Şimdi Ara

geforce 9400 gt ve readon hd 5500 series

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu iki kart birbirne kıyasla nasıldır oyun için olucak ve hd 5500 series olan ddr3=>2gb geforce 9400 gt ise dd2=>1gb sizce oyun için hangisi sizce || yanlış bilmiyorsam ekran kartında bellek pek fazla önemli deil geforce 9400 gt 128 bit diğeri ise 64 bit herhal tam emin deyilim iki kartta elimde şuan hangisi kullanayım lütfebn yardım edermisin ???

• quote:

Orijinalden alıntı: general003

merhaba arkadaşlar bu iki kart birbirne kıyasla nasıldır oyun için olucak ve hd 5500 series olan ddr3=>2gb geforce 9400 gt ise dd2=>1gb sizce oyun için hangisi sizce || yanlış bilmiyorsam ekran kartında bellek pek fazla önemli deil geforce 9400 gt 128 bit diğeri ise 64 bit herhal tam emin deyilim iki kartta elimde şuan hangisi kullanayım lütfebn yardım edermisin ???

5570mi yoksa 5550 mi? Her ikiside 9400 gt den iyidir. 5xxx serisi dx11 desteklesigi için crysis 3 oynuyabilirsin. 9400 gt ile sadece screenhost tarzinda oyun oynarsin. Amd kullanmanda fayda var 2 side 128 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hd 5500 series 128 bit güncel modern sd hd dxva ile oynatma kapasitesine sahip 4k video dxva desteği ile güzeldir.sadece 3d film çıkış desteği yok.dxva kullanılabiliyor 3d filmlerde ama dvi hdmi vga çıkışı 3d yi desteklemez.oyun için daha iyi performans verir.teknolojik olarak daha eski 9400 t serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

merhaba arkadaşlar bu iki kart birbirne kıyasla nasıldır oyun için olucak ve hd 5500 series olan ddr3=>2gb geforce 9400 gt ise dd2=>1gb sizce oyun için hangisi sizce || yanlış bilmiyorsam ekran kartında bellek pek fazla önemli deil geforce 9400 gt 128 bit diğeri ise 64 bit herhal tam emin deyilim iki kartta elimde şuan hangisi kullanayım lütfebn yardım edermisin ???

5570mi yoksa 5550 mi? Her ikiside 9400 gt den iyidir. 5xxx serisi dx11 desteklesigi için crysis 3 oynuyabilirsin. 9400 gt ile sadece screenhost tarzinda oyun oynarsin. Amd kullanmanda fayda var 2 side 128 bit

çok saolun kardeş mesela benim sistemim 6gb ram amd athalon x2 5000+ 2.59 ghz bu sisteme hangisi daha iyi %90 yine 5500 series diyeceksiniz ama yinede sorayım birde işlemcim yeterlimi bu sisteme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

çok saolun kardeş mesela benim sistemim 6gb ram amd athalon x2 5000+ 2.59 ghz bu sisteme hangisi daha iyi %90 yine 5500 series diyeceksiniz ama yinede sorayım birde işlemcim yeterlimi bu sisteme

o sisteme 7750 alin daha fazlasi gereksiz

5550 ve 5570 ikiside gt9400 performansi verir 7750 bunlardan daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

peki saol bu sisteme amd athlaon x2 5000+ 2.59 ghz işlemci yeterlimi deilse uygun fiyata işlemci tavsiye edermisin
  • Orijinalden alıntı: general003

peki işlemci yeterlimi deilse fazla masraflı olmayan bir işlemci tavsiye edermisiniz

am2 soket işlemciler arasinda eğer anakrtin am2+ ise amd phenom2 940 modeli bak

onu alinca 6850 alirsin

sadece am2 ise amd phenom x4 9970 modeliydi ona bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar gerekli bilgiyi aldım hepinize teşekkürler
  • Oyun oynayacaksan hayal bile etme. Yeni sistem şart crysis low bile açmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Oyun oynayacaksan hayal bile etme. Yeni sistem şart crysis low bile açmaz.

kardeş ben bu sistemle gta IV ü 1600x1080 60 hz || water qualıty high || shadow qualıty very high || Reflectıon qualıty very high || texture qualıty highest |viev distance 48 || diğerleri ise 15 de tık kasma olmadan oynuyorum sadece çok fazla araba veya insan oldumu hafif kasmalar yaşıyorum nasıl oyun oynuyamam anlamadım :)
  • quote:

quote:

kardeş ben bu sistemle gta IV ü 1600x1080 60 hz || water qualıty high || shadow qualıty very high || Reflectıon qualıty very high || texture qualıty highest |viev distance 48 || diğerleri ise 15 de tık kasma olmadan oynuyorum sadece çok fazla araba veya insan oldumu hafif kasmalar yaşıyorum nasıl oyun oynuyamam anlamadım :)

ha bide bu arada crysis 2 yi medium ayarlarda oynuyorum :)
  • quote:

quote:

Maşallah tam sistemin nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Maşallah tam sistemin nedir

kardeş sistemim amd athalon x2 64 5000+ işlmeci readon 5570 128 bit 2 gb ekran kartı 2x3=6gb ram msı ms-7367 ana kart 450 watt psu 1tb wd green hdd 320 gb samsung hdd (sistem kurulu)

kasmadan oynuyrum bu sistemle ama optimize programı ile oyuna girmeden optimize ediyorum :)

• dün itibariyle geforce 9400gt ekran kartı aldım 2.el 60 tl ye.pcdeki çoğu oyunumu test ettim eski yeni karışık.yeni derken günümüzdekiler tabi.ets2 don't starve falan ets2 yi orta grafikte çok az kasarak çalıştırdı yani sıkıntı yok gibi.outlast ı da orta grafikte donmadan oynatıyor yüksekde kasıyor.wolfenstein 2009 da kasmıyor.deneyecğeim skyrim oyunu var long dark blur tarzı oyunlarıda test edicem.

siz ne diyorsunuz bu kart hakkında?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.