Şimdi Ara

## GeForce 8800 Ultra'nın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mav1li

quote:

Orjinalden alıntı: atakandurden

r600 hala nasıl savunuluyor kart daha çıkmadı.alacakaranlık kuşagına dönmüş hikayesi ile akıllarda soru işareti yaratan kart ı ben ne yapayim.bende bu karttan almayı planlıyordum ama dayanamadım artık gittim 3 hafta once 8800gtx aldım.bana da ultra modeli yalan geldi biraz oynama ile ultra modeli arasındaki farkı kapatabilecegimi biliyorum ama r600 işi boyle devam ederse zaten ati ye olan ihtimadım kalmayacak.zaten kalmadı gibi bişeyde.işimiz yok amcamları bekleyecem bide fiyatlarının inmesini bekleyecem bide 800 watt lık power alacam ona rivayetlere gore fazla çekiyor ya.yani kartın herşeyi rivayet işte ne bileyim çıksada almam artık bende atici idim nvidiacı oldum diyebilirim kısacası ...saygılarımla

2 gün kaldı.

Ne o R600mü geliyor teste

• quote:

Orjinalden alıntı: mav1li

quote:

Orjinalden alıntı: atakandurden

r600 hala nasıl savunuluyor kart daha çıkmadı.alacakaranlık kuşagına dönmüş hikayesi ile akıllarda soru işareti yaratan kart ı ben ne yapayim.bende bu karttan almayı planlıyordum ama dayanamadım artık gittim 3 hafta once 8800gtx aldım.bana da ultra modeli yalan geldi biraz oynama ile ultra modeli arasındaki farkı kapatabilecegimi biliyorum ama r600 işi boyle devam ederse zaten ati ye olan ihtimadım kalmayacak.zaten kalmadı gibi bişeyde.işimiz yok amcamları bekleyecem bide fiyatlarının inmesini bekleyecem bide 800 watt lık power alacam ona rivayetlere gore fazla çekiyor ya.yani kartın herşeyi rivayet işte ne bileyim çıksada almam artık bende atici idim nvidiacı oldum diyebilirim kısacası ...saygılarımla

2 gün kaldı.

2 gün sonra kaç kişi alacak bu kartı da ne olacak ta ne bitecek te 2 gün sonra çıkacagıgı kesinmide vs vs.ooo..çıksın artık iyi bi kart çıkarsında bende rahatlıyayim..

• http://www.sparkle.com.tw/News/Calibre/p880+_o c/news_p880+_oc_en1.html ( o ile c arasındaki boşluğu kaldırın)

bakın burda calibre 880+ OC var. Bu 630/1920 Mhz de. acıcık bi oc ile ultra yı geçer.
    Gereksiz bir kart. Belki yanlış istikbarattır. İnşallah öyledir. R600 bunu yer bitirir.
  • Ne günlerdi be..

• 8800 gt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SurlarÖnünde kullanıcısına yanıt
    Hocam lansmanda ne gösterildi? Yada ne oldu? Anlatırsan severek okurum!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su konulari uyandirip nostaljiyi hatirlatan arkadaslari guzel şekilde aniyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.