünken şimdi bunların ikinci elleri 300 dolar sevyesinde.grafik pazarında ise 150 dolarlık ti4200 le azıcık saat hızı artırmasıyla 300 dolalık ti4600 sevyesine ulaşıyorduk fakat herkes 500 dolar olan kartlardan 2 tane almaya başlayınca bu güzellikte yok oldu aynı olay 200 dolar olan 9800pro lar içinde geçerlidir biraz oc tak 9800xt fiyatı 450 dolar. amd bile artık pahalı ben venicei bayii fiyatı 158 dolardan aldım ama yinde bana pahalı gibi geldi .eminim oc çılgınlığımız bu kadar fazla olmasaydı bunun fiyatı 100 doları geçmezdi çünkü default olarak bence bayağı takoz.bende bu arada hatalar yaptım bazı rüzgarlara kapıldım bundan sonra para harcarken dikkatli olacam fiyat/performansı yakalayacam

İşte bende bundan bahsediyorum ama ses çıkmıyor. 90nm sempron 2800+ s754 1.6ghz 256kb l2 cache ile çok ii bir oc kapasitesi var. 1700+ dlt tadı verebilirdi bu cpu. Bu cpu ile ilgili daha önce 1-2 konu açtım. Çok iyi bir oc işlemcisi çarpanı kırılarak 3800+ 4000+ hatta def fx55 kadar perfomans verebilir. 1700+ torunu diye . Bunu takip edelim. Çarpanı kırılıyorsa buraya yazın diye. Tahmin edin kaç kişi cevap yazdı? 00000 . Ama 1000$ fx55 için binlerce post var herkes alabiliyorya çok rağbet görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 20 Haziran 2005, 9:22:33 >

• Ayrı bir topic açıp,fikirlerimizi orada beyan edelim.
    Eğer bu kişi (Kobe_Bryant=M.Ali)malum şahıs ise burada rağbet görmesini istemiyorum.
    Xtreme de bana pm den bile cahilce hakaret eden serserinin tekidir kendisi.......
  • E hani bu resimde ekran kartını gösterniyor belki nvidia nerden bilcem tamam üzerindeki resim ati ye ait ama puan ona ait olmayabilir ben bilmem onu atinin aldığını ispatla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

E hani bu resimde ekran kartını gösterniyor belki nvidia nerden bilcem tamam üzerindeki resim ati ye ait ama puan ona ait olmayabilir ben bilmem onu atinin aldığını ispatla...

sen onubunu boşver de;

benim sinav iyi geçti bozzo redline+fatalty sli durumun nedir?
  • ne oldu aticiler
    kurudunuz kaldınız 13.1k da
  • overclock olmadığı n'malum, fake olmadığı ne malum
    kurumak kolay deil hocam
  • o zaman bi önceki sayfadaki 10k ati skoru da fake
  • Ati veya Nvidia size ne veriyoda bu kadar koruyosunuz anlamadım
    Bana sorsan nvidiamı atimi veya Amd mi intelmi diye elbet birini secerim herkesin tercihi kendine ama fanatiklik sacma bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan©®

o zaman bi önceki sayfadaki 10k ati skoru da fake

ben ona fake değil dedim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan©®

ne oldu aticiler
    kurudunuz kaldınız 13.1k da

atinin crossfirenı göremeden böyle yorumlar yanlış olur . eğer ati vaadlerini yaparsa bu sefer atinin kağıt üzerinde kazanacağı kesin. esas konu ati bu kadar vaadi yerine getirip getiremiyeceği
  • Tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Bekleyin kartlarla adam gibi benchler gelsin ondan sonra karar verin

Kartlar overclocklu mu değil mi belirsiz dolayısıyla yorum yapmak gereksiz ve saçma olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Ayrı bir topic açıp,fikirlerimizi orada beyan edelim.
    Eğer bu kişi (Kobe_Bryant=M.Ali)malum şahıs ise burada rağbet görmesini istemiyorum.
    Xtreme de bana pm den bile cahilce hakaret eden serserinin tekidir kendisi.......

100'de 100 o abi başka yolu yok bunun

Salak fake nick kullanıyor.

Tabi bizim bölümün sakinleri bu olayı pk taktıkları yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Ayrı bir topic açıp,fikirlerimizi orada beyan edelim.

YENİ TOPİC AÇTIM, MEHMET ALİ'NİN RAĞBET GÖRMESİNİ İSTEMEYENLERE DUYURULUR

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=3196118

MEHMET ALİ'YE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmovik -- 20 Haziran 2005, 20:38:51 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.